Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Blogoji puse man patinka  :D alia daiGto nematau jokio  :hmm: Priedas  A4863BE3-A8E4-4382-9E72-2C4CFE2C3E1B.jpeg   164,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

nu kodel neivilksi abieju rankoviu, galima ir ant vienu, magic loopu, tik valo ilgokoko reikia ir siulu 2 kamuoliuku

Atsakyti

Rasyte, bet man visai gražu, kiek įžiebiu, kas čia bus? tau būtent spalvos nebepatinka ar pats būdas?  :hmm: 

Su margiais taip jau yra...gražu kamuoliuke, kol nemezgi....  :B​ 

Atsakyti

Panašu, kad per trumpi perėjimai entrelacui, kad gražiai žiūrėtųsi. Sunku ką bepatart.Gal koks ripsas neblogai atrodytų, kai trumpesni perėjimai.... Ar, jeigu tikrai reikia lovos užtiesalo... Ar tikrai tiek daug siūlo jam turi? Ar ne ant dvigulės megztum?

Likau viena su savo bjauriu darbu, tiesą ekstrinę problemą išsprendžiau, atsipalaidavau, bet tai dabar reikia viską iki pabaigos privesti, o kas svarbiausia - skaičiuoti.... Ir ne bet ką - o pinigų išleidimą pagal europines taisykles suplanuoti.... brrr.

Atsakyti

Gal gi ir galima, nesiginčiju, kai pati taip nemezgusi, tai sunku įsivaizduoti, man atrodo labai nepatogu taip megzti, bet kai aš tokia varna, tai daug ko neįsivaizduoju ir nemoku, užtat dabar vis ieškau youtubej ko nors naujo :P

Atsakyti

Ne į temą, turiu užsilikusį komplektuką, norėčiau parduoti, kokia galėtų būti kaina, jei už siūlus mokėjau 11 eu.? Plyz, nes nenusimanau visiškai kainų reikaluose.

Galit ir į až :)

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 05 sausio 2018 - 14:07

Nuoširdi, labai gražus komplektukas, bet gal čia viešai nesiaiškink kainos :D

Rasyte, nu man tai visai gražiai čia gaunas, bet suprantu, kad ne to tikėjaisi :D o jei pabandžius ripsinius tuos enterlakus daryt :hmm:  turėtų gal gražiau išrodyt 

dar gal visai gražiai būtų su kokiu nors vienspalviu dryžinti, tada to margumo ne tiek daug būtų

Lace patarimo kaip ir neturiu. kažkada kažką panašaus  darau, tai dvejais virbalais abi po kokį tai intervalą pamegzdavau. bet turėjau du kamuolius berods. jei gerai pamenu, tai buvo dundaginis siūlas

o ir kojininių  neturi tokio dydžio virbalų?

Atsakyti

kATUK KURdORADAS MATEI, LABAI NORĖJIMĄ SUKĖLIAI, RYT KEPČIAU PIETUM.

LABA DIENĄ šiandiena.

Atsakyti

kATUK KURdORADAS MATEI, LABAI NORĖJIMĄ SUKĖLIAI, RYT KEPČIAU PIETUM.

LABA DIENĄ šiandiena.

o vaikeli, aš jas mačiau dar PERNAI :D

bet jeigu ką, tai Panoramos Rimi. :rolleyes:

Atsakyti

Ingriduska, kad čia tau atsitiko, kad taip baisiai rašai? :lol:

Pernykštės dorados. :lol:

Beje, man atrodo, kad dar niekada nevalgiau.

Gal bus kaip su austrėm. Vieną penktadienį per pilatesą pašnekėjom apie austres, nes pratimą vieną taip vadina. Kas valgė, nevalgė, skanu, neskanu. Aš pasakiau, kad nevalgius dar, o kitą dieną vyras parnešė paragavimui.  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 sausio 2018 - 14:35

na ir kaip , Kerpena, tos austrės? valgomos?

Atsakyti

lace,nesupratau, kam virbalus keitaliot . visada mezgu abi rankoves  iskart antvienu valiniu virbalu is dvieju kamuoliuku. bet ... jei reikia dryzuot, atitaikyt dryzius, tai darau kaip tu pradzioj. pamezgu tik viena rankove, kita ilsisi ant to paties valo. tada kerpu siula, mezgu kita rankove iki  tiek pat ir daugiau, tada vel kerpu kita rankove pamezgu.   niekur virbalu kitu neieskau .

nezinau ar aiskiai surasiau

Aš nuo viršaus be siūlių mezgu. Magicloopinti taip turėtų būti labai nepatogu, o kai dar atskirų kamuoliukų nėra, tai ir iš viso nekažką.

Lace patarimo kaip ir neturiu. kažkada kažką panašaus  darau, tai dvejais virbalais abi po kokį tai intervalą pamegzdavau. bet turėjau du kamuolius berods. jei gerai pamenu, tai buvo dundaginis siūlas

o ir kojininių  neturi tokio dydžio virbalų?

Turbūt juokauji su tais kojininiais?  :unsure: man lengviau tris kartus rankovę permegzti, nei vargti su kojininiais.  :huh2: o dar mocherą, kur megzt laisvai reikia  :unsure: aš net kojines/pirštines valiniais virbalais mezgu  :rolleyes: 

žodžiu, pati žinau, kad pasidariau sau papildomo darbelio.  :) 

Atsakyti