Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mūsų eglutė šiemet labai graži ir labai menkai spyglius meta, tai jaučiu, kad dar pabus kurį laiką :). Esam gal ir iki kovo vieną laikę, nes ūglius išleido, spyglių nemetė, buvo gaila išmest. O kai vaikai maži buvo, tai namie džiaugsmo daugiau su eglute :).

O aš tundrų tundra - prie eglutės nei vienos net nebuvau, tik pro didžiają pravažiavom. Labai norėjau, tiesiog dėl pasivaikščiojimo, bet va kad taip ir neradau tinkamo laiko išsikrapšyt. tai ką kepiau, tai mezgiau, tai filmą žiūrėjau, tai į mankštą poliklinikoj važinėjau tarpušventy...

Atsakyti

nu tai ačiū pasisakusioms.

tiesiog rinktis ir  pirkti eisiu vakare, tai kadangi paskutiniu metu kažkokia alergija parduotuvėms, noriu tiesiog durti pirštu, o ne ieškoti ten dar kažko.

linkstu link Philipso ir metalinio. na dar kažkodėl Tefalis man prie širdies, gal dėl to kad du vartoti buvo tiesiog ilgaamžiai.

tai va.

o iš mezgimo srities, taigi dar penktadienį pabaigiau savo pūkuoto mikso pusę kūno, bet supratau, kad pe daug įsismaginau :D  ir per ilgą nusimezgiau. ot žiopla, taigi ir laiko būčiau sutaupius kiek, ir siūlo, ir ardymu nereiktų užsiimt. kol kas palikau taip, mezgu priekį, turiu pagal ką matuot :D  kad nepersistengti

Atsakyti

Restar, aš irgi beveik tundra.

Pro vieną eglutę kasdien į darbą praeinu, tai tą nori nenori pamačiau. O prie pagrindinės iš pradžių iš pricipo nėjau, galvojau arčiau Kalėdų nueisiu, o paskui vis laiko neatsirado, jau galvojau taip ir nepamatysiu gyvai. Bet penktadienį važiavom po vaikų folkloro vakaronės, tai vyras specialiai pravežė pro Katedros aikštę. Tai taip ir suspėjau :)

Atsakyti

nu. ir aš nemačiau gyvai nei vienos :B

Atsakyti

Katuk, tai tu nei neik į tas parduotuves, užsisakyk internetu, bus ir pigiau ir nereiks nei eit :)

Aš irgi nejaučiu jokių sentimentų eglėms, nei naminėms, nei juo labiau miesto, niekad nesupratau ir turbūt nesuprasiu, kaip žmonės mato reikalą būtinai važiuot atsižymėt prie tų eglučių, o ypač kai važiuoja specialiai, pvz iš Anykščių, ar būtinai eit įžiebt,  tai man kosTmosas :D  Idomumas visas gal tik  vaikams papuošt ir laukt Kalėdų, o paskui...... Man tai užtenka pasigrožėt pro šalį einant/važiuojant ar nuotraukose :D

Kaune buvom prie eglės trumpam, atsižymėt, tai nesupratau nieko ten, nei miano, nei kainų, nei grožio, labiausiai tai džiaugiuosi nusipirktų afrikinės pušies konkoriežį didelį už 1eurą, kuris man dabar išsiskleidė, tarsi pražydo, grožių grožis :wub: tai gailiuosi,kad daugiau nenusipirkau  :D  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 08 sausio 2018 - 13:52

Aš irgi tiek nejaučiu, kad specialiai, kur važiuočiau, bet kai visai netoli dirbu, tai kodėl gi nepažiūrėjus gyvai, po ta skraiste nepalindus, vis tiek kitoks įspūdis, nei nuotraukoj.

Atsakyti

nea, nemėgstu pirkti internetu :B  ir ne visada pigiau, tai viena, ir visai ne greičiau, tai antra. nu nes man tai arbatos norisi šiandien :D  o ne ryt

eglučių fenomeną aš prilyginčiau nemokamoms pramogoms. t.y. išėjimas į žmones ir akių paganymas gražiuose vaizduose. nu nes kitaip tai koks tada apskritai yra tikslas ne tik puoštis šventėms, bet apskritai jas švęsti.

va, Šarangė džiaugiasi pražydusiu kankorėžiu, jai gražu. tai vat kitam gražu yra daug lempučių ir šviesučių.

Atsakyti

Labas,

Buvau prie eglučių, džiaugiausi pasipuošusiu miestu. Esu ir į Kauną vykusi prie eglutės ;)

Atsakyti

man tai gražu kai mieste daug lempučių ir sviesučių :) ir eglutes patinka, tik nepatinka žmonių masė katra ten stumdosi :) bet šiaip ir tos mugės ir viskas kuria šventinę nuotaiką :)

Atsakyti

jaučiuois smarkiai prisidėjusi prie šviesučių ir lempučių mieste, gal ir nėr kuo girtis smarkiai :D  nes girdėjau, kad daug kam negražu, bet Gedimino pr. ir kitų miesto vietų  tos baltos gėlės tai mano reikalas :D nu ne aš kabinau, bet taip sakant parduotuvėj buvau ir pirkau. rinktis tik nelabai buvo iš ko - vienintelis variantas.... ir turės daba miestiečiai ir svečiai tris metus tuo džiaugtis :P

Atsakyti

Nu apie tas gėles tai mano vaikis sakė kad ten zuikiai :D

Atsakyti

Nu apie tas gėles tai mano vaikis sakė kad ten zuikiai :D

O mes nusprendėm, kad tas tris gėles perdažys trim spalvom ir tiks kitom šventėm  :lol:​ 

Atsakyti