Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš irgi nesuprantu mezgimo zonos fenomeno, nei rašymo, nei kainų, nei mezginių, ne viskas ten taip jau idealu, kaip pateikiama, pati pradžia gal ir buvo kažkas tokio, bet jau tikrai ne dabar, kai yra su kuo lygint  :rolleyes:

ai, mūsų tema irgi ne visiem priimtina :D ne visi čia išsilaiko

paskaičiau. nu gražiai rašo, negali sakyt. užtenka ir epitetų ir palyginimų, aš taip nemokėčiau

Atsakyti

ai, mūsų tema irgi ne visiem priimtina :D ne visi čia išsilaiko

paskaičiau. nu gražiai rašo, negali sakyt. užtenka ir epitetų ir palyginimų, aš taip nemokėčiau

Kas be ko, mūsų tema ir nėra skirta plačiai visuomenei, labiau gal kaip tik pogrindinė  mezgėjų kasdienybė :D

Atsakyti

Kas be ko, mūsų tema ir nėra skirta plačiai visuomenei, labiau gal kaip tik pogrindinė  mezgėjų kasdienybė :D

skirta-neskirta, bet prieinama tai viešai :D

Atsakyti

skirta-neskirta, bet prieinama tai viešai :D

Prieinama, bet mes nieko neparduodam, nekviečiam, nesisiūlom ir nesireklamuojam :D Nors...parašiau ir suabejojau.... kaip pažiūrėsi... :D 

Bet šiaip jau ir SM fenomenas praėjęs, tik tokios senos tarkos kaip mes čia tebesėdim, visi kiti - FB. :D

Atsakyti

Man atrodo tas dienoraščio rašymas irgi yra savotiškas jos darbas. Stengiasi vis pateikti kas ką iš parduotuvės siūlų nusimezgė.  Tai kaip ir visi darbai - ne viskas pavyksta kažkaip ypatingai, kartais ir kasdieniškai išeina. Galų gale  ne visi pateikiami mezginiai, kurie aprašyti su susižavėjimu, man patinka.  Bet būna vienas kitas aprašymas, kur matyt su įkvėpimu  jos aprašytas, mane labai žavi.

O dėl kainų tai net nežinau. Aišku yra ten labai brangių siūlų. Labai išsamiai nelyginau, bet keliais atvejais, kai kažkas domino, tai  pvz. kasiūluose ir čia labai panašios kainos. Aišku, jei siuntiesi iš Lanade su akcija pigiau gaunasi. :) Gal tiesiog aš  nelabai pastabi ir nelabai moku ieškoti kažkur  kitur

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 sausio 2018 - 14:59

Jo aplinkoj visur tik ir girdi, kad jau supermamoj tai tik visokios debilės sėdi. Tai jaučiuosi kartais kaip pogrindininkė :D​ 

Atsakyti

Prieinama, bet mes nieko neparduodam, nekviečiam, nesisiūlom ir nesireklamuojam :D Nors...parašiau ir suabejojau.... kaip pažiūrėsi... :D

Bet šiaip jau ir SM fenomenas praėjęs, tik tokios senos tarkos kaip mes čia tebesėdim, visi kiti - FB. :D

tai kadangi MZ vienas iš tikslų yra parduoti, tai ir bando pasireklamuoti idealiai.

nors kainų aš ten niekada nesupratau, bet matyt kainodara vistik yra kažkaip paiaškinama.

kitas dalykas, kol yra paklausa, tai yra ir pasiūla. nebūtų, kas perka, tai kažkas keistųsi. turi savo pastovią klientūrą, išsilaiko, tai ir valio.

beje, nesu ten niekada nieko pirkusi :B užsukusi tebuvau vienintelį kartą. 

Atsakyti

Jo aplinkoj visur tik ir girdi, kad jau supermamoj tai tik visokios debilės sėdi. Tai jaučiuosi kartais kaip pogrindininkė :D​ 

Įdomu iš kur jie žino, kas toj supermamoj sėdi ir kas ten vyksta :lol:

Nes aš tai nežinau kas vyksta supermamoj :mirksiukas: jau neatsimenu kada buvau kokioj kitoj temoj ką nors paskaityt

Atsakyti

Dabar išvis sąvoka supermamytė jau reiškia visai ką kita, beveik keiksmažodis :D

O seniau sakydavo, jeigų tu ieškai kažko per google ir nei viena nuoroda neveda į supermamas, tai tu ieškai kažko neimanomo arba neegzistuojančio ... :D

Aš irgi SM nuo Kukulio gimimo  bendraamžių nebuvau jokioj kitoj temoj, arba neatsimenu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 04 sausio 2018 - 15:04

beje, nesu ten niekada nieko pirkusi :B užsukusi tebuvau vienintelį kartą. 

Esu pirkus virbalų prisukamų kažkiek, bet jau praėjo daugiau nei 8 metai nuo tada. Ir kažkokių  labai gražių kojininių siūlų mamai dovanai, kad baktusą nusimegztų :D ir kol buvo pirkau Ogrės vilną riešinėms  :rolleyes: 

Paskutiniu metu net nebeužeinu, nes žinau kad vistiek nepirksiu nieko :D

Atsakyti

O seniau sakydavo, jeigų tu ieškai kažko per google ir nei viena nuoroda neveda į supermamas, tai tu ieškai kažko neimanomo arba neegzistuojančio ... :D

Mano draugė ieškojo kaip atsidaryt laptopą ir bateriją pakeist, tai ir ją nusiuntė į supermamą  :lol:

Atsakyti

Man patinka Sonatos rašymai ir mezginiai. Žinoma, tai savireklama, bet man ji priimtina ir nei kiek neskatina vartoti MZ siūlų :). Kasryt atsidarau prieš pradėdama dirbti, priklausomybė :). Man tai geras įkvėpimo gurkšnis kaskart, vis užsimanau megzti. Esi pirkusi truputį siūlų, tikrai brangu, bet kai norisi ko nors išskirtinio, ko kitur nėra - kodėl ne. Dažniau perku sagas :). Virbalus esu pirkusi.

Atsakyti