Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :4u:

Vakar nemiegojau, tiesiog užsispyriau, pratempiau tą miegutį, išvaikščiojau, o paskui net pradėjau rankovę, bet lyg per daug "mėsos" pažastyje, tai gal teks ardyti.

Lietuti, galima tik įsivaizduoti kaip viską sutalpinti į lagaminus sunku. Bet :lietuva: tavęs laukia.

Nors kai žinių paklausai, ypač Verygos, tai MB ir sako, davai, važiuojam į FR gyventi, ten atvykėliams butą duoda, sukūrus įmonę metus laiko nereikia mokesčių mokėti, leidžia žmonėm įsidirbti, atsitiesti, ne taip kaip pas mus, tik smaugia ir dar žino kaip tai padaryti :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 11 sausio 2018 - 08:29

Labas rytas,

Olaivos didelė draugystė nerealiai atrodo. :wub:

Gerai, kad abu jauni, tai taip susidraugavo. Mano kaime taip buvo - šuniukas ir kačiukas panašiu metu jauni paimti iki pat pabaigos draugavo. Kačiukas iš vis buvo per daug mažas nuo motinos paimtas, tai tos šilumos ieškodamas būdavo įsikanda šuniukui kokį  plauką ir žinda. Tai kai užaugo retais atvejai dar  prisimindavo tą malonumą, labai juokingai atrodydavo.

Dabar savo namie neįsivaizduoju, kaip būtų įmanoma katiną apgyvendinti. Luna kaip išrpotėjusi katinus vaiko.

Kai gavau savo telefoną pirmas reikalas turbūt buvo, ką nustatymuose pakeičiau, tai automatinį spėliojimą. Iš pradžių net nesupratau kas atsitinka, lyg gerai parašau, žiūriu kitoks žodis. :blink:

Abelo, džiaugiuosi, kad jūs taip draugiškai visa šeima išvykstat.

ir man buvo neramu,kaip du tokie žvėrys namuose sutars.taip pat dėl savo alergijos labai bijojau,bet veislyne sakė,kad jei tikrai alergizuos,drąsiai galima grąžinti.aišku,būtų gaila,bet kasdien zyrtecą gerti irgi ne išeitis.todėl nuvažiavę rinktis šuniuko,tas tris valandas tryniau,niurkiau,uostinėjau :D šiaip sualergizuoja pusvalandžio bėgyje mane šuniukai,bet nuo šitų nieko nebuvo ! :) mano laimei :)

Atsakyti

Labas rytas,

Kokia sunki galva  :oh: ir vėl jaučiuosi miegant... :dry2: 

Mokytis ir plėst akiratį aš visada norėjau, bet ne viskas gi įdomu, ypač, kai nelabai ryšio su savim randi... O kaip pačiai susirast tai ko tau reikia, kai kartais net pats nežinai ko reikia, nelengva, be to aš nesu ta, kuri eina kiaurai sienas ir langus, o va kai netyčia papuoli į tokią aplinka tai labai smagu.

Abelo, labai smagu, kad taip viskas susiklostė ir susiderino :super: o tai vyras turi nutraukt darbus?

Lietuti,  net man gaila tavo šmutkių, pagalvojus, o tai negali dar pora lagaminų pasiimt>? ar per brangu>?  :D 

Dėl vyriško ir moteriško kolektyvo... Aš visad dirbau ir mokiausi labiau vyriškam kolektyve, įtampos ir intrigų niekad nejutau, nors aišku pasitaiko, bet minimaliai, o bet tačiau, man jau pradeda trūkt smagios moteriškos kompanijos. Papuolus į smagias moteriškas kompanijas kaip pvz.mūsų meetai, ar kad tie kursai, kur daugiausia moterų, pajuntu, kaip smagu moteriškai papliurpt ir pažvengt, aišku, darbe nelabai pasirinksi kolegų, todėl iš moteriško gali greit virst bobišku kolektyvu :D

Dar prisiminiau senesnę temą apie rašymą. Niekad negalvojau, kad galiu rašyt, o bet tačiau, kai buvo tokia savarankiška kūrybinė užduotis, tai suolo kolegė ir vertėja,  sakė, kad man reikia rašyt, nes išpūtė akis, kai pamatė, kiek prirašiau, kai kiti tuo tarpu vos po pora žodžių ar sakinių išspaudė.  :D 

Atsakyti

labas :)

mezginiai nedžiugina net liudna kažkaip nuo ryto...kišenėta kažkaip skersuoja sukasi...mokytojos megztuko siulai nervuojasi, perplatinau dar

Atsakyti

Šarange,na va,ir tu gali knygą kokią sukurpt,pvz "Šyvenimas" :)

Atsakyti

Šarange,na va,ir tu gali knygą kokią sukurpt,pvz "Šyvenimas" :)

Neee, aš nuomonės nepakeičiau, tik pasijuokiau ir nustebau, kodėl kitos nežino ką rašyt, jei labai aiškiai buvo suformuluota užduotis :D Nebent ant senatvės nupušiu ir parašysiu pvz. Pušenimas  :D  :D 

Atsakyti

Šarange, apie ką rašei :bigsmile:  nes kartais sunku išspausti, kai tema kokia nors neįdomi, neaktuali ir nepažįstama

man tai šis laikas kažkoks kiekvienais metais nenormalus. nuovargio ir miego prasme. esu nuolat pavargus ir neišsimiegojus

