Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai paskutiniu metu šita suknia žeurei graži. Beveik iki plano megzt. Tik galvoju ar nepavirsiu kokonu pati? Priedas  34730db37560093040a5d31ff6881fe5--sweater-dresses-camel.jpg   80,96KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos, tik įėjau pro duris į darbą - ir staigus ČP.... Panirau ir dar nežinia, kada išnirsiu, bet nervams nuraminti įlindau truputį, O čia kažkas mane sapnuoja :). Tai turbūt ir reiškė, kad man daug nepatogumo bus :), nes maža mašina man dar mažesnė būtų. Bet nauja mašina skamba gerai, tik nedrįstu jos tikėtis... Nors... va, visatai pasiunčiau žinutę dėl didesnio gyvenamo ploto poreikio, net neįsivaizduoju, kaip tai gali išsipildyti, bet jeigu išloščiau kokioj loterijoj (tik bilietą reikia nusipirkti :D), tai gal ir mašinai užtektų :). Žodžiu, leidžiu sau svajoti.

Atsakyti

tai daryk ne kokoną.

ar tau būtent forma viliojanti

nu šiandien tai totali pilnatis  siaučia :B  gali būti kraujo :D

dar tik pusdienis, o aš jau spėjau kokius 3 kartus susižodžiuoti su kolegom :B

Atsakyti

Nu vat būtent tokios trapecijos noriu...

Atsakyti

Nu vat būtent tokios trapecijos noriu...

palto irgi po to trapecinio ieškosi :D

jeigu numegztum pakankamai laisvą, tai gal ir nevirstum kokonu. arba virstum visai mielu ir patraukliu kokonu :D

Atsakyti

uoj ir man labai tas kokonas gražus..nu bet su mano planais...

Atsakyti

Hrrrr.... mezgu ir urzgiu  :ninja: nekenčiu margų siūlų  :bash: mezgu margio rankoves, karpau siūlą ir bandau pataikyti kūno dryžius. :happy: iš pradžių pradėjau teisingai - pamezgu vieną rankovę, tada analogišką juostą kitos rankovės. Bet užkniso virbalus kaitalioti, nes gi neturiu dviejų porų 2.75. Nusprenndžiau, kad numegsiu vieną, o paskui bandysiu atkartoti kitą. Pagal  pirmą kamuoliuką ir numegztą kūną viskas turėjo pavykti. Bet pradėjau antrą rankovę ir matau, kad nebeturėsiu kamuoliuke pakankamai vienos spalvos.  :frusty:  tai dabar teks pirmą rankvę iki kažkur ardyti ir vėl kombinuoti.  :oh: hrrrrrrr......

Atsakyti

lace,nesupratau, kam virbalus keitaliot . visada mezgu abi rankoves  iskart antvienu valiniu virbalu is dvieju kamuoliuku. bet ... jei reikia dryzuot, atitaikyt dryzius, tai darau kaip tu pradzioj. pamezgu tik viena rankove, kita ilsisi ant to paties valo. tada kerpu siula, mezgu kita rankove iki  tiek pat ir daugiau, tada vel kerpu kita rankove pamezgu.   niekur virbalu kitu neieskau .

nezinau ar aiskiai surasiau

Atsakyti

Labas dienas :4u:

Hrrrr.... mezgu ir urzgiu  :ninja: nekenčiu margų siūlų  :bash: mezgu margio rankoves, karpau siūlą ir bandau pataikyti kūno dryžius. :happy: iš pradžių pradėjau teisingai - pamezgu vieną rankovę, tada analogišką juostą kitos rankovės. Bet užkniso virbalus kaitalioti, nes gi neturiu dviejų porų 2.75. Nusprenndžiau, kad numegsiu vieną, o paskui bandysiu atkartoti kitą. Pagal  pirmą kamuoliuką ir numegztą kūną viskas turėjo pavykti. Bet pradėjau antrą rankovę ir matau, kad nebeturėsiu kamuoliuke pakankamai vienos spalvos.  :frusty:  tai dabar teks pirmą rankvę iki kažkur ardyti ir vėl kombinuoti.  :oh: hrrrrrrr......

Same here... nebepatinka kas gaunas enterlacinant.. kazkokia silpnumo akimirka buvo uzpuolus pamacius ta marga babina :D

Dabar jau nebezinau ka megzti.. gal koki uztiesala ant lovos :hmm:

Saranges nuotraukas paziurejus tai kakluosalas man jos grazus, nu bet man nereikia :hmm:

O gal koki "adijala" megzti staciakampio formos, kad ryziai butu vertikalus :hmm: alia klausimas ar nesiosiu :angel_not:

Atsakyti

Manau, kad Lace mezga  nuo viršaus, be siūlių, tai tada nelabai ant vieno virbalo viską susiversi.  :hm:

Atsakyti

Priedas  099C1CB2-D42F-42D9-9287-8E7BD80FCB60.jpeg   153,47KB   0 Parsiųsta kartų

Va kaip dabar atrodo :hmm: spalvos gal tik siek tiek uztamsintos. Gal tikrai megzti lovos uztiesala, tik is dideliu kvadratu enterlacu :hmm:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 05 sausio 2018 - 13:18

Rasyte, nu o man gražiai gaunasi, kas tau nepatinka? :rolleyes:

Ant vienų virbalų mezgant rankoves be siūlių niekaip neįvilksi, jei neturiu vienodų virbalų, tai mezgu vieną rankovę ir viską žymiuosi kas kiek eilių siaurinau, ką dariau ar kt. o jei turiu vienodus virbalus, tai imu 2 kamuolius siūlų, pamezgu vieną, tada pamezgu kitą... Bet kai reikia taikyti spalvas, tai labai sunku, na nebent kojinei dar dar galima, bet megztiniui tai žeuriai sunku :4u:

Linutės užrodytas kokonas labai dailus :wub: Aš bijau, ar nepadariau klaidos, kad iš tų siūlų nemezgiau suknelės kokios, kažkaip ta abejonė mane kankina dabar...Kaklą bandysiu peltakiuot pirmą kartą gyvenime, kaži labai sunku :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 05 sausio 2018 - 13:33