Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dorados labai skanios, nors itin santūraiai vertinu žuvis. Tik pernai paragavom. Bet jei randam akciją - nusiperkam. Ruošia vyras, bet paprastai, orkaitėj kepa. Net katinas ėda šitą keptą, o tai DAUG pasako, nes iki doradų jokios žuvies nei snukin jokia forma.

MZ mane apskritai įkvepia mezgimui, kūrybai, spalvoms, drąsai mezgime, nebūtinai kažkas konkretaus. Nors man daug kas tikrai gražu. O tu, Katuk, visko neperžiūrėjai dar, kad niekas neįkvėpė :D

Lace - ką dabar mezgi?

Atsakyti

Labos :4u: 

Lace, na matai kaip gerai kad ilgiau pasiilsinejai :4u: jei anksciau butum atsikelus tai ir riesa anksciau butu pradeje skaudet, gal mezgimo pozicija sedint nelabai patogi? O kaip ana karta ta rieso skausma issigydei?

O as musiau dorados neesu ragavus, pas mus meiste tokiu neatveza. Daba taip noreciau paragauti.

Nu pasakykit man tundrai kur reik ta Sonata skaityt o tai smalsumas mane nuzudys :D . Cia ju puslapyje kur yra skiltis dienorastis, kaip Katuks rase? Nu bet ten foto,  sakinys, foto ir vel sakinys :rolleyes: as toliau neskaiciau, isivaizduoju kad jei raso bloga, tai litaniju litanijos ir tik gale koks paveiksliukas :rolleyes: .

Atsakyti

Soliuk, tikrai ten. Per mažai tau teksto :D. Man tai gana. Įvairų kiekį teksto parašo, būna. Na, bet mezgimo bloge gi ir skaitai daugiaisiai nuotraukas :). O šiaip - neturi visiems viskas visur patikti, užtat ir margas tas pasaulis...

Eisiu pagaliau šiandien megzti, nuo sausio 1-os nemezgiau

Atsakyti

O viešpatie su viešpačiukais kaip mane šiandien naujas treneris nukamavo :B  Čiut paršliaužiau :B Rytoj turbūt mirsiu :B  Va ką reiškia mėnesį simuliuoti... O ir treneriukas pasitaikė kietas. Net megzt jėgų neturiu :D​ 

Atsakyti

Labos

intriguojat ir mane tą Vyvenimą nusipirkt :) Nors įtariu, kad aš panašią galėčiau parašyt, tik kaip kažkas minėjo nesinori visko viešint.

MZ blogas man patinka, kol nepamirštu apie jį  :D Kai baigsiu visus nebaigtukus, reiks eit vėl pavartyt.

SM kitose temose jau irgi daug metų nebuvus. Kaupiu drąsą eit apie darželius pasiskaityt, neįsivaizduoju, nuo ko pradėt šitą reikalą  :B 

Atsakyti

Lace - ką dabar mezgi?

Taigi “kankinu” Rowano margius, kur Rūta gavo iš anytos dovanų.  :oh: mezgu paprastą reglano megztuką lygiom akim. O širdžiai atsigauti turiu raštuotą dvigubo mezgimo kepurę  :wub: 

Atsakyti

Labos :4u:

Lace, na matai kaip gerai kad ilgiau pasiilsinejai :4u: jei anksciau butum atsikelus tai ir riesa anksciau butu pradeje skaudet, gal mezgimo pozicija sedint nelabai patogi? O kaip ana karta ta rieso skausma issigydei?

Teko kelių savaičių pertrauką mezgime daryti  :unsure:  bet kol kas dar kablys stipresnis už skausmą  :oh: Nieko, kitą savaitę jau grįšiu į darbą, nebebus tiek galimybių megzti...

Atsakyti

Sveikos Naujuose metuose.

sutikom triukšmingai su 21 kaimynu. Su šokiais žaidimais ir dainom. 2 dienas kaip veselia.

Prabego šventės galim laukt šviesos ir pavasario.

skaitau jus,  bet , kaip ir Liniuka neparašau.

Restar tavo didelius dvynukus su gimtadieniu.

Dorados ir Vilkešeriai man tokios įprastos žuvys. Dažniausiai valgomos paskutinius 4m.

Kepu orkaitėj.  pilve sviestas, svogunų žiedai, petruskos, vynioju i kepimo rudą popierių tada neišdžiūva sultinga lieka.. Kepu max 30min. Skani zuvis ir Dorada ir Vilkešeris. Patiekt su žaliomis salotom arba su raug.kopustais su al.aliejum ir svogunu raudonu na ir kam galima bulvių košė arba juoda duona su sviestu. Nesijuokit tinka tobulai su visa žuvim ir net su stinta, juoda duona, sviestu aptepta ir raug.kopūstų salotos.

Aš rašau prastokai. Man trūksta visada emocijos. Užtat kalbėt galiu prieś bet kokią auditoriją ir tiesiog mėgstu net tai daryti.

man pasakyt tosta ar kalbą yra ne pareiga, o didžiausia laimė. Jei nebūna progos man liūdna.

knygų apie kitų gyvenimus nenoriu... 

Zuviukas atsiunte Dievas keliauja incognito. Pradėjau.

Pasivaikščiojimas debesyse labai graži pasaka.

nepatikėsite,  bet net aš šį met suradau nebaigtuką ir nėriau visą vakarą. Stebuklas.

Atsakyti

Laba

Dorada kepiau pagal Nites nuoroda. Man patiko.

Siandien soka lengva gavau. Lietuviu mokytoja nuo ryto sveikina su naujais. Tai 6.35 dienyna pildo. Tai i 2018 12 06 pazymi iraso. Nostradamo pranasystes :D

Atsakyti

Svetimi gyvenimai neidomus, nors buna dienu kai palot gaunas.... bet man galima, mano metai atejo 😂 siaip stengiuos nebematyt negatyvo, apkalbu ir visu panasiu dalyku. Pavargau o ir nenoriu apkraut saves.

Gyvenimo knyga? Istorijos nebutu ilgos. Bet apie nuotykius galeciau pasakot. 4 kartos vienisos daugiavaikes miestietes vargai ir dziaugsmai kaime. Ale.... yra vienisesniu, yra daugiau vaiku turinciu, yra ir tu istoriju ir be manes.

Atsakyti

Labas

Netiketai nelauktai atejo sesija :)

Mezgu pirstuotas pirstines pirma karta gyvenime :)

Vyvenimo neskaitysiu nes ta persona man kaip cia svelniau pasakius........... vien del jos laidos kazkokios negalejau ziuret nuo to jos spygavimo nenormalaus 

Atsakyti

O mano drakius pilvą glosto patenkintas  :oh: Lapkritį pirkau siūlų dovaniniam šaliui ir riešinėms. Lapkričio 29 gavau laišką, kad išsiuntė iš UK. Grąžino pinigus už nepristatytą prekę, siūlus pirkau iš kitos pardės, riešinės jau padovanotos, šalis mezgamas. Šiandien gavau tą pirmą siuntą  :bigsmile: Dar papildomi gramai į lagaminą  :D 

Taip kad, Ingriduška, tavo dovana visai nevėlavo  :P 

Atsakyti