Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos vakarinėj pamainoj  :4u: (į darbą išėjau)  :oh: 

Tai Lace moherinukas dailus, jeigu nežinočiau, kiek vargai, tai net nepastebėčiau, nes atrodo "rodos ir vargo nebuvo", bet va tą efektą pasiekti ir reikia privargti. O kokie čia siūlai - Rowan? Nes spalvų grožio mano monitorius neatskleidžia, tokios murzinokos atrodo, bet galiu įjungti vaizduotę :). Ar tiko dukrai?

Rowan kidsilk haze stripe - šilkmoheris margo dažymo.  :mirksiukas: Rūtai patiko, dydis toks figūrai be trūkumų gavosi, sakė nešios  :) didesniam bet kokiu atveju siūlų neturėjau  :unsure: vaizdinių įrodymų kol kas neturiu.

Ryte pas Vaivą galvoje radau “gyventojų”  :frusty: sėdim visos trys suteptom galvom, patalai skalbiasi... fui...

Katuk, aš rytoj kaip ir galiu pietauti  :mirksiukas: susimatom? Gal ir dar kas blitc sriubai prisijungtų? Vietą tradicinę PJ siūlau  :4u: 

Atsakyti

Katuk, aš rytoj kaip ir galiu pietauti  :mirksiukas: susimatom? Gal ir dar kas blitc sriubai prisijungtų? Vietą tradicinę PJ siūlau  :4u: 

O gal geriau ne ryt  :mirksiukas: poryt ir aš prisijungčiau  :bigsmile:​ 

Atsakyti

O aš tai penktadienį galėčiau PJ pasisriubinti, nes ir pro Midarą reikia prasukti, kaip tik šiandien sau taip tyliai planavau ir norėjau pasiūlyt :).

Lusasita - pagal maisto derinimą, tai jau pupelės/žirneliai ir mėsa jau nederėtų, nekalbant apie rūkytą vištieną :). Bet tau skanu, gerai virškina - tai ir ok. Aš išrankesnė pasidariau, ir širdis, ir skrandis labiausiai džiaugiasi šviežiom, traškiom daržovėm (tik nediskutuokim apie šviežumo kainą šiuo metų laiku :) ).

Atsakyti

Labos

tupiu lovoj ir klausau kaip vargšus lėktuvus vieną po kito į kitas valstijas nukreipinėja. Pasirodo, kai lauke 0 ir lyja, keliai irgi gali apledėti  :mastau: 

Freke, dėl džiovyklės - ar išvalei pūkus iš visų įmanomų vietų? Gal užsikišo biškį?

man tai drauge pora skaniu misrainiu uzrode pries kaledas.  aisku majonezas kai ne naminis, tai gal  biski negerai ( man dzin kiek ten as jo tenaudoju)  tai va viena

raudonos pupeles, raudonas pamarinuotas svogunas, rukyta vistos krutinele, majonezas

antra

marinuoti pievagrybiai,  komservuoti zirneliai,  pamarinuotas svogunas, rukyta vistos krutinele, majonezas

man skanu

Aš panašias iš anytos prie keptos vištos išmokus: marinuoti pievagrybiai, konservuoti kukurūzai, svogūnas, majonezas. Aštroka, bet mes labai mėgstam  :essen: 

Lietuvos dėl pasivaikščiojimų pasiilgus  :ax: Per pietus mėgdavau kur su susigalvotais reikalais nutipent ir galvą pravėdint. Čia takelių arba nėra, arba baigiasi netikėtai. Bandžiau ir čia per pietus pasivaikščiot, bet tada visi bendradarbiai stoja ir siūlosi pavežt  :hihihi: 

Atsakyti

Susimatyt galiu. Ryt poryt ir kitom dienom :D 

Lace sprendžia, bet būsiu pasiruošus.

dabar tai kažko nusikaliau ir einu liūlia....

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Katuk, lauknešėlį įsidėjau, tai dabar galim bet kada tiktis  :) jei tau reikėjimas labai smegenų nespaudžia, tai galim ir trečiadienį sriubintis, Nitė prisijungs, gal dar kokia partizanė sugalvos  :D pasiilgau visų  :4u: 

Atsakyti

labas rytas

ech visai norėč papietaut, kol kas trenerė serga tai pilateso nebūna

nu bet o tačiau PJ man taip nepatogu lkad gal apseisiu

atsimenu Šilingė kažkada siūlė arčiau centro tai va šiteim pasiūlymam aš atvira

iš mišrainių man skanu tiesiog žirneliai, marinuoti pievagrybiai, svogūnas ir majonezas

valgau prie mėsos ar virtų kiaušinių ( tikiuosi VK mūs temos neskaito :D )

kišenėtai liko nedaug iki apačios, kišenės ir rankovės tikiuosi siūlo užteks nes nu šitas daigtas ryja daugiau man nei pūsta suknė

tada eisiu ieškot tinkamo banto prie žalsvų garstyčių..kolegė ir draugė viena siūlė mėlyną...bet pridėjau...kažkaip tai liūdnai man žiūrisi toks derinys, jei garstyčios labiau į geltonas būtų tada taip

Atsakyti

Tai gerai  - aš už kompaniją . susitinkam RYTOJ, trečiadienį :rolleyes:

labas rytas

Atsakyti

Qqt, dėčiau šiaudo spalvą. Kad būtų derinys kaip laukinių paukščių kiaušinių ir lizdo.

Atsakyti

Laba ryta 😴😴😴😴

Freke, dėl džiovyklės - ar išvalei pūkus iš visų įmanomų vietų? Gal užsikišo biškį?

Lietuti nezinau. Filtra isvaliau o kur dar nezinau. Siaip as galvoju kad siurbliukas bus nusproges. Nes vandens i talpa neuzkelia. Matyt saugikliai kokie yra....

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Pas mane darbe vėl košmaras, galvoju kiek aš čia dar tempsiu..

Bet pasidžiaugiau labai gražiais mezginiais..Lace gražiai sudėliotas megztukas, rezultatas labai gražus :wub: :wub: :wub:, Šarangės bumbuliukai žaismingai atrodo :wub: :wub: :wub:

Kam reikia sveikatos balioniukų :4u: :4u: :4u:

Savaitgalį krikšto sūnaus 20 šventėm sodyboje, pirtelėje, neatsimenu kada taip smagiai buvo, net su šokiais, tik va, ar nebūsiu kojų pašalusi, nes labai nemaloniai pilvo apačią ir nugarą skaudena, pasikaitinu karštam duše arba vonioj, kuriam laikui praeina, paskui vėl maudžia, laukiu.

Atsakyti

Ech norėčiau ir aš sriubos, bet iš mano užkampio be šansų...

Mano kišenėta tai visai skalsi. Sumegsiu 9 su trupučiu drops alpakos. Yra šansų šią savaitę pabaigti. 

Atsakyti