Katuk,
Nedalipu aš iki tų siūlų...
Katuk,
Nedalipu aš iki tų siūlų...
tai gal t ir nelipk pagailėk savo augintinio. bo nes aš lyg ir kitoj vietoj radau
sijoans neblogas
labas dienas
ili dobryj denj nes turėjau svečių užsieninių, tai visą savaitgalį na ruskom teko bendrauti
nepamenu, ar pasisakiau apie Lace megztuką man patiko, ir spalva ir vaizdas. aš tai būčiau nežaidus su suderinimu kūno ir rankovių, būčiau derinus tik pačias rankoves tikriausiai. bet nu vargas rezultato vertas, sakyčiau.
šarangės ausytės labai mielos
Kerpenos gaminys labai vykęs, net ir tos kvarbatkos, taip pagyvina. nu ir toks kaip sąžinės priekaštas man, kad gi swapui tai galėjau ir kitas spalvas rinktis
dar Abelo icordas. nu gis nesupratau, kodėl neišeina pamegzti vienos eilės kita spalva taigi prirenki akis kiap apykaklei, numezgi vieną eilutę ir tada jau darai icordą. visai nesvarbu, kokia kryptim megztas kūnas.
dar turiu vieną skolą -kalėdinę megzta bevik kartu su kumštinėm, kurias jau rodžiau.
siūlai miksuoti, visokie likučiai pagal spalvą, merinas su pusvilne.
padovanota.
26552927_1722572381140438_1535535777_n.jpg 195,7KB 0 Parsiųsta kartų
Sveikos,
vakar tikrai geras orelis buvo, saulutė švietė, na truputi ir šaltukas buvo. Su šuniu laukais pavaikščiojom mėgsta laiva palakstyti. Buna kai nepaleidžiame ilgiau, tai net prašosi, kad paleistume jei lauke buname ar maisto nunešame. Bet pykstasi su kate, pora kartų vos nesibaigė katei blogai
Megzti vis neprisėdu, pas mane apšvietimas blogas kambary, per tamsu, dėl to ir nieko nesiimu Reikia sugalvoti, kokį kitą šviestuvą.
Tiesa mezginių gražių kaip visuomet mačiau, tik kad nebepagyriau, paskutinieji Šarangės ir Kerpenos dailūs
Olaiva, gal norėsi ir mano trandalietą parduoti Pagaliau nusipirkau ir aš kitą automobilį, bet tik rytoj parsivarysiu
Sveikos,
vakar tikrai geras orelis buvo, saulutė švietė, na truputi ir šaltukas buvo. Su šuniu laukais pavaikščiojom mėgsta laiva palakstyti. Buna kai nepaleidžiame ilgiau, tai net prašosi, kad paleistume jei lauke buname ar maisto nunešame. Bet pykstasi su kate, pora kartų vos nesibaigė katei blogai
Megzti vis neprisėdu, pas mane apšvietimas blogas kambary, per tamsu, dėl to ir nieko nesiimu Reikia sugalvoti, kokį kitą šviestuvą.
Tiesa mezginių gražių kaip visuomet mačiau, tik kad nebepagyriau, paskutinieji Šarangės ir Kerpenos dailūs
Olaiva, gal norėsi ir mano trandalietą parduoti Pagaliau nusipirkau ir aš kitą automobilį, bet tik rytoj parsivarysiu
laisvai pafotošopinsiu ir prakalsim
pakalbam apie buities techniką.
sugebėjau sudeginti virdulį gal dar ir nesudegė, bet kažko neturiu noro vėl bandyti išmušti saugiklius ne tik kad namo, bet net lauko įvade.
esmė, kad pripyliau per daug vandens ir užviręs jis priburbuliavo įtariu, kad ne tik į padėklą, bet ir į jungtuko vietą. nu tai išdžiūvęs gal ir veiktų, bet rizikingai. o kadangi senas jau gerokai, tai gal pasikeisiu
tai va. gal turit kokių patarimų, rekomendacijų tuo klausimu plastikas, ar metalas, o gal stiklas? patikima firma?
aš pati asmeniškai tai renkuosi tokio tipo visokių padėčių padėklo (na, apvalus, kur bele kaip uždėt gali), bet čia gal jau dauguma tokių. ir kaitinimo elementas slėptas, .t.y visas dugnas tipo kaitina. o daugiau kaip ir nežinau....
Kerpenos gaminys labai vykęs, net ir tos kvarbatkos, taip pagyvina. nu ir toks kaip sąžinės priekaštas man, kad gi swapui tai galėjau ir kitas spalvas rinktis
Nu nieko sau, tie tavo priekaištai taip ne vietoj - swapui parinkai pačias gražiausias spalvas.
O šitą nusimezgiau tokį todėl, kad tokių siūlų turėjau pora kamuoliukų ir dar todėl, kad prie turimo merino vienu atspalviu derėjo.
Netgi šitos striukės neturėjau pradėjus megzt, o visai atsitiktinai Humanoj čia kažkurią jau šių metų dienų užtikau ir susigundžiau nusipirkt. Nors ji labiau rudeninė tokia pakankamai plona.
Šiaip jau didžiausia problema virdulių, kad jie nesugenda, o sulūžta... Mano vienas Tefal, labai neblogas, bet atitarnavęs kokius 5m, pradėjo leist per stikliuką, bandėm dar klijuot, bet nepadėjo... Pvz. tėvų sulūžo dangtelis, neužsifiksuoja, tai tada neišsijungia ir tt... Stiklinio nepirkčiau vien dėl kalkių, kol naujas tai gražu gal kaip kunkuliuoja vanduo, bet kai užskalkės tai... O šiaip tai man atrodo tik skonio ir kainos reikalas, su atvirom spiralėm gal jau net nebėra tokių, nebent norfoj kokie nors Riwa..?