Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o ką veikė tavo katinas tavo mašinoj :hmm:  ar ne tavo katinas? ir ne tavo mašinoj :D

yra kažkoks purškalas būtent katinų myžžž kvapui naikinti :D  kai buvo man problemytė seniai su šaldikliu, tai pirkau. berods Ermitaže

Atsakyti

o ką veikė tavo katinas tavo mašinoj :hmm:  ar ne tavo katinas? ir ne tavo mašinoj :D yra kažkoks purškalas būtent katinų myžžž kvapui naikinti :D  kai buvo man problemytė seniai su šaldikliu, tai pirkau. berods Ermitaže

Mano katinas mano mašinoj:) Vežiau pas veterinarą. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 01 vasario 2017 - 09:31

Liniuka, užuojauta. Vyro batus išvežėm į kaimą...... Kai dar Ripsas nebuvo kastruotas.

Labas rytas,

Niuma, mano tai baseino tašė visada sukrauta ir paruošta, nors einu tik trečiadieniais :D

O aš šiandien atsinešiau į darbą virbalus  :rolleyes:  Nes sėdžiu/budžiu vienut vienutėlė.... 

O aš kai einu kas antrą dieną, tai pastoviai skalbiu, tada džiovinu ir vietoj to, kad į tašę dėčiau- nusimetu 'kažkur po ranka' :D Šiandien 'po ranka' pasirodė, kad skalbinių dugne maudymkė. Rengiuosi ir važiuoju :) Su Emiliu jau vonioj primaudėm, tai nesivešiu jo. Ir net kaukę spėjau užsidėt. Vaikas žiūrėjo įtariai.

Baltai pavydžiu Niumai energijos ir užsidegimo. Bet tai turi būti žmogaus viduje ir patikti ką darai.

Tarp kitko, didžiausias struktūras pasistato karininkai ir mokytojai, o ne pardavėjai.

Pirmi- dėl to, kad įpratę dirbt sistemoj ir greitaii pagauna iš kur didieji pinigai.

Antri- nes turi talentą arba pašaukimą mokint ir perteikt informaciją- iš kur didieji pinigai.

Aš čia pasidariau per mėnesį tiek, kiek Oriflame per 8 mėnesius. Vien dėl to, kad nustojau pardavinėt. Pakeičiau požiūrį.

Vyrą atleidau nuo važiavimo į Rygą, BET rezervavau jį vasario 16 tai. Jeeee :) Būsiu.

(Apie Amway- tylėsiu. pažadu. Jei ne- galit užkimšt cepelinu :D

Atsakyti

Aš visą vasarą gyvensiu su vaikais Palangoj :) Pasimatysim pajūry vadinasi. Faina.

Niuma, tai aš ten būsiu ne vasarą, o vasarį  :D  Nors gal ir vasarą, jei dičkis į stovyklą Palangoj važiuos  :) O šiaip nors mano mama Klp gyvena, retai ten nuvažiuojam. Kartą ar du per metus  :blush-anim-cl:  Ir dar rečiau būnam būtent Palangoj. Jei vasarą atostogaujam, tai užsieny, pigiau gaunasi  :blink:

Taip gražiai dontstop išpažysta savo nuodėmes apie siūlų pirkimus, mes tai dažniausiai jau tyliai perkam, paslapčia  :D

O kodėl tyliai?  :D Aš tai galvoju, gal mažiau pirksiu, jei kaskart garsiai prisipažinsiu nusidėjus  :D​ 

Atsakyti

r dar rečiau būnam būtent Palangoj. Jei vasarą atostogaujam, tai užsieny, pigiau gaunasi  :blink:

O kodėl tyliai?  :D Aš tai galvoju, gal mažiau pirksiu, jei kaskart garsiai prisipažinsiu nusidėjus  :D

Nu, bet kaip ir kur tas pigiau, aš nesuprantu?.... :hmm:

Vakar mūsų temai išsiplėtojus apie svajones, pažiūrėjau kelionių pasiūlymus, galvoju gal dabar pigiau, tai kur tau, jei mums 4 tai min reik 1500, tai čia min ir dar neaišku ar ten pilnas maitinimas ir pan, jei dar ppaildomos kokios ekskursijos, tai vel papildomai... Nu LT mes tikrai tiek neišleidžiam, nu aišku ten po viešbučius ir restoranus nesitrankom, bet man tai ir nėra preoritetas aš noriu gamtos, jūros, gero oro, bet nereik man tų 5zviozdų. :D

Papasakokit kur galima nebrangiai nuvaziuot su vaikais vasarą>? Ir kad nebūtų žiauriai karšta. 

