aš užsiiminėju terapija kaip man patinka pynes megzti ir visokius vikruntasus daryti
ir mano tapkių vagilka po spintele guli katinas,tai visas dėmesys ir mintys į ten
Olaiva, kas čia bus? Man irgi pyniuot patinka. Vis dar galvoju apie kokoninę suknelę...
bus patiuninguotais apvadais liemenė
Hm, na, ir įdomios mes visos, kai pagalvoji... Lygiai mezgasi su vėju . Bet šiandien nugalėjo mezgimą viešnia ir spontaniškas nuvažiavimas į masažą "Masažo mieste". Netyčia pakliuvau pas itin gerą masažistą ir supratau, kad va tokio masažo tai nesu dar nei karto turėjus. Taip išmaigė skaudžiausias vietas, kad ryt nepatarė ateit . Vyrui irgi patiko, tai nusipirkom dar, kad abiems po 10 išeitų. Dabar gera akcija ten, kam patogi vieta ir aktualu.
Labas rytas
Nuo Olaivos pynių man net galva sukasi Pažiūrėt man labai gražu, bet megzti jų visai visai nenoriu. Aš mezgime šiaip esu tokia truputį mazochistė, mėgstu visokius iššūkius susigalvoti, bet pyniavimas tai turbūt pats nemėgstamiausias reikalas. jau verčiau visą megztinį nuraštuosiu ar ką nors narpliosiu adatiniais virbalais, nei imsiuos pynių. O lygų mezgimą tai net labai mėgstu Kalbėjomės aną savaitę su Šarange, aš apie savo kančias su marguoju megztuku guodžiausi, tai Šarangė man išreiškė užuojautą dėl lygaus mezgimo. Tai net nustebau viduje truputį Man lygus mezgimas tai toks terapinis relaksacinis reikalas
Žodžiu, Olaiva, galėsim su tavim barterį kada nors daryti - tu man ką nors nupyniuosi, aš tau kišenėtą
Šiandien visa mieganti darbe sėdžiu. Bet pati kalta - vakar prisėdau su mezginiu prie TV ir jau beenat į lovą "užkliuvau" už rodomo filmo "Paskutinis samurajus". Baigiau žiūrėti apie 1.30...
Labas rytas
nu ir aš Lace ikvėpta užpildžiau tą prašymą..bet painu ten..šeimos narių iš registro nesupildė teko rankiniu būdu, tada strigo, niekaip vyro pridėt negalėjau.paskui pridėjau tai neleido gyvenamos vietos įrašyt...nu kažką pateikiau pagaliau
pynės man patinka bet lygiai mezgasi smagiau ir greičiau...kišenėtos ir kiti nuokakliniai apvalūs reikalai man pats tas relaksas...bet turi būt siūlas mielas malonus
beje mano kišenėta į šoną važiuoja, mėginukas neskersavo bent jau išskalbtas..tikiuosi atsisuks išplovus
Labas rytas,
Už vaikus pinigų neprašau ir aš dar, neskubu, lygiai taip pat sektiškai sakiau, kad kai pritrūksiu sviestui ir dešrai
Olaivos pynės labai gražiai žiūrisi, būtent dėl spalvos ir reljefiškumo
Dėl mezgimo tai aš per vidurį, lygiai megzt nenoriu, bet pvz viso megztinio pyniuot ar kaip kitaip kringeliuot irgi nenoriu, man reikia, kad būtų kažkas, dėl sportinio intereso.
Vakar tokią dienelę intensyvią turėjau, kad nuo 5 ryto iki 21h, buvo veiksmas. Pakliuvau į labai gero projekto kursus, kurie vyko Dobelėj, labai gera, idomi kompanija ir kelionė, labai smagu buvo išlįst iš savo urvo ir praplėst akiratį, eilinį kart įsitikinau, kad turiu daugiau potencialo negu išnaudoju ir kad nebenoriu lindėt savo urve, turiu vilties, kad tie kursai ir pažintys bus geras postūmis, kažką pakeist Tai buvo tik pradžia, visas idomumas laukia dar prieš akis
20180109_001609.jpg 110,32KB 0 Parsiųsta kartų
Pilna apranga. Sejuono sagučių nesimato, tokios pat, kaip palaidinės, tik mažesnės. Vysks derinta prie batų. Originali lėlė turėjo tik maudymuką, vargšė.