Liniuka, nebandei surasti kokiuos nustatymuose, kur Kalba ir įvestis
Liniuka, nebandei surasti kokiuos nustatymuose, kur Kalba ir įvestis
Pavyko
Abelo, tikras šaunuolis tavo vyras, nestabdo tavo tobulėjimo, o padeda kiek tik nuo jo priklauso, super, va tokia ir turi būti ŠEIMA
Katuk, kūnas toks "žiūrėti galima", tik dėl ilgio svarsčiau ir biškį siūlas pūkai slenka, tai kai atnarą adata nuiminėjau nauju būdu, pasivėlė siūlas ir vienoj vietoj suplonėjo, gavau mazgą rišti, tai jei visas megztinis pavyks, atnarą perdirbsiu.
Grįžau, išgėriau puodelį vandens, užsiimsiu darbų, kad tik nemiegočiau. O gal testą nusipirkti? Bet ne, neįmanoma
Abelo,šaunu visi kartu,ideali praktika bus tau, o visiems kartu būti iš viso idealu
priviriau bulvinių durniukų,visi sotūs.reiktų pamegzti,pusė priekio bus šiandien.pyniuotas gabalas didėja,kaip gražėja zoosodas miega,viena morkų priėdus,kitas šuniško sausiako
zoo sodą ir diiiiiidelę draugystę parodau
Liniuka, KAIP? Antras mėnuo kankinuosi
tęsinys:
Liniuka, KAIP? Antras mėnuo kankinuosi
Eini į nustatymus, advanced settings, language and input, virtual keyboard, Gboard, text corrections ir viską išjungi. Bingo
Eini į nustatymus, advanced settings, language and input, virtual keyboard, Gboard, text corrections ir viską išjungi. Bingo
Aciu nusifotkinau, nes vargo vakariene su tuo rasymu....
Labos
sektiškai ir aš įdomiuos mokymuos su įdomiais žmonėm Dar ir ryt visa diena laukia.
Olaivos žvėrinčius meilumo neišpasakyto
Abelo, kaip smagu! Super!
Lygiai megzt mėgstu, nes greit. Bet ne per daug, nes nusibosta. Geriausia, kai turiu du nebaigtukus, vienas lygiai, kitas raštuotas.
Gadget vargšė anūkė papuošta
Restar sarafanas Jaučiu, kad ir maniškei tokio reik. Ima panika, kada aš spėsiu viską nusimegzt Gi beveik nebeturėsiu ką apsirengt, labai nedaug drabužinės turinio telpa pasiimt Prie savo lagaminų kaip ta griūvanti žiurkė atrodau - visko reikia ir silpna darosi, kiek mažai pasiimsiu, ir dar skūpumas neišoperuotas (kam aš tiek pirkau? O, kad būčiau žinojus?,...)
Bet pagaliau turiu dukrai batus ir net jai patinka Jau beveik galim skrist Jau noriu greičiau, pavargau atsisveikinėt.
Labas rytas.
Liniuk, ačiū, pasinaudojau, žiūrėsiu
Labas rytas,
Olaivos didelė draugystė nerealiai atrodo.
Gerai, kad abu jauni, tai taip susidraugavo. Mano kaime taip buvo - šuniukas ir kačiukas panašiu metu jauni paimti iki pat pabaigos draugavo. Kačiukas iš vis buvo per daug mažas nuo motinos paimtas, tai tos šilumos ieškodamas būdavo įsikanda šuniukui kokį plauką ir žinda. Tai net kai užaugo retais atvejais dar prisimindavo tą malonumą, labai juokingai atrodydavo.
Dabar savo namie neįsivaizduoju, kaip būtų įmanoma katiną apgyvendinti. Luna kaip išrpotėjusi katinus vaiko.
Kai gavau savo telefoną pirmas reikalas turbūt buvo, ką nustatymuose pakeičiau, tai automatinį spėliojimą. Iš pradžių net nesupratau kas atsitinka, lyg gerai parašau, žiūriu kitoks žodis.
Abelo, džiaugiuosi, kad jūs taip draugiškai visa šeima išvykstat.