Restar ne iš tikro ant suaugusių moterų man šitas modelis nesižiūri, kiek mačiau RV įgyvendinimų suaugėliškų
aš dabar rezgu mintį kokią pailginta reglano linija megzt net ir be kišenių...
labas dienas
berods šiandien nebuvau ar jau pamiršau? nu man kažkoks toks.... blogas horoskopas
tai va. bet drakius sotus einamieji reikalai aptarti, kavutė geroj kompanijoj išgerta.
nu diena reiškias nepraėjo veltui
Restar, gražus daiktas gavosi
Nuoširdi, o kaip tau reikala isu hemoglobinu gal koks geležies trūkumas yra, kad taip miegi?
Smagu su "palatos" draugėmis kavos išgerti Į tokius blic pasimatymus yra nemažai šansų partizanes prisivilioti - šį kartą mus Šilingė pagerbė savo apsilankymu.
Lace - ką tu dabar su kabliu mezgi, Rūtai pabaigus?
Mezgu be didelio kablio, bet su malonumu. Lyg ir buvau minėjusi, kad pradėjau kepurę sau dvigubu mezgimu, turėjau mezginį pasiilsėjimui nuo margiuko. Tai dabar pasiėmusi baiginėju ramiai po truputį. Kepurė tai laaaaabai žieminė, o žiemos kažkaip nebeištinka paskutiniu metu. Bet iš sportinio intereso vis tiek ją pabaigsiu.
Sveikos, mezgėjėlės,
pagaliau ištaikiau užsukti, tad sveikos Naujuose,
o aš prisiorganizavau sau permainų, darbuojuosi naujame darbe, ofocialiai net dvejuose, bet iki antrojo dar niekaip nedeeinu, pirmos savaitės nelengvos...tik dabar pradedu kelti galva, bet tai ko norėti...niekas nežadėjo, kad bus lengva. jau vien nauji kolegos, ką reiškia, arba vien 120 pavardžių visokio plauko ...
tad megzti nieko nemezgu, bet apie mezgimą galvoju...vyro šaliką užbaigiam, dar praėjusiais, panašu, kad džiaugiasi.
Restar, labai tinka suknytė tavo mergytei, o ir pati mergytė toks spindulėlis, o jau kokia paaugusi
Lace kankinys taip pat labai girtinas
na ir abi lėlių dizainerės nepraslydo pro akis, viena retro, kita modern bet abi dukrelių širdžių džiaugsmai...man taip gražu tie jūsų nukrypimai nuo praktiškumo
kažkas dar teiravosi apie kavos aparatą, tai prieš kurį laiką ir aš čia tuo klausimu domėjausi, na ir įsigijom mes tą stebuklą, tai ką aš žinau, šiai dienai daugiausia juo džiaugiasi svečiai, kokiu tai kapučino ar Latte,o ir vaikai karšta kakava su putele...mums abiems rytais vis tik reikia juodos kavos...tad patariant, pirmiausia norisi sakyti, pasverkit savo poreikius, bet tai ir man merginos tą patį patarinėjo, bet užgaida užtemdė visus argumentus na bet ne tai, kad gailimės, tik pasidarė aišku jog tai ir ne must have atvejis.
Ristinos pasisgedau, ilsisi po kalėdinės apgulties
Tai va, kad atrodo nesenai tirtas, net 149 HG, kaip vyrų Darbe visą dieną atidirbu, nemigdo, turiu veiklos, o parvažiuoju namo, pavalgau ir smagiai atsijungiu
o taigal kaip tik tada per tirštas kraujas ir pakankamai necirkuliuoja, dėl to energiją visą nukreipia virškinimui, o kitiem reikalam jėgų ir nelieka
nu vat, kokia diagnozių nustatytoja aš
ar daug vandens geri per dieną?
a jo, virdulį tai aš nusipirkau gi. spėju, kad tą patį kaip Šilingė rodė. nu ne spėju, o tikrai tą patį
ir kad nebūt per mažai, dar ir skrudintuvę paėmėm turėjom tokią seną, mano panos nemažai skrudina, tai tikrai naudojamas daiktas. bet paskutiniu metu jau sugebėdavo ji man asmeniškai užtrumpinti, tai iškeliavo buitinės technikos rojun
Restar, tikrai šauni tunika ir spalviškai
Ristinos ir aš pasigendu, bet pagalvoju, kad užsikasus gal...
Truputį labiau negu miego noriu megzt ir kaip ne keista, ne virbalais, o su masina, nes gimė pora idėju, tai nagai niežti, o bet tačiau, iki vakaro kažin ar taip beniežtės... o ir turiu nebaigtų reikalų.
Vakar vėl turėjau progą įsitikint, kad neturiu kuo rengtis, ta prasme jokio faino ir stiliovo megztinio, visi nuvalkioti ir naftalininiai Nu bet kai pamačiau kaip stiliovai rengiasi meno žmonės, tai pasijaučiau geriau