Sveikos
Smagiai nuskambėjo organizuojamas mitas Šaunuolės
Mes tą savaitę (13-19), jei nei vienas nesirgsim, planuojam važiuoti Pajūrin. Sūnui bus atostogos, vyras irgi paėmė atostogas darbe. Galvojau net padovanot vyrui per Valentinkę kokią nakvynę Palangoj Pažiūrėjau, paskaičiavau, ai, brangu, mano mama Klaipėdoje gyvena, yra kur nakvot. Palangoj bus Stintų šventė, dar yra minčių į Kretingos Žiemos sodą nuvažiuot. Ir jei mama sutiks pabūti su vaikais, kurį vakarą praleisti su vyru dviese kokiam nors restorane
Apie mezginius: baigiau vakar vyrui dryžuotą liemenę. Ant dienų, gal net šiandien, fotografuosiu Į vasarį perėjo 5 pradėti projektai. 2 iš jų turiu pabaigti iki vasario vidurio. Kadangi vasarį planuojam nemažai važinėti (Lenkija, Pajūris) greičiausiai užsivesiu nedidelį ir patogu megzti mašinoje projektą Siūlų sausį pirkau OMG 5 kartus, ir ne vienam mezginiui kaskart Logiška būtų vasarį nieko nepirkti, bet turbūt sunkiai įgyvendinama. Va ir vakar buvau prisėdus ir pažiūrėjus, ką mano mėgstamos internetinės parduotuvės turi iš nuolaidų ir naujienų Vasarį vyras važiuoja į komandiruotę į Taliną. Gal užvažiuos į Kauni fabriką, ruošiu sąrašiuką
Iš Vernito aplakos mezgiau tik kojinių porą, skalbiau 2 kartus, po skalbimo skalbiankėję (šaltam vandeny. Rankom aš nieko neskalbiu) išlenda lengvas pūkelis, būdingas aplakai. Kojinės kol kas neapsivėlė, bet mano mergica su jom tik miega