Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kažkaip megzdama šitą megztuką vis apie Ingriduską galvojau, turbūt mochera man labiausiai su ja asocijuojasi  :) o dar ir spalvos tokios - pilkšva, alyvinė...

beje, šitas megztukas - mano asmeninis laiko rekordas, numezgiau lygiai per savaitę  :rolleyes: labai jau norėjau kuo greičiau atsikratyti  :D 

Atsakyti

Labos :4u: 

Lace, nugis labai dailus :wub: Nezinociau tavo kanciu, buc galvojus kad viskas ejos kaip is pypkes :D , perejimai laaaaabai tikroviski, atrodo kaip cia buve. As vis galvojau toks prabangus ir brangus siulas o karpyt reikia, sunku buvo tuo tiketi. Ar labai daug liko tu nereikalingu galiuku? 

Atsakyti

Lace turiu tave pagirti. Tikrai labai vykes ir kančių atspindžio jokio oj jokio.

labai geistinas. Va toks paprastai prabangus lygiu akių. Superinis.

ne veltui tau atėjo mintys apie mane nes 100 proc.mano skonio.

Meilė mocherai amžina ir jos prabanga mane vis dar žavi yra jos kaprizas vienss kurio nemegstu pažastys alkūnės išsidėvi. Lieka be plauko.

Atsakyti

Labos :4u: Lace, nugis labai dailus :wub: Nezinociau tavo kanciu, buc galvojus kad viskas ejos kaip is pypkes :D , perejimai laaaaabai tikroviski, atrodo kaip cia buve. As vis galvojau toks prabangus ir brangus siulas o karpyt reikia, sunku buvo tuo tiketi. Ar labai daug liko tu nereikalingu galiuku? 
Tai karpyti gi niekas neliepia, bet tada rankovės būtų buvę skirtingai su kūnu dryžuotos ir dar tarpusavyje skirtingos.  :unsure:  mačiau R ir tokių visokių realizacijų - kažkas mezga ir joms tie skirtingumai matyt gyventi nemaišo.  :huh2: 

dar vienas variantas mezgimo nekarpant buvo megzti nuo rankovės iki rankovės horizontaliai.  :unsure:  bet pabijojau, kad siūlų gali neužtekti, nes tokiam modeliui būtų reikėję platesnes rankoves daryti. Galiukų praktiškai visai neliko, gal kokiem 3 centimetrams rankovės. Megztukas gavosi iš 100g siūlų.  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 06 sausio 2018 - 15:39

Dieviškai skaniai pavalgiau 1/2 Vilkeśerio su zaliu burokeliu ir raud.kopùstų salotom ir nuodėmingu gabaliuku juodos duonos su sviestu.

dabar pjausim Trijų Karalių pyragą....įdomu kuris tapsim Karaliūnu :P 

[URL=http://www.radikal.ru]11fca6bd6caf.png[/URL]

Atsakyti

Lace nieko nesuprantu.megztukas kuriai dukrai?nes atrodo ant vidurineles tik tik..rankos net aptemptos..isibraskins Rūta? Apie kaspina supratau..teks pritaikyt spalva..o apie A silueta nieks minciu  neturit?kiseniu dar neatskyriau dar yr laiko galvot

As pameditavau sian ties doradom ale bet taciau nusipirkau lasisos..

Del zuvies kiek atsimenu tai visai nesuderinamas reikalas zuvis su kopustais nes kopustai kaxkaip ten trukdo pasisavint zuvyje esanti joda.. nu cia kam aktualu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 sausio 2018 - 17:45

Nu man absoluučiai dzin. Nei tuose žuvyse radi jodo nei ką. Jodo atskirai išgersiu :D​ 

Atsakyti

Lace nieko nesuprantu.megztukas kuriai dukrai?nes atrodo ant vidurineles tik tik..rankos net aptemptos..isibraskins Rūta? 

Rūtai megztukas  :) dėl rankovių aš ir pati abejonę turiu, bus matyt..

Atsakyti

Rūtai megztukas  :) dėl rankovių aš ir pati abejonę turiu, bus matyt..

Nu tikekimes tiks..man paciai kai nusimezgu rankoves amzinai siauros tai is kart kliuva..nu bet gi maniskes pagal visas likusias dalis rankos stambokos tarkim..tiksliau normalios o visas virsus mazesnis..plius mohera nesunkiai i sonus pasiduoda

Atsakyti

Prisiregistruoju, kad dirbu.

30 g.

Nertos rausvos bepirštukės.

Kepurę jau prichvatizavo. Dukra. Už bučkį.

Atsakyti

Lace, tavo diddarbis rodytinas ant tos figūros, kuriai ir mezgei. Truputį kikenau iš razinų ieškojimo kančių, bet jos tau būdingos. Svarbu, pati patenkinta. 

Atsakyti

Lace, tavo diddarbis rodytinas ant tos figūros, kuriai ir mezgei. Truputį kikenau iš razinų ieškojimo kančių, bet jos tau būdingos. Svarbu, pati patenkinta. 

figūra pats tas,tik kaklo išėmimas ne vaikiškas būtų :) tikiuosi,kad tiks Rūtai ;)

Atsakyti