Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man su intuicija tai gaunasi taip kad nugali tinginystė :D tai va visko gali dar būt kad aš ten sagą prištabeliuosiu :D

iš tos tinginystės atsitinka ir 3/4 rankovės neretai

nu nors aš ilgas rankoves raitoju raitoju kol jos savaime įgauna tokią formą ir ilgį :) tai gal man tokių ir reik

Atsakyti

man tai irgi patinka 3/4 rankovės.

nu bet šįmet kažkotais šalta su tokiom :B

Atsakyti

man visada salta su potrumpem rankovem :)  dabar nesioju toki po striuke, tai kaip neapsirengus jauciuosi,  kai riesai be mezginio , norisi riesiniu del siltumo jausmo.

jo, restar,  musu megztukai, kai kam kaip sukneles jau butu :D

Atsakyti

Rytoj sriubą skelbiu PJ  :rolleyes: Turėčiau būti apie 11.45.

Restar, galiu ir penktadienį pasisriubinti su tavim  :) 

Į centrą su mašina tai nepasirašau - amžina parkingo problema.  :oh: 

Ar jau užsisakėt vaiko pinigus? :unsure:​ 

Atsakyti

Lace dar ne, o jau sistema veikia?

Atsakyti

Rytoj sriubą skelbiu PJ  :rolleyes: Turėčiau būti apie 11.45.

Ar jau užsisakėt vaiko pinigus? :unsure:​ 

Ok, būsiu :D

Ne  :D  o kur skubėt :D

Atsakyti

Lace dar ne, o jau sistema veikia?

niekas tę neveikia. suka ir suka "ratuką".

bet gerai Nite sako, nėra kur skubėt. ateis juoda diena, tai ir patieksim :D

Atsakyti

niekas tę neveikia. suka ir suka "ratuką".

bet gerai Nite sako, nėra kur skubėt. ateis juoda diena, tai ir patieksim :D

Nu gal ir neateis ta juoda diena, bet vis tiek pateiksim  :D bet ne anksčiau kaip kovą  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ok, tai bus matyt dėl penktadienio, kaip dar čia tie mano planai susidėlios, bet turėsiu omeny ir garsiai pašauksiu :).

Dirbau iki užpakalio užtirpimo :). Vėl nespėjau į masažą užsirašyt, nes tai sunku planuoti asmeninį gyvenimą, kai belekiek planavimų darbe...

Aš dėl vaiko pinigų irgi niekur neskubu, spėsiu. neesminiai pinigai, mums niekas nesikeičia pajamų prasme.

Atsakyti

Nu as kaip supratau tai atlyginima mazesni gausim..su vaiko pinigais isilygins

Atsakyti

Man ką tik pavyko prašymą pateikti dėl tų vaiko pinigų  :D Dieną tai bandžiau porą kartų jungtis - žlugęs reikalas.  Aš tai tiesiog norėjau susitvarkyti, kad galvos visokie nebaigti reikalai neužimtų. Tai dabar jau "check" ir galiu pamiršti  :D​  

Atsakyti

Nu to tak. Bet gal aš nenumirsiu be tų keliasdešimt eurų per mėnesį ar pora, visai nesudaro esmės jie... Susitaupys didesnė suma, bus galima atsidėti kokiai kelionei ar kuriam vaikui ko didesnio tuo metu reikės.

Atsakyti