gadget nematiau kiaušinių garstyčių spalvos...ar tu turi omeny kiaušiniai šiaudo spalvos?
Aš tai daryčiau icordinį šniūrelį. Atlasinis arba aksominis kaspinas man prie tokios laisvalaikiui stiliaus suknios kaip kišenėta nelabai derinasi. Tai buvo stilistės Liniukos žodis
Icordinis aišku paprasčiausia...ale gi škias kišenėta tai su kačmyyyru
Icordinis aišku paprasčiausia...ale gi škias kišenėta tai su kačmyyyru
tai atlasinių kaspinėlių būna ir plonų, tada nėr tokio šventiškumo
o kaip žalia spalva prie tų garstyčių
O aš vakar mačiau megztinį su atlasiniu kaspinu nugaroj. Nu ką aš žinau po skalbimo tai skudurėlis ir tiek net ir išlygintas
žalios nenoo...irgi liūdna kaip mėlyna
nu dar turiu laiko pagalvot...su icordiniu šniūreliu yra geras reikalas kad gal bišk kaklą pasiaurintų, nes išblioviau kažkaip galingai
Nite o aš turiu megztinį su atlasiniu kaspinu ant peties ir nieko ne skudurėlis...žiūrint koks atlasas gal
Tai sriuba ryt? PJ? Ar kitur?
Nes Restar lyg pageidavo penktadienį o qqutė pageidavo centre
Nite o aš turiu megztinį su atlasiniu kaspinu ant peties ir nieko ne skudurėlis...žiūrint koks atlasas gal
gal aš tik pasidalinau įspūdžiu
žalios nenoo...irgi liūdna kaip mėlyna
nu dar turiu laiko pagalvot...su icordiniu šniūreliu yra geras reikalas kad gal bišk kaklą pasiaurintų, nes išblioviau kažkaip galingai
Čia dar vienas icordo privalumas, kad lengvai išbliovimus patvarko
Tai sriuba ryt? PJ? Ar kitur?
Nes Restar lyg pageidavo penktadienį o qqutė pageidavo centre
viskas priklauso nuo Lace. parašiau jai, jeigu teisingą tel. nr turiu.
kad ryt.
bet šiaip aš planų neturiu rimtų nie vienai dienai, todėl prisitaikyčiau.
aha, vat būtų pietūs šian, Nite, tai pademonstruočiau tau atlasinį kaspinėlį ne skudurėlį. megztinis greičiau į skudurėlį virsta.
bet mano kaspinėlis yr kokio 1 cm pločio
Sveikos,
Liniuka, vieni privalumai numesti svorio, ane? Gerai, kai siūlų mažiau reikia. Kad aš taip į ilgį sumažėčiau .
Vakar vakare tik sagas mažei susiuvau, nieko nepradėjau megzti, nes padirbėti dar turėjau. Šiandien lemiamą sprendimą teks priiminėt, ar ką gražaus megzti, ar kokią nesąmonę, ar tiesiog siūlus suksiu dukros naujai kišenėtai, ar ... į masažą nuvažiuosiu (baigia galioti nusipirktas kursas, reikia mirtinai pradėti naudoti).
Aš tai visai ne jokia stiliaus konsultantė, tai dažniausiai ir tyliu. Kai pamatau gyvai, tai turiu nuomonę, o iš aprašymų prognozuot labai sunku. Pati sprendimus mezgime dažniausiai priiminėju remdamasi savo intuicija .