Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

su naujais metais :)

nu ir as i storu tema :)

pernai nusimezgiau ilga megztinuka is vernito pusalpakes. isskalbiau plauku priemonemis ir dziaugiausi. panesiojau  kelis sykius. biskeli lyg ilgokas. tai sumasciau i skalbianke su kitais rubais  sudejus prasukt ant 40 laipsniu.  nugi istraukiau   "lentyte". kol attitampaiu nugara nuo pilvo , kol rankoves  atitampiau. sulipo isvis . nu dar taip nebuvau  pridirbus niekada. iskart sumerkaiu i mikstiklius. dar dar acto tirpale laikau. bet  matau, kad vistiek  busiu as sustorejusi iki aptemptuko . arba tas veltinukas dukrai atiteks.  gal kas zino kaip pataisyt padeti . kur ten dar ji ikist???

Atsakyti

Lusasita, nu nežinau ką daryt, bet juokas biškelį ima :D

o apie ten visokais švenčių liekanas..... tai aš labai rimtai. grynai po švenčių +2 kg. ir kol kas nesiruošia jie manęs palikti.

o jeigu dar pripliusuosim tuos, kurie nuo rugpjūčio :D

nu žodžiu, pernai šitu metu buvau net 5 kg lengvesnė :(

bet ne kg esmė, o šiaip bendroj būsenoj. jaučiuosi biškelį tešliukas, nervina, kad kai kurie rūbai susitraukė.

reiktų bent truputuką pasimankštint......

Atsakyti

Lusasita nu megzk naują ko gero ir tiek :) alpaka kai jau pasivėlė kaži ar išgelbėsi

ale nu...kaip jūs iš svetimų klaidų nepasimokot nu :D

ar čia iš serijos jau man tai taip neatsitiks? :D

apie svorius

aš nei nuo pernai nei nuo švenčių neturiu ten tų kg 

pernai sausį tiek pat svėriau...ale bet nu...jaučiu kaip tešlėju :) net poška :)

viskas smegeninėj matyt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 sausio 2018 - 13:24

Labas :4u:

Kartais pagalvoji, ko norėt iš tų vaikų, kai mokytojos tokios...Iš po eilinio posėdžio net galvą skauda nuo triukšmo, brrr.

Aš vakar atnarą mezgiau ir pradėjau mėtytis, o gal reikėjo ilgą megztinį megzti? Kažkaip vyras sakė užtenka to ilgio, nu matysim, jei ką ilginsim :4u:

Vyras bando mest rūkyt, šiandien trečia sunki diena ir 2 bemiegės naktys, neina jam užmigt, o kartu ir aš budinėju.

Šiandien mane viskas nervina, kažin ką galėčiau :aggressive:

Atsakyti

vakar vakarop viena kolegė išreiškė tokį norą: kad kas nors į stalo kampą susitrenktų.....

o šiandien ateina darban kita kolegė, kuriosvakar nebuvo. šlubčiodama. sako, vakar į stalą taip susitrenkiau kojos pirštą......

taip kad Nuoširdi - ramiai :D  o tai nežinai, kaip čia gal iišsipildyti

ir įdomu, kas meta rūkyt - tu ar vyras tavo :D

Atsakyti

Matau kaip jam sunku, norisi palaikyti :heart:

O darbe viskas nervina, :ninja:

Atsakyti

O aš tai nežinau kiek pliuso po švenčių, bet kol kas ir nelabai noriu žinot, o ir sportuot negaliu, vis dar skauda koją, kur prieš Kalėdas pasitempiau  :oh:

Turbūt būsiu prisikalbėjus,kad patinka sausis, bent jau darbinė nuotaika tai tikrai žemiau plintuso...  :unsure:

Atsakyti

vakar vakarop viena kolegė išreiškė tokį norą: kad kas nors į stalo kampą susitrenktų.....

o šiandien ateina darban kita kolegė, kuriosvakar nebuvo. šlubčiodama. sako, vakar į stalą taip susitrenkiau kojos pirštą......

taip kad Nuoširdi - ramiai :D  o tai nežinai, kaip čia gal iišsipildyti

Pagalvojau, kad pati linkėjusi kolegė po to ir susitrenkė, bet pasirodo, ne :)

Vaikystėje mums buvo toks atvejis. Mes su sese  važiavom  kažkur su teta ir jos drauge.Ta draugė vežė savo žiguliuku, tiems laikams pakankamai nauju. Mums bevažiuojant, aplenkė zaporožietis. Mano sesuo pamatė ir sako - o  kad jam ratas nukristų, kaip jis čia mus aplenkė. Po kiek laiko mums pačioms ratas nukrito. Gerai, kad tuo metu jau buvome pasukę prastu kaimo keliuku, tetos namų link ir važiavome gal 20 km/val. greičiu. Tai nieko blogo nenutiko. Nežinau, kaip būtų pasibaigę, jei tas sesers linkėjimas būtų išsipildęs gerame asfaltuotame kelyje.

Atsakyti

Nu koks grožis...

DSC_0422vaiksem1_medium2.jpg

DSC_0316voukse_medium2.jpg

IMG_7368_medium2.JPG

11_medium2.png

Vanessa_Cable_Teal_medium2.jpg

Pumpkin_and_Teal_Cover_picture_medium2.j

178mod08_94646_2_medium2.jpg

Visai idomus užmestukas

diary-7736_medium2.jpg

IMG_3842_medium2.jpg

162737_medium2.jpg

Atsakyti

qqte, ta vat ir pagalvojau, kad mezgu greiciau nei speju sunesiot, tai   dzin, nusimegsiu dar :)

visad laikiau kosTmosu, kai kalbejot, kad  mezginius rankomis skalbiat. nes as  viska i sklabianke kisdavau. ir tarnavo man ta tarnaite  gal 17 metu... o vat sita cirkus krecia. tai pukus istraukia is kaCmyreliu, kad visi kiti rubai  turi praeit pro puku surinkikli , tai vat  gavosi  veltinukas... nu net  viena 18 metu senumo  "patvarkiau".  jau buvo toks namu megztinis, ir dar man ant senatves dancius uzsiaugines. zadejau jau mest as ji. ale ikisau i ta naujaja skalbianke dar. istraukiau irgi veltinuka, puku kaip kacmyras pasidengusi , nors 100 %  isitikinusi, kad tada pries sitiek metu TIKRAI mezgiau is vernito prastos pusvilnes. kuri 18 metu skalbimo skalbiankeje prekines isvaizdos nekeite  :)  tai vat ... teks mokytis dabar jau tikrai is savo klaidu:) 

o juokingai tai ir man  is saves :)

Atsakyti

kažko čia labai gražaus prirodei

nors tas brioche tai man toks sąąąąžinės priekaištas..... vis prisimenu kaip swapui ne visai teisingai padariau ir labai gailiuosi kad neradau laiko ištaisyti....

Atsakyti

Lusasita nugi ta Vernito pusvilnė tai ne tas pats kas pusalpakė

visos gi žinom kad alpaka veliasi :) pusalpakė irgi iš tos giminės

kaip man šiom dienom galvą skauda..atrodo plyš pusiau, galvojau nueisiu pilatesan praeis..tai trenerė apsirgo

Atsakyti