Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, aš ir nesakau, kad lemputės ir pan. negražu ir kad nėra ko švęst, tiesiog AŠ asmeniškai nejaučiu jokio sentimento eglėms ir "atsižymėjimui" prie jų. Tarp kitko, gražiai papuoštos gatvės, pastatai, ar kokie nors meno dirbiniai man žymiai labiau daro įspūdį  :) Nemačiau tavo dekoracijų, bet žmonės visada kritikuoja ir kritikuos, aš nors ir nejaučiu sentimentų, bet nekeliu didelių reikalavimų eglėms, kad ir Kauno eglė būtų visai nieko, jeigu ne toks barikados, kurios, matyt, kažkokią misiją nešė, bet atrodė, ypač dieną, tai....ką aš žinau... :D Mūsų eglę irgi visi baisiai peikė, kad treti metai tais pačiais žaisliukais, nu bet pati eglė tai natūrali ir net gi labai daili, tai aš pvz.nematau reikalo burbėt, kad tūkstančiais savivaldybė nepasitaškė ir naujų žaislų nenupirko :D

Atsakyti

dar Abelo icordas. nu gis nesupratau, kodėl neišeina pamegzti vienos eilės kita spalva :hmm:  taigi prirenki akis kiap apykaklei, numezgi vieną eilutę ir tada jau darai icordą. visai nesvarbu, kokia kryptim megztas kūnas.

Ačiū :) Apie pririnkimą kaip apykaklei nesugalvojau  :oh:  :lol: visokių mandrybių tik su užmetimais  :lol: 

Atsakyti

Man ta didžioji eglė tai graži ir atmosferą norėjau pajausti, ale kai kaimynė pasakė, kad savaitgalį vakare ten nosies beveik negali įkišti, tai laukiau tarpušvenčio paprastos dienos pavakarės :). Tuo metu ir sutapo mankštos ir tingėjimas po to :). O labiausiai norėjau nueiti dėl paties noro EITI, ta prasme, šiaip nelabai turiu kur vaikščioti, mažų vaikų nebereikia po lauką vedžioti, pietus nešuosi ir kaip dirbanti ne pilną dieną, nelabai galiu  kur išeiti perpiet, kai darbų sočiai. O nuo mūsų iki senamiesčio tai visai nesunkiai galima nupėdinti per Užupį. Tai va - pasiteisinau, kad ne tiek man tos eglės, kiek ėjimas rūpėjo. O šiaip eiti be tikslo - nugi man sunku psichologiškai :).

Atsakyti

O mes nusprendėm, kad tas tris gėles perdažys trim spalvom ir tiks kitom šventėm  :lol:​ 

galiu atsakingai pareikšti, kad taip nebus :lol:  tas kitų švenčių dekoracijas kitas asmuo pirko :B

nors tavo mintis visai gera :D  kiek pinigo sutaupytų valdžia

Restar, o aš šiandien ėjau be tikslo. nu bet visa povyza rodžiau, kad su tikslu ir dar kad visai skubu :D vat jeigu kas sekė mane, tai turėjo nustebt, ko aš čia ratais vaikštau, o visiem kitiem tai giliai dzin, kur aš ir kokiu tikslu tą darau

Atsakyti

O pvz Jonavoj ir egle ir gatves buvo trim spalvom puostos.... galvojom egle iki Mindauginiu laikys. Bet maciau nurinkineja jau. Bet  suplaktos visos sventes i kruva man ne.... 

Grazus jusu mezginiai 😍😍😍

Laba diena :) 

Atsakyti

nu tas vaikščiojimas nėra be tikslo

jo tikslas manau sveikata ir judėjimas :) 

Katuk aš visad taip vaikštau, padarau ratuką palei Nerį nuo žvėryno tilto iki baltojo ir gedimino prospektu pareinu dar...45 minutės ėjimo ir prie darbo jau norisi ne tik pirštines bet ir batus nusiaut kaip karšta

šiaip savo maršrutu eidama visai nemažai tokių "betikslių" ėjikų sutinku

man jau gaila pietų pertraukas kokioms pardėms naudot

ir vyrą išmokiau jau su manim suspėja ir dar beveik vytis turiu o anksčiau tai eidavo iš paskos ir dusdavo

Atsakyti

oho, qqte, tai tu toooookį gerą ratą padarai. aš tiek nedrįstu :D gal kada nors :rolleyes:

