Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar ne iš tikro ant suaugusių moterų man šitas modelis nesižiūri, kiek mačiau RV įgyvendinimų suaugėliškų 

aš dabar rezgu mintį kokią pailginta reglano linija megzt net ir be kišenių...

Atsakyti

labas dienas

berods šiandien nebuvau :hmm:  ar jau pamiršau? nu man kažkoks toks.... blogas horoskopas :D

tai va. bet drakius sotus :B  einamieji reikalai aptarti, kavutė geroj kompanijoj išgerta.

nu diena reiškias nepraėjo veltui :D

Restar, gražus daiktas gavosi :4u:

Nuoširdi, o kaip tau reikala isu hemoglobinu :hmm:  gal koks geležies trūkumas yra, kad taip miegi?

Atsakyti

Nuoširdi, o kaip tau reikala isu hemoglobinu :hmm:  gal koks geležies trūkumas yra, kad taip miegi?

Tai va, kad atrodo nesenai tirtas, net 149 HG, kaip vyrų :P :B Darbe visą dieną atidirbu, nemigdo, turiu veiklos, o parvažiuoju namo, pavalgau ir smagiai atsijungiu :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 10 sausio 2018 - 14:14

Smagu su "palatos" draugėmis kavos išgerti  :wub: Į tokius blic pasimatymus yra nemažai šansų partizanes prisivilioti - šį kartą mus Šilingė pagerbė savo apsilankymu.  :D 

Lace - ką tu dabar su kabliu mezgi, Rūtai pabaigus?

Mezgu be didelio kablio, bet su malonumu. Lyg ir buvau minėjusi, kad pradėjau kepurę sau dvigubu mezgimu, turėjau mezginį pasiilsėjimui nuo margiuko. Tai dabar pasiėmusi baiginėju ramiai po truputį. Kepurė tai laaaaabai žieminė, o žiemos kažkaip nebeištinka paskutiniu metu. Bet iš sportinio intereso vis tiek ją pabaigsiu.

Atsakyti

Lace, kaip spalvos garstyčių? :)

Jetus, šiandien aš Nuoširdukės draugė, kaip atsibust, ar nesikankint ir pamiegot :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 10 sausio 2018 - 14:43

Sveikos, mezgėjėlės, 

pagaliau ištaikiau užsukti, tad sveikos Naujuose, 

o aš prisiorganizavau sau permainų, darbuojuosi naujame darbe, ofocialiai net dvejuose, bet iki antrojo dar niekaip nedeeinu, pirmos savaitės nelengvos...tik dabar pradedu kelti galva, bet tai ko norėti...niekas nežadėjo, kad bus lengva. jau vien nauji kolegos, ką reiškia, arba vien 120 pavardžių visokio plauko :oh:​ ...

tad megzti nieko nemezgu, bet apie mezgimą galvoju...vyro šaliką užbaigiam, dar praėjusiais, panašu, kad džiaugiasi.

Restar, labai tinka suknytė tavo mergytei, o ir pati mergytė toks spindulėlis, o jau kokia paaugusi :wub: 

Lace kankinys taip pat labai girtinas :4u: 

na ir abi lėlių dizainerės nepraslydo pro akis, viena retro, kita modern  :D bet abi dukrelių širdžių džiaugsmai...man taip gražu tie jūsų nukrypimai nuo praktiškumo :wub: 

kažkas dar teiravosi apie kavos aparatą, tai prieš kurį laiką ir aš čia tuo klausimu domėjausi, na ir įsigijom mes tą stebuklą, tai ką aš žinau, šiai dienai daugiausia juo džiaugiasi svečiai, kokiu tai kapučino ar Latte,o ir vaikai karšta kakava su putele...mums abiems rytais vis tik reikia juodos kavos...tad patariant, pirmiausia norisi sakyti, pasverkit savo poreikius, bet tai ir man merginos tą patį patarinėjo, bet užgaida užtemdė visus argumentus :oh: na bet ne tai, kad gailimės, tik pasidarė aišku jog tai ir ne must have atvejis.

Ristinos pasisgedau, ilsisi po kalėdinės apgulties :unsure: 

Atsakyti

Tai va, kad atrodo nesenai tirtas, net 149 HG, kaip vyrų :P :B Darbe visą dieną atidirbu, nemigdo, turiu veiklos, o parvažiuoju namo, pavalgau ir smagiai atsijungiu :rolleyes:

o taigal kaip tik tada per tirštas kraujas :hmm:  ir pakankamai necirkuliuoja, dėl to energiją visą nukreipia virškinimui, o kitiem reikalam jėgų ir nelieka

nu vat, kokia diagnozių nustatytoja aš :D

ar daug vandens geri per dieną?

Atsakyti

a jo, virdulį tai aš nusipirkau gi. spėju, kad tą patį kaip Šilingė rodė. nu ne spėju, o tikrai tą patį :rolleyes:

ir kad nebūt per mažai, dar ir skrudintuvę paėmėm :D  turėjom tokią seną, mano panos nemažai skrudina, tai tikrai naudojamas daiktas. bet paskutiniu metu jau sugebėdavo ji man asmeniškai užtrumpinti, tai iškeliavo buitinės technikos rojun :D

Atsakyti

Restar, tikrai šauni tunika ir spalviškai  :super:

Ristinos ir aš pasigendu, bet pagalvoju, kad užsikasus gal...

Truputį labiau negu miego noriu megzt ir kaip ne keista, ne virbalais, o su masina, nes gimė pora idėju, tai nagai niežti, o bet tačiau, iki vakaro kažin ar taip beniežtės... o ir turiu nebaigtų reikalų.

Vakar vėl turėjau progą įsitikint, kad neturiu kuo rengtis, ta prasme jokio faino  ir stiliovo megztinio, visi nuvalkioti ir naftalininiai  :egypt:  :D Nu bet kai pamačiau kaip stiliovai rengiasi meno žmonės, tai pasijaučiau geriau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 10 sausio 2018 - 15:01

Šarange o tai tas naujas žalias tipo ne lygis?

Atsakyti

e55c0d1808010592b76577fa0e008237.jpg

1e89061e97792cad16d0d0d21ed92a1c.jpg

829e780a1b7746b084def77dc80d61ea.jpg

ad39be752a4e7bc5bf840a2b1bfa3bb8.jpg

c5ecfbfdd95caa71756aa4ab014b979f.jpg

19ac3114ac0c37b48519dc95fa8dddf8.jpg

Tautiniai motyvai

dd5594d4cc5896b843771d08b5be8d54.jpg

b1561b9facbafb3da2808fc8a0eb27c2.jpg

53ffa94519d9c0fc4ffb0267d71e887e.jpg

4e71dbba115540c5e75b23cae42872a9.jpg

Atsakyti

Šarange o tai tas naujas žalias tipo ne lygis?

Tai tuo ir rengiaus... :D

8cd7fc5478a8de41de922aab6c54d431.jpg

d615190e5195c0d82b8c3195d14fd6dc.jpg

988e2b0232d4dbc2cad3c0a58e06a486.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 10 sausio 2018 - 15:20