na, aš kaip išbandžiusi sėdėjimą namuose... net du kartus po 3 metus, tai galiu daug ką pasakyti tuo klausimu...
tik šiuo metu ne visai nusiteikusi aprašinėti tas patirtis.
aišku, kiekvienas žmogus savaip prie tokių aplinkybių taikosi, ir kad vienas veiklus kitas nelabai.... aš gal labiau nelabai
trumpai: neiti į darbą yra sunku. tiesiog nedirbti. nes tai, ką jūs kalbate apie savo kažkokias idėjas, tai nėra nedarbas. tai dar didesnis darbas nei dabar, nes iš tikro tame darbe jūs būtumėt dieną naktį ir be švenčių. ir tuose darbuose irgi yra daug visokių ne visai malonių dalykų, kuriuos tiesiog privalu padaryti tam, kad ta malonioji dalis eitų be priekaištų.taip taip, ir žurnalų papildyti, kurie tik jums reikalingi
krūva veiklų. na irgi tokia sakyčiau kol nepabandei negali sakyt kaip ten būtų. nes niekas netrukdo bent viena veikla iš tos krūvos užsiimti ir dabar. ir jeigu aš to nedarau dabar, tai oj kaip naivu tikėtis, kad kai nedirbsiu, tai jau pulsiu stačia galva. plavali, znajem. nė velnio.
bet visai ta yra iš mano asmeninės varpinės. kaip ir sakiau - visi mes skirtingi.