Atsakyti

Niu va, mano istoriniai lėliški reikalai :) istoriniai, nes lėlikei 45m. (+/-2) :) net ne kiniečių gamybos dar ir net ne rusiška :) vaikystėj anyta gavo dovanų iš dėdės, bet iš kur tais laikais jis gavo, nieks nežino. Lėlė jokių matomų žymių apie "gimtinę" neturi. Nebent reikia išardyt kokią galvą, bet kol kas nesinori, paskui bus gaila nesurinkt :D Bet gavo naujus rūbelius ir naują šeimininkę :)

20180108_160924-1_medium2.jpg

20180108_160957_medium2.jpg

Ale vistiek va, patinka man tokie seni, sentimentalūs dalykai, ne tik seni siūlai :) nu gi tūkstančiais tų lėlių šiais laikais (ane, gadget?) :D bet va, aprengiau senutę ir džaugiuos, kad mano vaikui gražu :) ir gailiuos, kad savo nė vienos lėlės nesu išsaugojus.... 

Atsakyti

Katuk nu gaunasi apie 4 km kažkur :) tiesa kai su MB einu tenka grįžt Goštauto g. jau neina jis iki prospekto :) ir dar man burbulėja kad nukankint sugalvojau :D

susitinkam vis tokį dieduką lekiantį ratą tik priešpriešais...tai anksčiau kai susitikdavom tai toks apvalus dieduliukas buvo o daba jau panumetęs didelę dalį apvalumų..bet lekia kaip reikalas, jau aš su anuo nespėčiau, rankos kaip malūnai tik varo :)

Atsakyti

mano vyras su manim nespeja irgi :angel_not:  siandien del nudususios masinos liko  namie.. tai vedziau  pasivaiksciot ratuka ( tik as be tikslo eit nemoku, tai einu i iki pieno, i maxe duonos i rimi surio, i lida sviesto., nu cia tipo taip) . tai maniau uzmigsiu beeidama su jo tokiu tempu. o jis tipo dziaugesi  oru,  dairesi aplinkui, nu nes vis tik vaziuoja ir vaziuoja, o darbe tai jau atsisest isvis nebuna kada, istisinis sportas buna. :D. viena as lekiu , nors nieks neveja  :D 

Atsakyti

Ech, mano dabartinėj lokacijoj nelabai yra kur pasivaikščioti. O ir darbas ne valdiškas - kada noriu ateinu, kada noriu išeinu, tai ir pasiimti a la priklausančią pietų valandą nelabai išeina. Sąžinė neleidžia. O gal tinginystė :D. Nu atseit irgi galėčiau lėkti iki Neries ir paneriu. Žodžiu, reikia sąmoningai  apsispręsti ir daryti, tai bus ir galimybių :).

Kokią skanią vakarienę pasidariau ♥. Kadangi nusprendžiau truputį sugrįžti į doros kelią, t.y. į sveikesnę mitybą, tai vakarienei jau negaliu valgyt mėsos, kiaušinių, varškės, jeigu valgiau mėsą per pietus. Sukau sukau galvą, ką suvalgyt, nors šeima tai vakarykštį plovą kemša. Užmačiau likusių avinžirnių ir sugalvojau. Nes žuvį ir ankštinius tai galima. Daržoves galima visada ir kiek nori. (Šiaip galima viską, tik ar verta - va esminis klausimas).

Tai pasiėmiau gerą galą cukinijos, mažą galiuką agurko, 1 pomidorą, pora saliero stiebų (juos smulkiai susipjausčiau), saują avinžirnių, kelias juodas vytintas alyvuoges. Susitarkavau smulkiai (kadangi neturiu išspaudėjo) česnako kelias mažas skilteles, šliūkštelėjau sojų padažo, citrinų sulčių, truputį druskos ir aliejaus su trumais. Sumaišiau ... ir pati nepatikėjau, koks puikus skonis išėjo! Didžioji dukra irgi murkė aplink ir vis prašė (nors šiaip ir aš pati nelabai salierų mėgstu, o jau vaikai tai nei į burną neima), vyrui pora šaukštų palikau, klausė ar dar kur yra :). Žodžiu, padariau atradimą. Nom, nom.

Atsakyti

man tai drauge pora skaniu misrainiu uzrode pries kaledas.  aisku majonezas kai ne naminis, tai gal  biski negerai ( man dzin kiek ten as jo tenaudoju)  tai va viena

raudonos pupeles, raudonas pamarinuotas svogunas, rukyta vistos krutinele, majonezas

antra

marinuoti pievagrybiai,  komservuoti zirneliai,  pamarinuotas svogunas, rukyta vistos krutinele, majonezas

man skanu

Atsakyti