Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Turbūt juokauji su tais kojininiais?  :unsure: man lengviau tris kartus rankovę permegzti, nei vargti su kojininiais.  :huh2: o dar mocherą, kur megzt laisvai reikia  :unsure: aš net kojines/pirštines valiniais virbalais mezgu  :rolleyes: 

žodžiu, pati žinau, kad pasidariau sau papildomo darbelio.  :) 

dar galiu ir medinius pasiūlyt :D mažiau slysta

ne pati pasidarei :D  padovanojo :rolleyes:

Atsakyti

Aš nuo viršaus be siūlių mezgu. Magicloopinti taip turėtų būti labai nepatogu, o kai dar atskirų kamuoliukų nėra, tai ir iš viso nekažką.

va apie sita nepagalvojau. pas mane visos rankoves susiutos ir tai  vienintele siulemano mezginiuose. nu nes irgi  nesugalvociau kaip abi iskart be siules megzt.  o po viena megzt tai ne man :)

vat sita savo sugadinta  megztinuka tai netycia gavosi megzt rankoves atskirai. pasakojau, kad vienos spalvos siulu  kamuoliukai skyre atspalviu. pamaciau dryzi  tik daug pamezgus. paskui pamaciau  ir rankoves kad skirtingu atspalviu.   galvojau sunesiosiu toki, bet ryte islindo perfekcionizmas, tai viska  pertvarkiau .  teko megzt viena rankove pagal kita jau numegzta  ...nu ir pasidziaugiau  tarpsventiniu laikotarpiu, net nenufotkinus . o dabar  jei netiks dukros xxs dydzio draugei, tai  reiks atiduot jos koleges kokiam penkiameciui vaikui :B  vat toki burtai .

Atsakyti

Lace, galvoju ar nesusimaišiau - tu Midaros moherą su šilku gyrei ir Rūtos sukniai naudojai? Ar Alvitos - kažko suabejojau... Nes kaimynė man turės moherinių šalikų užsakymą, o ir pati noriu ir sau, ir dovanot, tai norisi kažko gero, bet pigiau nei Rowan ar kitos prabangybės, kurių dar brangesnių už Rowan yra.

Atsakyti

sarange o po kiek tas zalias geros kokybes pigus moheriukas? dar palikai jo? kitokiu spalvu tokiu geru buvo?

Atsakyti

nu jau kaip nesimezga tos punės.išardžiau  :unsure: ir muzikalkėj laukdama radau kitą,kuriuo megzt :)

Atsakyti

na ir kaip , Kerpena, tos austrės? valgomos?

Man labai patiko, toks harmoningas skonis. Valgiau be jokių priedų, tik atidarytą ir su visu tuo skysčiu. Vyras dar citrinos lašinosi, o aš nemėgstu ant žuvų ir pan. dalykų citrinos, manau būtų sugadinus. Buvau iš daug ko prisiklausius, kokios ten jos bjaurios, tai labai maloniai buvau nustebinta.

Atsakyti

as nemezgiau nuo pernai metu :D  jau vakar ejau link tos puses, kur mezginys guli, ale paskui sugalvojau , kad dar  neperdaugiausiai noriu megzt :hmm: :D

Atsakyti

sarange o po kiek tas zalias geros kokybes pigus moheriukas? dar palikai jo? kitokiu spalvu tokiu geru buvo?

Jis šiaip ne šalias, labiau gal tamsiai pilkas, grafitinis, tik aš matau vos regimą žalsvą atspalvį. Yr dar sočiai, po 20eur. Nu nenoriu garantuot kokybės, bet man pasirodė fainas :D 

Šiaip ir kid mocheros buvo, po 38eur, bet man tik pilka spalva suprantama, kitos tai kažkokios,...net neatsimenu, nes nematomos :D

Atsakyti

Lace, galvoju ar nesusimaišiau - tu Midaros moherą su šilku gyrei ir Rūtos sukniai naudojai? Ar Alvitos - kažko suabejojau... Nes kaimynė man turės moherinių šalikų užsakymą, o ir pati noriu ir sau, ir dovanot, tai norisi kažko gero, bet pigiau nei Rowan ar kitos prabangybės, kurių dar brangesnių už Rowan yra.

midaros šilkmocherį naudojau ir gyriau. Kainų analizės nedariau, man spalvos konkrečios reikėjo, tai, radusi Midaroje, daugiau alternatyvų neieškojau. Mokėjau 4,8 eur už 25g

Atsakyti

Man midaros silkmoheris irgi patiko...oa va kidmoheris nea, kanda

Atsakyti

Geltonistoms 

https://www.instagra.../p/BdkJNOXhcnU/

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Ooo.. tai as net labai neprosoviau su savo-Saranges-berniuku geltonaja babinaite :D Dar liko nemazai..kazi ka cia dar nugeltoninti  :hmm: 

Margiuka babina padejau i sona kol susikristalizuos ideja.. issitraukiau pilka babina, medituosiu, gal kazkas ir gims :D

Atsakyti