Olaivos žvėrynas :wub:  nu toks mielas iki reikėjimo :D

mezgiau.

ai, siūlų tema. ir vaikų-klientų. nu....

parnešu vakar babinką tinkamo dukrai siūlo, na to, apie kurį šnekėjom su ja prieš savaitę gal. visa laiminga velku parodyt, kad spalva ideali.....

taigi mano dukra...... ehmmmm, aš persigalvojau. norėčiau raudonos :frusty: :frusty: :frusty: :frusty:

tai net amą praradau. o atgavusi pareiškiau, kad megsiu tokią ir taškas :D

Atsakyti

​Katuko dukros persigalvojimas šyypseną sukėlė :D

Atsakyti

Katuk, tai tu nepasakei, ką galvoji?  :oh: Nu čia šiaip gera patirtis, kaip su įnoringų klientu, bet aš asmeniškai tai turbūt nesusilaikyčiau ir gal net nebemegzčiau, ar bent pagrasinčiau tuo  :B

Tai nebuvo rašinėlis, labiau verslo planas, nors ir nestandartinis, su aiškiais punktais, kurie dar ir pasmulkinti, tai aiškiau nebūna :D

Šiaip darbinės nuotaikos tai vis dar plintusinės. Jei direktorius išeina, o naujo neranda jau 2mėn, tai viskas taip miglota ir ant plauko... :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 11 sausio 2018 - 09:38

Laba,

nu ir klientės tavo, Katuk :D, griūk negyvas. Jeigu maniškiai būtų tokie, nupuščiau. O dabar - ką išrenku, pasiūlau, tas ir gerai. Čia iš rūbų. Su maistu ne visada taip gerai, bet tfu tfu, negaliu skųstis ir tuo beveik. Tiesa, Katuk, ne tu pirkai Lukiškių aikštės remontą?

Ryte atsikėliau, apsirengiau, išlėkiau kraujo priduot dėl skydliaukės, nes kitą sav planinis patikrinimas pas gydytoją. Tai jau jaučiuosi daug nuveikusi nuo ryto - išlėkdama duoną užstačiau kepti, grįžus avinžirnių išviriau vakarienės salotoms. Vyras pasigerino ir dukrą išvedė, tai likau namie padirbėt iki pietinio masažo, po jo ir į darbą nueisiu.

Vakar pradėjau megztuką.  Jeigu kas išeis, tai bus kasdienis laisvalaikinis. Labai trūksta man prie slim džinsų kokio platesnio ilgesnio.

Lietuti, o tai vyras visgi lieka ar grįžta? nes jeigu lieka, tai bent nereikia išmesti daiktų prikauptų dar, maža ką, gal rasi būdą dar ką nors parsigabenti.

Abelo - smagu, ankstyvas pavasaris tau bus. O vyras vaikus prižiūrės ar irgi kokį užsiėmimą planuoja? Šiaip labai smagu, kad galit visi išvažiuoti. Kur gyvensi - jau žinai?

Šarange, prajuokino Pušenimas :). O su verslo planu gi svarbiausia pagridninę mintį turėti, manau. Tai kai turi - toliau gali burti/kurti. O kai ne, tai ką bepriprašysi. Reiškia neliksi ant ledo net darbe situacijai nepalankiai susiklosčius :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 sausio 2018 - 09:41

Šarange, prajuokino Pušenimas :). O su verslo planu gi svarbiausia pagridninę mintį turėti, manau. Tai kai turi - toliau gali burti/kurti. O kai ne, tai ką bepriprašysi. Reiškia neliksi ant ledo net darbe situacijai nepalankiai susiklosčius :).

Taip, būtent taip.

Aš net noriu, kad mane išmestų iš to darbo, arba kad subankrutuotų mano ta gamykla :D Skamba žiauriai, bet... man nebeidomu čia visai, tačiau sveiku protu negaliu atsisakyt pastovaus atlyginimo ir visų soc.garantijų, neturėdama jokių kitų garantijų... :)

Atsakyti

Restar, tavo dukros dar mažos :D  pakalbėsim, kai paaugs.

Šarange, aišku, kad kalbėjom, sakiau, kad ieškosiu tos spalvos ir t.t. ir panašiai. čia ji su manim nekalbėjo, jeigu ką, kad renkasi kitą spalvą. bet kadangi aš kažkodėltais užsimaniau pakeisti aplinką, t.y. mezgamas spalvas, noriu ko nors šviesaus imtis, tai dėl to ir megsiu. be to, ir ji nepiktai tai pasakė, po to tiesiog papasakojo, kad bijo šviesios, kad gal netiks jai ir panašiai. aš pasijuokiau, kad taip gal ilikti visai be megztinio, tai gal išgąsdinau :D  bet iš tikro, tai kadangi nemėgstu kelių mezginių vienu metu, tai pabaigsiu savo puokūtį, jis gana greit einasi ir tik tada imsiuos šviesulio

Lukiškės ne mano :B ačiū die, dar nedirbau, kai pagrindinė sutartis buvo. bet šiaip tik norėčiau paminėti, kad nereiktų žiniasklaida tikėti aklai, nes jie dažnai akcentuoja ne tuos dalykus, nepamini visko smulkiai ir t.t. ir panašiai. nesakau, kad ten viskas gerai, bet tiesiog norint vertinti, reikai žinoti visas aplinkybes

Atsakyti