Aš aš viena čia atsilikus ir nesuvokiu kažko, kad 1500 tai čia eurų gi ne litų... :oh:

Šiaip, žiūriu, kad pigiausi pasiūlymai gegužę ir rugsėjį, kai vaikam dar mokykla....  :huh2:

Nu, žinok, daugiametė patirtis byloja, kad kai perki tyliai, prisiperki dar daugiau, o apie tiek, kiek prisiperki, net liežuvis nebesiverčia garsiai pasakyt, taip ir gaunasi užburtas ratas :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 01 vasario 2017 - 09:41

O kodėl tyliai?  :D Aš tai galvoju, gal mažiau pirksiu, jei kaskart garsiai prisipažinsiu nusidėjus  :D​ 

ar garsiai atgailausi,ar tyliai-beveik tas pats :D drakius megsta buti sotus ir apie tai skelbti visam pasauliui,kad sukrustu kiti isalke drakiai :D

Atsakyti

Nu, bet kaip ir kur tas pigiau, aš nesuprantu?.... :hmm:

Vakar mūsų temai išsiplėtojus apie svajones, pažiūrėjau kelionių pasiūlymus, galvoju gal dabar pigiau, tai kur tau, jei mums 4 tai min reik 1500, tai čia min ir dar neaišku ar ten pilnas maitinimas ir pan, jei dar ppaildomos kokios ekskursijos, tai vel papildomai... Nu LT mes tikrai tiek neišleidžiam, nu aišku ten po viešbučius ir restoranus nesitrankom, bet man tai ir nėra preoritetas aš noriu gamtos, jūros, gero oro, bet nereik man tų 5zviozdų. :D

Papasakokit kur galima nebrangiai nuvaziuot su vaikais vasarą>? Ir kad nebūtų žiauriai karšta. 

Aš aš viena čia atsilikus ir nesuvokiu kažko, kad 1500 tai čia eurų gi ne litų... :oh:

Šiaip, žiūriu, kad pigiausi pasiūlymai gegužę ir rugsėjį, kai vaikam dar mokykla....  :huh2:

man lietuvos pajury be neringos,tai idealiausias variantas klaipeda.issinuomoji buta,nori su keltu i smiltyne,nori i melnrage,nori per muziejus,senamiestis,laivai,kranai...turgus,maisto nusiperki kokio reikia.mes taip dvi vasaras pajury gyvenom,laaabai patiko.laukiu,kada vel vyras koki projekta klp gaus :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 01 vasario 2017 - 09:42

Naivuolė :D

Aš tai nesuprantu kame problemos, jei biudžetas ir patalpos leidžia :rolleyes: blogai, jei šaldytuvas tuščias, o vistiek perki siūlus, arba namie siūlai iš visur kyšo, krenta atidarius bet kurias dureles, to paties šaldytuvo arba net skalbyklės  :lol: 

Aš šiemet dar nieko nepirkau :ax: ups pirkau, bet ne mezgimui, o žgutui vieną mažą kamuoliuką, bet geriau neklauskit kiek karoliukų pirkau :lol:

Atsakyti

Tai dėl to ir pigiau :rolleyes:

Atsakyti

Naivuolė :D

Aš tai nesuprantu kame problemos, jei biudžetas ir patalpos leidžia :rolleyes: blogai, jei šaldytuvas tuščias, o vistiek perki siūlus, arba namie siūlai iš visur kyšo, krenta atidarius bet kurias dureles, to paties šaldytuvo arba net skalbyklės  :lol: 

:lol:  :lol:  :lol:  Paguodei... Pas mane siūlais TIK vienas kambarys prikimštas  :ax: 

Atsakyti

Labas rytas,

trumpam įlendu ir toliau bėgu :)

Pinta, aš kažkaip užfiksavau terminą vasario 1 dieną :)

Su siūlais pas mane tuoj bus kaip Nitė sako :D

Atsakyti

Ristina, taigi pasidaryk tokį mezginį sofinį "nežiūriu ir nieko negalvoju", nors po kelias eilutes, bent aš tai būtent taip ir planuoju :D

Turiu ir tokių "sofinių"  :rolleyes: 

sau man gaila laiko  :B  vis tiek viskas negražiai atrodo  :B​ 

Atsakyti