Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos  :4u:

Smagiai nuskambėjo organizuojamas mitas  :)  Šaunuolės  :)

Mes tą savaitę (13-19), jei nei vienas nesirgsim, planuojam važiuoti Pajūrin. Sūnui bus atostogos, vyras irgi paėmė atostogas darbe. Galvojau net padovanot vyrui per Valentinkę kokią nakvynę Palangoj :P  Pažiūrėjau, paskaičiavau, ai, brangu, mano mama Klaipėdoje gyvena, yra kur nakvot. Palangoj bus Stintų šventė, dar yra minčių į Kretingos Žiemos sodą nuvažiuot. Ir jei mama sutiks pabūti su vaikais, kurį vakarą praleisti su vyru dviese kokiam nors restorane  :wub:

Apie mezginius: baigiau vakar vyrui dryžuotą liemenę. Ant dienų, gal net šiandien, fotografuosiu  :)  Į vasarį perėjo 5 pradėti projektai. 2 iš jų turiu pabaigti iki vasario vidurio. Kadangi vasarį planuojam nemažai važinėti (Lenkija, Pajūris) greičiausiai užsivesiu nedidelį ir patogu megzti mašinoje projektą  :hmm:  Siūlų sausį pirkau OMG 5 kartus, ir ne vienam mezginiui kaskart  :blush-anim-cl: Logiška būtų vasarį nieko nepirkti, bet turbūt sunkiai įgyvendinama. Va ir vakar buvau prisėdus ir pažiūrėjus, ką mano mėgstamos internetinės parduotuvės turi iš nuolaidų ir naujienų  :oh:  Vasarį vyras važiuoja į komandiruotę į Taliną. Gal užvažiuos į Kauni fabriką, ruošiu sąrašiuką  :happy:

Iš Vernito aplakos mezgiau tik kojinių porą, skalbiau 2 kartus, po skalbimo skalbiankėję  :D (šaltam vandeny. Rankom aš nieko neskalbiu)   išlenda lengvas pūkelis, būdingas aplakai. Kojinės kol kas neapsivėlė, bet mano mergica su jom tik miega  :)​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Kadangi vasarį planuojam nemažai važinėti (Lenkija, Pajūris) greičiausiai užsivesiu nedidelį ir patogu megzti mašinoje projektą  :hmm: 

Aš visą vasarą gyvensiu su vaikais Palangoj :) Pasimatysim pajūry vadinasi. Faina.

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Cepelinų balius Vilniuj toli, bet va Palanga man tinka :P 

Stintų šventė nevilioja, bet vasario 16 ar 17 turėčiau ten atsirasti.

Mezgimo fronte nieko naujo

Baltai pavydžiu Niumai energijos ir užsidegimo. Bet tai turi būti žmogaus viduje ir patikti ką darai.

Atsakyti

Labas rytas,

Niuma, mano tai baseino tašė visada sukrauta ir paruošta, nors einu tik trečiadieniais :D

O aš šiandien atsinešiau į darbą virbalus  :rolleyes:  Nes sėdžiu/budžiu vienut vienutėlė.... Tikiuos per dvi dienas nurakaliot likusią rankovę ir tikiuos, aišku, kad nereiks ardyt  :oh: 

05081848c4cbbe111bb8507d1a9666d7.jpg

Atsakyti

Taip gražiai dontstop išpažysta savo nuodėmes apie siūlų pirkimus, mes tai dažniausiai jau tyliai perkam, paslapčia  :D 

Nors ir aš turiu pripažinti, kad vakar nusipirkau storulius siūlus savo dideliam ripsiniam projektui  :rolleyes:  Kaip nagai niežti dabar.... Šiaip ne tokie jie ir stori, bet pagal mano mezginius paskutinių metų tai stori ir pagal mano mezgimo tankį reikalauja NET 3-3,5mm virbalų  :D  Ėmiau kilą, nors net neisivaizduoju, kiek reiks....  :hmm:  Kas mezgėt ką nors didesnio nei paprastas megztinis, kiek suėjo? 

Atsakyti

:hmm:  Kas mezgėt ką nors didesnio nei paprastas megztinis, kiek suėjo? 

Mezgiau paltuką S dydžiui, bet iš medvilnės. Susimezgė ~1.5kg  :huh2:   

Iš vilnos su mohera~1kg :)

Noriu ripsinio ar perliuku megzto švarko/paltuko  :rolleyes:  bet kas numegs?  :huh2:​ 

Atsakyti

Ristina, medvilnė gal sunkesnė, merinas, taip įsivaizduoju, kad irgi sunkesnis, ten šiaip toks purus siūlas, sakė kažkas mezgė irgi su mochera miksavo, apie kilą pirko, bet tai gal ne ripsu mezgė, o ripsas tai ko ne dvigubai suės, vat mane ir neramina tas "ant ribos" šiaip galiukų dar buvo, o jei nebus kol numegziu, gal reik parezervuot  :hmm: 

Ristina, taigi pasidaryk tokį mezginį sofinį "nežiūriu ir nieko negalvoju", nors po kelias eilutes, bent aš tai būtent taip ir planuoju :D

Atsakyti

Nite, girdi,  bus ka pasakyt :-D 

Labai svarbu, kad turėčiau ką pasakyt :lol: o tai tyliu ir tyliu :lol:

Atsakyti

labas rytas,

Aš mezgiau ne ripsu pora chalatų :D vienas taigi toks didokokas ir storokokas, tai ten sumezgiau gal 1,5 kg, bet merino, plono suvynioto. kitam sumezgiau mažiau, apie 1kg, bet irgi iš keliagijo siūlo. o vat su storais siūlais tai prieš šimtą metų mezgiau švarkelioką, turėjau 500 g, tai gavosi toks striukas 3/4 rankovėm tik. su tais storais siūlais tai išeiga visai kitokia

vakar paspoksojau filmą. Drugelio efektas. http://www.filmai.in...ffect-2004.html

nu visai nieko. bet įdomiausia, kad jis turi dvi pabaigas :D  pažiūrėjau režisieriaus versiją ir oficialią. man labiau patiko režisieriaus.

Atsakyti

Mano va šitas paltukas megztas ir vienagijės estiškos vilnos ir dvigubo Angora 2 kartu sudėjus, megztas stulpeliais 1g/1išv, kas irgi panašu, kaip ripsas, sveria 1 kg su visomis sagomis ir kapišono pamušalu.

P1170794_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 vasario 2017 - 09:14

Kerpena, tavo pvz. man suteikia vilties  :bigsmile: Ten siūlas pusvilnė, su kažkuo, vienu žodžiu neatsimenu su kuo, bet pasirodė toks neblogas :D  Aš pirkdama siūlus ir juos čiupinėdama dėl kokybės jau pasikliauju nuojauta  :angel_not: 

Atsakyti

O kokia aš sektiška :lietuva: Nes mezgu iš storo siūlo ripsinį paltuką :D Turiu babiną, kiek sveria nežinau, tikiuosi sėkmingos pabaigos :D 

Gal pasidarom planuojančių cepelinintis sąrašiuką? Reikia pradėt kėdes ir lėkštes skaičiuotis :) 

Vakar katinas primyžo į mašiną :B​ Kuom išnaikint kvapą?

Atsakyti