Mėgsti tu krapštukizmus, Lace . Šiaip, negaliu sakyt, kai pradedu, tai ir aš mėgstu, kaip saulėgrąžas gliaudyti yra spalvas dėlioti, bet va niekaip neprisiruošiu pradėti tokių... Tiesą sakant turiu vieną gražią pirštinę , kur Šarangei mezgiau net pora, vieną porą visą numezgiau, bet galiausiai persiorientavau į bepirštes - visi žakardai , reiktų numegzti antrai ir džiaugtųsi dukra.
Atsimenu, su kokiu kabliu mezgiau. Ta proga iš naujo schemą riekia atsispausdint ir pabaigt.
Kapseika - o ką tu dirbi? Ar ir anksčiau dirbai? Nes aš buvau susidrius įspūdį, kad tik tavo vyras. T.y. tu didelė paslaptis , tai apie tave mažai išvis žinom.
Šarange, o tai tas Dobelėj reikalas - tai čia darbiniai mokymai kokie ar laisvalaikiniai? Nes dabar kai paminėjai menininkus, tai galvoju, gal visgi labiau dūšiai nei darbui ten buvo? Irgi mįslinga esi, bet faina, kad perspektyvos kažkokios šviečiasi, naujovių ieškai.
Aš irgi rutulioju slaptą mintį apie naują išmokimą, bet jeigu pasakyčiau, tai nepatikėtumėt, kad man tai gali tikti ar aš tam (aš ir pati netikiu ), tai tik vyras ir Limit jau išgirdo. Bet jeigu ir išmoksiu - viskas tik savo malonumui, jokio biznio .
Jeigu Nuoširdukas ne nėščia, tai palaikau Katuko diagnozę . Kaip tavo mezginys - ar jau tuoj rodysi? ir kas per nesąmonės gali dėtis mokykloje?