Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mezgu swapinį tvidą. Kai.fassss.

Atsakyti

man iš raštų tai pats pats nūdniausias ir sunkiausiai mezgamas yra ripsas

Atsakyti

O man ripsas visai nieko, aišku jeigu daug tai pabosta,  bet nesikratau labai :D

Gražu :wub:  Ir žalia ir eglutės :D

DSCF1651_medium2.jpg

DSCF1561_medium2.jpg

DSCF1389_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 10 sausio 2018 - 09:47

vaa to žalio su eglutem takelis yr?

Atsakyti

Labas.  :4u:

Pasiskaičiau temą, prisijungiau Spis, pateikiau prašymą. Pažymą apie 18-mečio mokslus iš buhalterijos pasiskolinau, nusiskenavau  :rolleyes:. Nuuu, nepatiko įkeliamų dokumetų dydžio apribojimai, teko padirbėti su skeneriu, kol gavau tinkamo dydžio failą. 

Vis dar (vėėėėėl  :oh:) nemezgu. 

O ir šiaip. Šiandien išėjau iš namų akinius pamiršusi  :blink: Kai ne pati už vairo, tai susivokiau tik pusiaukelėj į darbą...

Atsakyti

vaa to žalio su eglutem takelis yr?

https://www.ravelry....stitch-pullover

Noriu miego...

winter-rose-blanket-and-pillow-set_mediu

Atsakyti

Sveikos, nieko neskauda šiandien, reiškia mažumą treniruota jau mano nugara, nes beveik kasdien dabar darau kelis pratimukus pečių juostai, kaip poliklinikoj išmokė.Kai nedarau nieko o nieko, tik sėdžiu ir mezgu - būna šakės, tenka cypti iš skausmo. Beje, tokia linksma ir šneki kineziterapeutė Antakalnio poliklinikoj pasitaikė - paskutinę dieną, prieš pat naujus beveik 8 vakaro baigėm sėdėdamos su dar viena paciente ir žiūrėdamos į jos foto telefone, pasirodo ir ji pati, ir mama, ir vyras, ir vaikai - menininkai - kompozitoriai, muzikantai, dailininkai, ji pati dar siuvinėja, mezga... O į kineziterapiją pasuko mokytis 40 metų, kai pačią surietė skausmai iki ligoninės. Tai sakė, kad dabar, būdama beveik 60ies jaučiasi daug geriau, negu buvo 40-ties. Tokia įkvepianti istorija ir pati moteriškė linksma, aktyvi.

Planuoju visą ripsinį megztuką. nebaisus man nei ripsas, nors išvirkščios akys smagiau mezgasi :).

Lace - ką tu dabar su kabliu mezgi, Rūtai pabaigus?

Aš nežinia ar nufotkinsiu kada gražiau, tai rodau tokią neinformatyvią foto savo Bullės. Mergina sakė, kad draugės žavėjosi suknele, o auklėtoja nepatikėjo, kad rankomis megzta :). O mažoji džiaugiasi, kad  ir graži spalva, ir šilta, ir švelni - Aade Long artistic 8/2 + 1 plaukas moheros iš Mados garažo. Kombinacija seniai pirkta, planuotas kažkas sau, bet laikui bėgant pasikeitė spalvų patikimas:).

img_20180109_092118_medium2.jpg

Atsakyti

Nu kai gražiai ta Bulė tau gavosi Restar

labai labai

net aš užsimaniau tokios :D

joo apie mankštas ir nugarą tai kai atostogavau lapkritį ir mezgiau kaip išprotėjus praktiškai visą dieną ant sofkės tai per savaitę visokius ten skausmus jaust pradėjau...pasiguodžiau kolegei katra su mumis pilatesą lanko dėl nugaros...sako tai jau taip,nori sėdėt ant sofkės-turi sportuot :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 sausio 2018 - 11:14

Aš pagalvojau, kad tau įvairumo dėlei tarp kišenėtų irgi tiktų toks modelis, Qqute :). Nes ana gi irgi su kišenėm.  Yra gi ir suaugėliškas modelis - Lady Bulle. Kažkada pati norėjau tokio modelio, bet dabar biškį abejoju, kitokį ant savęs labiau įsivaizduoju. Aš tarpušventyje mezgiau kaip išprotėjus, tai irgi atsiliepė smarkiai nugarai...

Atsakyti

Laba :4u:

Gražiai pyniuoji, Olaiva :wub:

Restar, nu gražiai labai papuošei savo panelę :wub: :wub: :wub: Smagus rūbelis :wub:

Žinokit aš jau pykstu ant savęs, kad mezgimo laiką pramiegu...Jau atsibodo, nežinau kaip atsilaikyti, grįžusi pavalgau ir smingu...Praktiškai kiekvieną dieną, ar čia darbinė įtampa taip veikia, bet pykstu ant savęs, mezginys verkia..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 10 sausio 2018 - 11:42

Restar, labai graži  tavo Bullė. :wub:

O tokios rankovės trumpos  gerai tavo mergaitei? Kažkada savo mažajai buvau numezgus tuniką su tokiom rankovėm, nes pati tada norėjo, kai vasarą mezgiau, bet žiemai atėjus, sakė - šalta man rankom, primegzk ilgas. Tai kadangi nuo viršaus buvo megzta, lengvai primezgiau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 sausio 2018 - 12:51

Mano mergina karšta :). Darželyje būtent tokie sarafaniukai yra einamiausi, nes šilta, su viena plona bliuskele lyg man būtų per vėsu, su megztiniu per karšta. Striukė gana stora, tai dar nei megztinio jokio ant viršaus nevilkau, gal ir neprireiks, nes nieko nesakė.

Atsakyti