ką megzt?
nesupratau, tai adijalas jau pabaigtas
1515335408[/url]"]Liniuka, 07 Sau 2018 - 16:30, parašė: Intriga, jei rasi netikrų plačių pynių, pasidalink, man irgi reikiaLiniuka nieko gražaus neradau
Tai va, koks tas mano primezgamas icordas...
Dar nežinau, kaip bus, kai išsiskalbs, bet ar neturėtų nesimatyt jokių "varnelių" prijungimo? Ar čia dėl kontrastingų spalvų? Ar čia per mažai pritraukiu siūlą? Kažkaip brokuotai atrodo man... Ar čia jau aš sliekų vienoj vietoj ieškau?
Pati nesu mezgus, bet lyg kažkuri rašė, kad kai kitos spalvos i-cordą mezgi pirma reikia eilę numegzt ta nauja spalva, tada tik pradėti i-cordą. Bet gal ką ir maišau.
Čia skersai liemenė megzta, tai neina pirmos eilės kita spalva megzt. Dėl to turbūt instrukcijos rekomenduoja pridėt užmetimą papildomą, tik iškart jį ir sumegzt, kad nepersišviestų kiaurai icordo kita spalva.
Apmezgiau rankovių išėmimus labiau patempdama tą siūlą ir mažiau apkabindama kraštelio, ir viskas gavos puikiai, man atrodo laukia skalbimas ir tikriausiai kišenės - reiks ryt dar pasikonsultuot su savininku
Abelo,o aš taisyčiau,nes...nu...nelabai vaizdzialis ;)
labas rytas,
toks juokingas pirmadienis
atgyveno mano mašina škia.nupirko vyras kitą.šitą sako į šrotą.sakau nei už ką ! parduosiu.vakar išblizginau,pafotkinau 23.00 įkėliau į skelbimus,23.30 !! skambina.nori apžiūrėt.sutarėm ryte 7.tai vat.jau nupirko