Nestebiu aš nei MZ, nei jų kainų, bet užteko vieną kart rast siūlus kažkuriuos kelis kart brangesnius, nei kitur, dar lyg ir čia buvau įkėlus, nes nesupratau ar ten rimtai, ar man pasivaideno, gaila, dabar nebepamenu nei siūlų nei kainos, bet žinau, kad šokiravo.
Man patinka Sonatos rašymai ir mezginiai. Žinoma, tai savireklama, bet man ji priimtina ir nei kiek neskatina vartoti MZ siūlų . Kasryt atsidarau prieš pradėdama dirbti, priklausomybė . Man tai geras įkvėpimo gurkšnis kaskart, vis užsimanau megzti. Esi pirkusi truputį siūlų, tikrai brangu, bet kai norisi ko nors išskirtinio, ko kitur nėra - kodėl ne. Dažniau perku sagas . Virbalus esu pirkusi.
išskirtinius siūlus papirkus nebūtinai gaunasi išskirtinis gaminys
ir tai, kad manęs neįkvėpė nei vienas mezginys ten, tik rodo , kokios mes visos skirtingos.
vat kas mane įkvėpė , tai kursų kainos nu. beveik viską moku arba laisvai galiu išmokt. ir .... kitus pamokyt
keičiam temą
prieš naujsu metus pirkau lašišą.
bet mačiau laaabia gražių doradų. gundžiausi, bet kadangi nelabai žinau, kaip jas paruošti skaniai, neėmiau.
tai vat, gal žinot ir galit pasidalint receptais, ką su tom doradom veikti? ir ar jos tiap pat skanios, kaip ir gražiai atrodo
Sveikos
Aš MZ nebuvus, paskaitau retsykiais, pažiūrėt,kas ten do fenomenas noriu kažkada kol kas neprisiruošiu
SM tikrai ir aš jaučiuos kaip pogrindy čia toks beveik slaptas mano gyvenimas nes kad mezgu kolegos darbe tik keli žino, o kad čia dar kažką skaitau ir net parašau, tai jaučiu niekas nebent kažkoks šnipas stebi dabar pakabukuose, pažįsta ir tyli nes mano aplinkoj, SM tikrai yra neigiamas reiškinys. Ir manau, tam yra svarių argumentų. Tik žinau, kad daugelis supermamyčių jau seniai ne SM, o FB siautėja bet va, prigijo ir liko tas pavadinimas
Akinių poreikis bręstant - natūralus procesas. Nors yra duomenų, kad kasdienė akių mankšta po 15min tris kartus per dieną tolina poreikį korekcijai, bet jei ne kasdien, tai geriau akiniai "vyvenimo" kokybė kita (neskaitysiu, šiuo metu visai neįdomu, kaip kažkas gyvena ir ką patyrė, nes pati esu kupina potyrių ir nuotykių ), kai aiškiai žmogus gali matyt ;) o kartais ir stiliuko prideda
ai, apie "matymus"
aš tai šiai pdažnai pamirštu tuos savo okuliarus, nors jau tenka skaityt prisimerkus ar rankas ištiesus bet nesugalvoju, kaip tuos akinius nuolat turėt po ranka. ant kaklo pasikabinus nešiotis dar tokio didelio poreikio nėra.
bet
vakar kaip tik ieškojom 9metei kokios knygutės, spalvinimo ar panašiai. ir radau tokią, kur reik sujungti sunumeruotus taškus, gauni kažkokią figūrą.
o dievai. A4 formatas, taškiukų keli šimtai, o gal ir daugiau. sakau vyrui kad neįmanoma sujungti tų taškų, nes nieko nesimato, koks numeris. o man vyriškis: tai kad viskas matosi.... .dar ginčijausi, bet greit supratau, kad jomajo, nugis tikrai reik akinių......
keičiam temą
bet mačiau laaabia gražių doradų. gundžiausi, bet kadangi nelabai žinau, kaip jas paruošti skaniai, neėmiau.
tai vat, gal žinot ir galit pasidalint receptais, ką su tom doradom veikti? ir ar jos tiap pat skanios, kaip ir gražiai atrodo
Dalinuosi http://www.neringa-b...os-dorados.html
Kepiau be pomidorų, nes žuvį pirma pirkau, o paskui recepto ieškojau receptas "paprostu" kai kur rašo kad reikia kept vos ne valandą, tai tikrai 20-25 min gana. Gražios, nes gražiai blizga ir skanios, nes be kaulų
Nestebiu aš nei MZ, nei jų kainų, bet užteko vieną kart rast siūlus kažkuriuos kelis kart brangesnius, nei kitur, dar lyg ir čia buvau įkėlus, nes nesupratau ar ten rimtai, ar man pasivaideno, gaila, dabar nebepamenu nei siūlų nei kainos, bet žinau, kad šokiravo.
Prisimenu tą atvejį, ten kažkokia klaida buvo, nes visų siūlų ten vienodą kainą rodė. Man atrodo ten buvo kažkokia ne iki galo sukurta internetinė MZ parduotuvė, o tokios jie iki šiol vis dar neturi.
keičiam temą
Aš doradas labai paprastai gaminu - prapjaunu pilvą, išvalau vidurius, išplaunu. Tada kišu į pilvą petražolių pundelį ir kelis griežinėlius citrinos. Kepu orkaitėje kiek pakrapinusi aliejumi. Man skanu
Tokiu pačiu būdu dar kepu vilkešerius, tie man gal dar už doradas skanesni, bet atrodo ir brangesni, tai jei kokią akciją užmatau, nusiperku.
Dalinuosi http://www.neringa-b...os-dorados.html
Kepiau be pomidorų, nes žuvį pirma pirkau, o paskui recepto ieškojau receptas "paprostu" kai kur rašo kad reikia kept vos ne valandą, tai tikrai 20-25 min gana. Gražios, nes gražiai blizga ir skanios, nes be kaulų
nu ok, eisiu pračekint, ar vis dar yr tų gražiųjų
Aš irgi doradas paprastai kepu. Į pilvą žalumynų ir sviesto, šonus įpjaunu ir irgi sviesto su žolelėmis ir česnakų prikišu. Ir kepu orkaitėje kol apskrunda.
Atrodo, kad būsiu persimezgusi vėl skauda riešą ir sprandas kažkoks surakintas