Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mėgsti tu krapštukizmus, Lace :). Šiaip, negaliu sakyt, kai pradedu, tai ir aš mėgstu, kaip saulėgrąžas gliaudyti yra spalvas dėlioti, bet va niekaip neprisiruošiu pradėti tokių... Tiesą sakant turiu vieną gražią pirštinę :), kur Šarangei mezgiau net pora, vieną porą visą numezgiau, bet galiausiai persiorientavau į bepirštes - visi žakardai :), reiktų numegzti antrai ir džiaugtųsi dukra.

_MG_9240_medium2.JPG

Atsimenu, su kokiu kabliu mezgiau. Ta proga iš naujo schemą riekia atsispausdint ir pabaigt.

Kapseika - o ką tu dirbi? Ar ir anksčiau dirbai? Nes aš buvau susidrius įspūdį, kad tik tavo vyras. T.y. tu didelė paslaptis :), tai apie tave mažai išvis žinom.

Šarange, o tai tas Dobelėj reikalas - tai čia darbiniai mokymai  kokie ar laisvalaikiniai? Nes dabar kai paminėjai menininkus, tai galvoju, gal visgi labiau dūšiai nei darbui ten buvo? Irgi mįslinga esi, bet faina, kad perspektyvos kažkokios šviečiasi, naujovių ieškai.

Aš irgi rutulioju slaptą mintį apie naują išmokimą, bet jeigu pasakyčiau, tai nepatikėtumėt, kad man tai gali tikti  ar aš tam (aš ir pati netikiu :D), tai tik vyras ir Limit jau išgirdo. Bet jeigu ir išmoksiu - viskas tik savo malonumui, jokio biznio :D.

Jeigu Nuoširdukas ne nėščia, tai palaikau Katuko diagnozę :). Kaip tavo mezginys - ar jau tuoj rodysi? ir kas per nesąmonės gali dėtis mokykloje?

Atsakyti

Tiesą sakant turiu vieną gražią pirštinę :), kur Šarangei mezgiau net pora, vieną porą visą numezgiau, bet galiausiai persiorientavau į bepirštes - visi žakardai :), reiktų numegzti antrai ir džiaugtųsi dukra.

Šarange, o tai tas Dobelėj reikalas - tai čia darbiniai mokymai  kokie ar laisvalaikiniai? Nes dabar kai paminėjai menininkus, tai galvoju, gal visgi labiau dūšiai nei darbui ten buvo? Irgi mįslinga esi, bet faina, kad perspektyvos kažkokios šviečiasi, naujovių ieškai.

Aš irgi rutulioju slaptą mintį apie naują išmokimą, bet jeigu pasakyčiau, tai nepatikėtumėt, kad man tai gali tikti  ar aš tam (aš ir pati netikiu :D), tai tik vyras ir Limit jau išgirdo. Bet jeigu ir išmoksiu - viskas tik savo malonumui, jokio biznio :D.

Labai graži, bet vargu ar jas labiau nešiočiau negu tavo bepirštes, ypač šiemet, nenusimaunu, nes pirštiniu iki šiol dar neprireikė :D O dar nusimezgiau garstyčių šaliką ir netyčia susiderinau, Nite matė, kaip dera viskas, žinok  :thumb_yello: 

Laisvalaikiniai :) Oj, aš be paslapties, tiesiog nei iš šio nei iš to, kažkaip viskas nuo ... iki nesupasakojau  :D Tai menų inkubatoriaus projektas kartu su latviais skirtas amatų verslumui vystyti. Tai toks ir verslo pradžiamokslis ir amatų ir su kūrybinėm dirbtuvėm ir aišku su idomiais žmonėm :)

Atsakyti

Jeigu Nuoširdukas ne nėščia, tai palaikau Katuko diagnozę :). Kaip tavo mezginys - ar jau tuoj rodysi? ir kas per nesąmonės gali dėtis mokykloje?

Vandens beveik visai negeriu, gyd klausiau ar skysčių trūksta, sakė ne, kažkoks kitas rodiklis rodo trūkumą, bet tokio aukšto HG neturėjus, tai gal tikrai vandenį reikia gurkšnoti.

