Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Atrodo, kad aš būčiau parašius :D  Idėjų yr, o drąsos mest garantijas ir viską pradėt nuo nulio be jokių garantijų nėr. Bet jei visi taip galvotų, tai jokios pažangos nebūtų. O va jei atleistų ir nebūtų ko prarast, tai su vėjeliu užsisukčiau :D 

Aš apie tave galvojau, prisiminus vieną mūsų pokalbį, tai va viens prie vieno...  

Man yra likę keli neatsakyti klausimai, jei rasiu atsakymus, tada gal išdrįsiu, jei ne tai ne, bet vistiek taip tempt ilgai nebegalėsiu...........  :huh2: 

Va, visą rytą pildžiau žurnalus, kurie rūpi tik man, tiksliau nerūpi ir man, bet turiu sąžinės, kitu atveju...........  :D 

Atsakyti

o kodėl nenorite patapti vadovėmis? galėtumėt įsvesti savo tvarką, ką pildyti, kada ir kaip

Atsakyti

Sveikos, sesės mezgime!!!!!! :4u: 

Gavau susirūpinusį skambutį :rolleyes: tai rašau, jog esu gyva ir net labai gyva :D
Dar niekaip neužbaigiu praeitų metų darbų :huh2: bet jau matyti šviesa tunelio gale.

Prieš šventes teko stiprokai pasirgt, tai ir sugriovė darbo planus.

Pats diddžiausias priekaištas iš pernai metų sau - vyrai be mano šilumos :huh2:  t.y. vaikai be megztukų ir kepurių :unsure: reik kuo skubiau taisyt padėtį.

Apie rašymą.
Turiu apie ką rašyti :D ir gal net įdomi knyga gautųsi. Bet kartu su manim, toj gyvenimo karuselėj pasisuko ir daugiau žmonių, tad tektų ir juos į tai įtraukti. Nemanau, kad jie džiugiai mano rašliavas sutiktų :D Dabar galima sakyt, gyvenu įprastai ir gan nuobodžiai: vaikai, siūlai, puodai. O būta viskokių įdomybių.

Apie darbą.
Džiaugiuosi, kad po mažojo gimimo, nebuvo kur grįžti. Tai teko imtis "savo" darbo. Ir nesigailiu. Nors pradžioj nepalaikė niekas.
Pasimokyt įdomaus lb noriu. Tik vis pritrūksta laiko.. :unsure:

Atsakyti

Nite, nu panašiai :D  bet galvoju blyn, kas aš tokia :hmm:  nei menininkė nei technikė....

Nu aš sakyč, kad ir ta, ir kita :rolleyes:

Beje, ir apie save tą patį sakyč :rolleyes: tas gi priklauso nuo atskaitos taško, t.y. aplinkos :D

Atsakyti

Ristina :4u:

Atsakyti

Nu aš sakyč, kad ir ta, ir kita :rolleyes:

Beje, ir apie save tą patį sakyč :rolleyes: tas gi priklauso nuo atskaitos taško, t.y. aplinkos :D

sugalvojau - kūrėja :D

Ristina, teisingai kalbi, kai kuriais klausimais.

o dėl visokių reikaliukų ir ligų te :4u:  kokia liga buvo užpuolus?

Atsakyti

o kodėl nenorite patapti vadovėmis? galėtumėt įsvesti savo tvarką, ką pildyti, kada ir kaip

Norėt yra viena, bet tada jau neturi likt neatsakytų klausimų :D O iš kitos pusės, net ir tuo atveju, abejoju, ar viskas priklausytų tik nuo manęs kaip ir ką pildyt, mes gi gyvenam biurokratinėj valstybėj... :D

Ristina, nebesirk, mažiau dirbk, kelk kainas ir grįžk  :4u:  :D 

Atsakyti

Ligos, tai "vaikiškos" :D  sloga, balso stygų uždegimas. Nu bet kažkokia "pagerinta". Gal dar ir didelis darbo krūvis darė savo. Vienu žodžiu, seubs.

Šarange, ne kainas koreguot reikia, o mažiau krapštytis :B

Kažkoks fenomenas mūsuose. Visi bedavoja, sunku, brangu, nėr € ir t.t. Bet tokių sumų už savo darbą nesu gavusi :huh2: Tai kaip suprast?  :hmm: 

Atsakyti

Šarange, ne kainas koreguot reikia, o mažiau krapštytis :B

Kažkoks fenomenas mūsuose. Visi bedavoja, sunku, brangu, nėr € ir t.t. Bet tokių sumų už savo darbą nesu gavusi :huh2: Tai kaip suprast?  :hmm: 

Net ir tuo atveju kainas gali kelt, tol kol darbo turi daugiau negu nori turėt :D

Nu tai tie, kurie bėdavoja, gal neateina pas tave :D O šiaip per teliką sako, kad gyvenimas gerėja :D

Atsakyti

Labas,

skaitau ir pasakyt lyg raščiau ką alia nežinau ar rišliai....

Žodžiu jei kuri ką sukursite ir reikės darbuotojos, labai norėčiau,  nes iš baimės ir neturėjimo alternatyvos esu kur esu....

dabar jau ir visai nemalonioje situacijose materialiuose, o va kolektyvas puikus... tai jis ir laiko.

Visai neseniai atradau, kad aš per pareigas namams, šeimai, bankui , darbu, jau seniai nežinau kokia esu iš tiesų, ko noriu, kokios tos svajonės mano nuosavos ir neprimestos ir kai naktį vietoj miego jas bandau surikiuoti, šiek tiek nejauku darosi.....

aš nuoširdžiai neičiau į darbą jei turėčiau iš ko gyventi, tik nesakykite kad nusibostų, nes nesusibostų, nes žinau krūvą veiklų kurios teiktų malonumą ir laimę ir dar naudą man ir visuomenei.

Atsakyti

Oi, merginos - Liniuka, Šarangė - jums su jūsų drąsa tai viskas turi gautis :4u: , jeigu tik aišku, neateis krizė, ir produktas/pasauga ar pan bus paklausūs.

Aš, kaip Katukas, irgi nelabai turiu idėjų. Tiksliau vis prabėga tai viena, tai kita, bet dažniausiai kokios utopinės, drąsios, kurių aš pati bijau :). O va kokios realios žemiškos, tai nelabai ateina. O jeigu ir ateina - ir jų bijau :). Žodžiu, man gerai taip kol kas, bet kai pagalvoju, kad laikas bėga ir mano amžiaus moteris vis sunkiau kur nors įdomiai kas gali priimti į darbą, o nūdno darbo aš nenoriu, tai gali tekti sugalvoti iš ko gyventi. Nu, ir turiu tikėt, kad laikui atėjus - sugalvosiu :).

vat vadove tai tikrai žinau, kad nenoriu būti. Ta prasme kokia didesne, iš reikalo. Buvau pora kartų, ir ačiū. Keliu sau per didelius reikalavimus, tai visą laiką diskomforte. Noriu dirbti įdomius konkrečius darbus ir nebūt matoma, va.

Šiandien pas kitą masažistę (šįkart moterį) buvau - vėl kitaip, ale gerokai apsvaigus grįžau dirbt... Atkočios bent pusmečiui mano nugarą, pagyvensiu kaip žmogus :).

Atsakyti

sugalvojau - kūrėja :D

:D gražus pavadinimas :D

Nu tai tie, kurie bėdavoja, gal neateina pas tave :D O šiaip per teliką sako, kad gyvenimas gerėja :D

Nu aš tai netikiu viskuo , ką telikas sako :D

Atsakyti