Kur jūs įskaitot, kad aš kažkam kažko linkiu, aš tik sakiau, kad kažkam snukin galėčiau užvažiuoti
Lusasita, o taviškė neturi vilnos plovimo funkcijos nes aš bent kažkiek jei yra natūro mezginy, tai tik su ta funkcija plaunu
jau kaip juokinga pasidarė, nes parašiau "vilnos mezgimo funkcijos"
Kur jūs įskaitot, kad aš kažkam kažko linkiu, aš tik sakiau, kad kažkam snukin galėčiau užvažiuoti
o kur tu įskaitei, kad mes taip įskaitom sakiau - atsargiai su norais, kartais išsipildo
tai vat norėsi norėsi, žiūrėk - ir užvažiuosi iš to didelio noro
Abelo, gal tu žinai, kokius reikia tyrimus daryt, kad pasitikrinti skydliaukės veiklą? Variantai TSH, FT3, FT4, ATPO. Iki šiol gydytoja surašydavo, nes turiu periodiškai tikrintis. O dabar atvažiuoja į darbą labė, paima kokius nori tyrimus, tai galvoju prasisuksiu be vizito pas gydytoją, o nueisiu tik jei bus blogi tyrimai
nu tai sakau, kad sukisau kartu su kitais i MIX funkcija . norejau kad pasitrauktu biski . uzsakymo skaiciuku procentais nepasakiau garsiai
senoji turejo vilnos. sita turi kazkokiu, kuriu dar nespejau per men issiaiskint.
uzuolaidas skalbiau delicate /silk programoj. dar yra easy care, tai gal sitoj reiktu surinkus vilnas skalbt ? radau ir wool
o su alpakom as gi nelabai jau seniai draugauju. viena mezgiau is pusalpakes su lino gija, senojoj skalbtas ir jokio susitraukimo . o dropsinis alpakinis tai dar po numezgimo, skalbtas rankomis su plauku priemonemis ir nenesiotas.
ir kartoju, kad sita naujoji ir labai sena PUSVILNE supukavo ir sumazino. tai vat dabar jau atsargi busiu
Liniuka, neseniai dariausi
tai pagal programą, nu standartiškai, daro TSH ir FT4.
man gydytoja aiškino, kad jeigu šitie normoj, tai viskas kaip ir aišku. o jeigu ne, tai jau tada eini pas endokrinologą ir aiškiniesi, ką toliau daryt.
Katuk, ačiū
Abelo, gal tu žinai, kokius reikia tyrimus daryt, kad pasitikrinti skydliaukės veiklą? Variantai TSH, FT3, FT4, ATPO. Iki šiol gydytoja surašydavo, nes turiu periodiškai tikrintis. O dabar atvažiuoja į darbą labė, paima kokius nori tyrimus, tai galvoju prasisuksiu be vizito pas gydytoją, o nueisiu tik jei bus blogi tyrimai
Šiaip galima visus šitus pasidaryt, nes jie atspindi skirtingas skydliaukės funkcijas. Programoj įtrauktos tik dažniausią patologiją atspindinčios, nu nes brungu gi viską tirt nemokamai
Gadget, graži spalva.
o gal tuti ir tos žadėtosios spalvos foto?
Va tuoj stebukliukus užmigdysiu, ir eisiu fotkint.