Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kur jūs įskaitot, kad aš kažkam kažko linkiu, aš tik sakiau, kad kažkam snukin galėčiau užvažiuoti :D

Atsakyti

Lusasita, o taviškė neturi vilnos plovimo funkcijos :hmm:  nes aš bent kažkiek jei yra natūro mezginy, tai tik su ta funkcija plaunu

jau kaip juokinga pasidarė, nes parašiau "vilnos mezgimo funkcijos" :lol:

Atsakyti

Kur jūs įskaitot, kad aš kažkam kažko linkiu, aš tik sakiau, kad kažkam snukin galėčiau užvažiuoti :D

o kur tu įskaitei, kad mes taip įskaitom :D  sakiau - atsargiai su norais, kartais išsipildo :D

tai vat norėsi norėsi, žiūrėk - ir užvažiuosi iš to didelio noro :D

Atsakyti

5_medium2.jpg

amber17_medium2.jpg

traveling_cable_and_brioche_102_medium2.

mitt8_medium2.jpg

Shibui-Form-Merge-1_medium.jpg

3_medium.JPG

DSC_0603_medium2.jpg

billede_25-11-2016_11.49.25_1024x1024_me

16789834_1913827295555974_65196336409078

18160744_251125032021776_821927007531250

Atsakyti

Abelo, gal tu žinai, kokius reikia tyrimus daryt, kad pasitikrinti skydliaukės veiklą? Variantai TSH, FT3, FT4, ATPO. Iki šiol gydytoja surašydavo, nes turiu periodiškai tikrintis. O dabar atvažiuoja į darbą labė, paima kokius nori tyrimus, tai galvoju prasisuksiu be vizito pas gydytoją, o nueisiu tik jei bus blogi tyrimai :)​ 

Atsakyti

nu tai sakau, kad sukisau kartu su kitais i MIX funkcija . norejau kad pasitrauktu biski . uzsakymo skaiciuku  procentais nepasakiau garsiai  :D

senoji turejo vilnos. sita turi kazkokiu, kuriu dar nespejau per  men issiaiskint. 

uzuolaidas skalbiau delicate /silk programoj. dar yra easy care, tai gal sitoj reiktu surinkus vilnas skalbt ? radau ir wool :D

o su alpakom as gi nelabai jau  seniai draugauju.   viena mezgiau is pusalpakes   su lino gija, senojoj skalbtas ir jokio susitraukimo .  o dropsinis  alpakinis tai dar  po numezgimo, skalbtas rankomis su plauku priemonemis ir nenesiotas.

ir kartoju, kad sita naujoji ir labai sena PUSVILNE supukavo ir sumazino. tai vat dabar jau atsargi busiu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 03 sausio 2018 - 15:34

Liniuka, neseniai dariausi

tai pagal programą, nu standartiškai, daro TSH ir FT4.

man gydytoja aiškino, kad jeigu šitie normoj, tai  viskas kaip ir aišku. o jeigu ne, tai jau tada eini pas endokrinologą ir aiškiniesi, ką toliau daryt.

Atsakyti

Katuk, ačiū  :4u:​ 

Atsakyti

Abelo, gal tu žinai, kokius reikia tyrimus daryt, kad pasitikrinti skydliaukės veiklą? Variantai TSH, FT3, FT4, ATPO. Iki šiol gydytoja surašydavo, nes turiu periodiškai tikrintis. O dabar atvažiuoja į darbą labė, paima kokius nori tyrimus, tai galvoju prasisuksiu be vizito pas gydytoją, o nueisiu tik jei bus blogi tyrimai :)​ 

Šiaip galima visus šitus pasidaryt, nes jie atspindi skirtingas skydliaukės funkcijas. Programoj įtrauktos tik dažniausią patologiją atspindinčios, nu nes brungu gi viską tirt nemokamai :)

Atsakyti

Priedas  20180103_120024.jpg   160,78KB   0 Parsiųsta kartų

Faktas. 

62 g. Šilkmoherio. Jau padovanojau.

Atsakyti

Gadget, graži spalva.

o gal tuti ir tos žadėtosios spalvos foto? :rolleyes:​ 

Atsakyti

Va tuoj stebukliukus užmigdysiu, ir eisiu fotkint.

Atsakyti