Tai va tas ir pikta, turiu tik kūną, dar abi rankovės ir kaklas liko, už tai ir pikta, kad laisvą laiką pramiegu, kai galėčiau kiek pamegzti :mad2:

Nesąmonės darbe, kai ateina nauja direktorė ir pamažu pradeda tokiais nesąmoningais darbais svaidytis, kurie nepriklauso, nuo savęs nori nusimesti, tai verda kraujas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 10 sausio 2018 - 15:35

Nuoširdi,o kaip tas kūnas - džiugina?

dėl vandens - nu tai dar niekas nenukentėjo nuo jo vartojimo :D  saikingo, žinoma.

Šarange, nu bet tikrai.... esu jau viena sau pagalvojusi, kad žaviuosi keliomis sektantėmis, kaip jos sugeba be jokio kokio tai privalomo reikalo, savo malonumui susirasti veiklos, pasimokyti kažko naujo.

aš gal ir norėčiau, nu bet neperlipu per savo tą komforto zonos tvorą, nors tu ką :D

Atsakyti

Restar, ir tau dar klausimų kyla, kas per nesąmonė su gali dėtis mokykloj, kur dirba vienos bobos? Kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad tik mišrus kolektyvas yra sveikas, o bobinčiaus procentas tiesiogiai proporcingas intrigų ir kitų nesąmonių kiekiui :B  dirbu visiškai moteriškam skyriuje su moterim vadove :B  

Kapseika, ir man įdomu ką dirbi :4u: 

Restar, smagu,kad yra norai išbandyti ką nors visiškai naujo :yahoo: Ir Šarangę labai sveikinu su naujomis mintimis :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos gyvos :)

Žiūriu, bręsta pokyčių ir naujovių išbandymo metai sektoj :)

Džiaugiuos už visas ir sveikinu! :) galiu tik palinkėt drąsos ir prisijungt ;) išvažiuoju stažuotei 3mėn į Italiją :) profesijos nekeisiu, bet įspūdžių ir mokslų tikiuosi bus nemažai, pradedant bent minimalia italų k. :D

Atsakyti

Abelo, ohoho :clap_1: nu tik pasidžiaugti galim tokiom galimybėm

o kaip šeima?

Atsakyti

Restar, ir tau dar klausimų kyla, kas per nesąmonė su gali dėtis mokykloj, kur dirba vienos bobos? Kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad tik mišrus kolektyvas yra sveikas, o bobinčiaus procentas tiesiogiai proporcingas intrigų ir kitų nesąmonių kiekiui :B  dirbu visiškai moteriškam skyriuje su moterim vadove :B  

Auksiniai žodžiai :wub: 8 metus turėjom nuostabų, jauną direktorių. Dabar gavom naują...moterį...likom totalus bobinčius, pavydo scenos, krauna darbus kartais ir neįsivaizduojamus, vieną man nori primesti, kurio griežtai atsisakysiu, tai va tokia įtampa tvyro, vyras sakė eik lauk, nes mato kokios nesąmonės yra, vieniem per mokinių atostogas reikia eiti į darbą, kitiem nereikia, nu žodžiu neteisybės negaliu pakęsti.

Atsakyti

Cha-cha-cha :D niekad nedirbau grynai moteriškam kolektyve - tai nieko negaliu pasakyt. Bet kolektyve, kuriame dominuoja vyrai, intrigų ir nesąmonių tikrai netrūksta  :P Ir kuo daugiau vyriškam kolektyve VYRŲ (nėr smailiko su karūna) , tuo išradingesnių nesąmonių gali tikėtis  :lol: 

Atsakyti

Nite jei nesamones daro tai anokie ten vyrai

mūsų rusų kalbos mokytojas sakydavo kad boba tai ne lytis ir vyrų tarpe neretai irgi  bobų pasitaiko

Atsakyti

Abelo, ohoho :clap_1: nu tik pasidžiaugti galim tokiom galimybėm

o kaip šeima?

Ačiū :) šeima važiuoja kartu, nes be savo pipirų neišgyvenčiau nė savaitės, o čia 3mėn.! Tai be vyro sutikimo važiuot kartu, net nebūčiau prašymo rašius :) va, koks jis pas mane nuostabus  :wub: 

Atsakyti

Abelo, kaip super :yahoo:  

Mano linkėjimas turėti pokyčių pildosi :D 

Nite, jei tau atrodo, kad vyriškam kolektyve netrūksta nesąmonių, tai jas padaugink iš kokių 5 ir turėsi moterišką kolektyvą :D  

Gal kas žino kaip huawey klaviatūroje nuimti automatinį taisymą? Baigia pribaigti mane tas amžinas sufleravimas į lankas :B​ 

Atsakyti