svarbu, kad ne kūrikėo ką,pvz. katilinės vadovė
grįžus aprašysiu savo ilgametę patirtį darbo namuose
Nuoširdi, toks pasakymas labai paviršutiniškas, pas mus irgi kaimas, aš lygiai taip pat galvojau, kaip tu, o bet tačiau, Žmonės ir valgo ir perka ir gyvena... Kavinių kaip šieno atsidarė ir dar nei viena neužsidarė, aišku, mano manymu kai kurios tai visiškas šlamštas ir turėtų vistiek greit užsidaryt, bet yra pora superinių vietelių, kurios tikrai neužsidarys, nebent pačios taip norės. Plius, pas mus dabar labai vystomas kurorto statusas ir turizmas, kai kas jau spėjo įšokt ir gana sėkmingai į tą traukinį, nors irgi labai daug kuo stebiuosi, man daug kas atrodo nereikalinga, nepraktiška, per bbrangu ir pan, bet kažkas visa tai perka, reiškia ne visi taip galvoja, kaip aš, tai sakau gal aš pati ribota ?
Aaagnexx - tikrai nepamiršom . Bet tai tu ne tik paskaityk, bet ir parašyk, klok dabar visą ilgą savo gyvenimo istoriją per tą laiką, kol nebuvai : D.
Aš tai žinau 100 proc, kad iš mezgimo negyvensiu, nebent duonos kąsniui gyvenimas priverstų. Nes labai jau kenčia mano kūnas nuo šito hobio. T.y. kol tai hobis ir galiu reguliuoti pati, tai dar dar, bet jeigu taptų darbu - būtų amen...
Primegzt per daug nieko neprimezgiau, laiko nebuvo, o ir noro
Kol nebuvau tiek visko įvyko, kad čia romanų romanas išeitų ... Ir gerų ir blogų ir visokių...
O neparašau nuo to laiko, kai SM senas naujas versijas keitė ir man per telefoną uždraudė rašyt... o prie kompo prieit ne visada laiko yra ir noro...
Tai apie mane trumpai, nuo gruodžio vidurio nebedirbu. Bet jau pradedu intensyviai ieškot naujo darbo... Dar kažkiek padirbsiu tuo klausimu ir bus ok.
O visa kita pas mane tas pats - vyras vis dar tas pats (buvo iškilę tikimybių, kad ir vyro nebeliks, bet kol kas drąstiški sprendimai sustabdyti nežinomam laiko tarpui. Neišspręsti, bet pakankamai užglaistyti ir atidėti, kad įmanoma būtų gyvent), vaikai tie patys, daugiau neturiu ir neplanuoju turėti ...
Iš mezgimo gyvent nesiruošiu, bandžiau prisidurt, neišeina man. Tingiu aš klientų ieškot, o jie patys manęs neieško
Ai nauja tiek, kad atsiradus bėdoms su vyru teko atsiprašyti 15m gulėjusių stalčiuj teisių, nusipirkti senutę mašiną ir pradėti važinėti. Vairuotoju dar nepasidariau, bet jau pas tėvus nuvažiuoju pati, be kažkieno malonės
oj, aaagnex, šeimyniniai reikalai kažkaip labiausiai nedžiugina.....
o kokių nors teigiamų daugiau įvykių turi? nes dabar beveik visas postas buvo ne visai džiuginantis... nors viskas aišku, priklauso nuo požiūrio kampo
oj, kokia arši diskusija vyko pas mus....
apie gyvūnus darbe. greičiau apie savo augintinio dieną darbe....
aš asmeniškai tai prieš. ir tai visai nesusiję su meile gyvūnams.
oj, aaagnex, šeimyniniai reikalai kažkaip labiausiai nedžiugina.....
o kokių nors teigiamų daugiau įvykių turi? nes dabar beveik visas postas buvo ne visai džiuginantis... nors viskas aišku, priklauso nuo požiūrio kampo
oj, kokia arši diskusija vyko pas mus....
apie gyvūnus darbe. greičiau apie savo augintinio dieną darbe....
aš asmeniškai tai prieš. ir tai visai nesusiję su meile gyvūnams.
tai jei iš namų dirbsit,tai darbo vietoj gerai tie augintiniai ar kažkas hamiakus ir stirnytes nori darban atsivest?
tai jei iš namų dirbsit,tai darbo vietoj gerai tie augintiniai ar kažkas hamiakus ir stirnytes nori darban atsivest?
tai jo, tas ir belieka, augintinio dienos darbe proga dirbti nuotoliniu būdu
bet aš manau, kad nors ir koks ten tas poveikis būtų augintinio darbo kokybei ir emocijoms, vistik tai ne ta vieta.
jeigu aš, kuris netoleruoja (nenori, nepatinka, bijo, alergiškas ir pan), kitoj viešoj vietoj galiu pasirinkti, būti su tuo gyvūnu ar eiti kitur, darbo vietoj aš to pasirinkimo nebetenku. nes yra darbo drausmė, t.y. aš kaip ir turiu būti savo darbo vietoje. tai vat mano streso lygis turbūt gerokai šokteltų aukštyn.
nors mano kolegė įsikibusi nuomonės, kad augintinis darbe gerina nuotaiką, didina kūrybiškumą ir mažina stresą.
didžiausias argumentas-alergiška gyvūnams.ir tikrai nedrįstų atsivesti.tegul save į alergiško žmogaus kailį įgrūda,baisi laimė gert nuo alergijos tabletes,kurios migdo...
bet jei nėr alergijų,tai per vieną dieną galnieks nuo streso,kad žvėrinčiai darbe,galo negautų
aš gyvūnų šeimininkų tiesiog nekenčiu,kai po maximą ir pan parduotuves su šunim po pažastim vaikšto kokiam dešrų skyriuj.bet viena diena darbe su augintiniu tai man būtų atrakcija
reiks vyrui pasiūlyt žvėris nusivest,tikrai niekas nepadirbtų per bušido imtynes