Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

IMG_1461_edited_edited_medium2.jpg

IMG_9290_web_medium2.jpg

Flares_and_Graces_Front_medium2.jpg

Metropolitan_Knits_-_Museum_Sweater_Beau

Img_5385_sm_medium2.jpg

soho_pub_medium2.jpg

2-2_medium2.jpg

VKSS14_ColorBlock_10_medium2.jpg

Atsakyti

Labai vidutiniški :rolleyes: nėra labai švelnūs, nėra tobulai lygūs - gula nelygiai :angel_not: 

Palengvėjo? :D

aišku palengvėjo, nes jau galvojau rankos mano kreivos :D 

Atsakyti

Labas dienas :)

Sakot, naujametiniai pažadai :) aš gal tiek to, nieko šiemet nesižadėsiu, nes laukia didelių pokyčių metai (pradedant stažuote, baigiant tikro darbo paieškomis) :D net mezginių pažadų atsisakiau, nors labai viliojo va šitoks RV kampelis :)

https://www.ravelry....3711840/1-25#25

Vakar atsigulus pradėjau galvot, kuo čia vaikus pavasarį rengsiu ir gi - OMG!!! Kepurių naujų reikia :D tai jau nežinau, už kurio galo griebt viską! :D gerai, gerai, nusiraminu ir bandau pabaigt liemenę vyrukui, paskui vienas rankoves nurakaliot kažkaip. O po to gal jau ir kepurėms eilė ateis :)

Atsakyti

Geras katukas :D

DSCN3020_-_Version_2_medium2.jpg

Atsakyti

beveik kaip ir aš po švenčių :B

Atsakyti

nusiunčiau savo kūdikiui Nitės spalvų kodų nuorodą :D  tegu renkasi, kokios jai en spalvos reik. o tai vakar rodau vieną kitą fotkę. išsidirbinėja, ta per geltona, ta per ruda, ta išvis rausva. nors man realiai tai visos tiesiog baltos :D

dasigyvenom, siūlų spalvą rinksimės pagal spalvų modeliavimo sistemas :B

Atsakyti

nusiunčiau savo kūdikiui Nitės spalvų kodų nuorodą :D  tegu renkasi, kokios jai en spalvos reik. o tai vakar rodau vieną kitą fotkę. išsidirbinėja, ta per geltona, ta per ruda, ta išvis rausva. nors man realiai tai visos tiesiog baltos :D

Nu :blink: šiaip čia buvo šposas :D Nes žinant, kad naudojam nekalibruotus monitorius, nusivylimas gali būt laaabai dyyydelis :lol: nes SM snaigių foną darbe matau nuskalbtą melsvą, o namie konkrečiai žydrą   :D  

O dar vosvosvos rausvas, gelsvas, rusvas ar dar ten koks priklauso ne tik nuo pačios spalvos, bet ir nuo fono, kurioje tą spalvą matom. O jau nekalbu kokią įtaką spalvos suvokimui daro faktūra - kur kvadratukas monike, o kur gauruotas drakiaus užkandis :D

Atsakyti

Nu sunku su tais kūdikiais ir jų spalvom, katuk  :mirksiukas:  ir dideliais ir mažais :D maniškiai irgi išsirenka, o paskui apsigalvoja :D

Atsakyti

Nite, tai jo, viskas aišku. nu bet. nesiruošiu aš supirkti ir sunešti savo kūdikiui visų įmanomų spalvų atspalvių ir dar skirtinguose fonuose juos patiekti.

tegul bent taip parodo, ką ji mato ir įsivaizduoja

Atsakyti

apie spalvas :D

mezgu savo kūdikiui kepurę :rolleyes: dėl spalvos nesiginčijom, nes siūlas margas :D

http://www.alvita.lt/lt/Legend_Alvita

spalva 11, bet patikėkit nieko, visiškai nieko, bendro nuotrauka neturi su siūlo spalva :D

Pas mane dominuoja gana tamsi kakavinė ruda su mėlynais, šviesiai rusvais ir raudonai oranžiniais "gabaliukais" :rolleyes: yra dar ir kitų spalvų, bet jų mažai labai :rolleyes:

Atsakyti

oj, Katuk, kad tik padėtų :D

Tarp kitko ta Alvitos Legenda šiaip labai faina :D minkšta, švelni ir kaina gera, nes pardėj dar ir su nuolaida 20 proc

Atsakyti

beveik kaip ir aš po švenčių :B

Čia per šventes kažkur internete klaidžiojo posakis. "Nekaltink Kalėdų, buvai stora jau rugpjūtį" :hihihi:

Aišku tu nebuvai stora nei rugpjūtį, nei, manau, dabar nepanaši į šį katuką, bet šiaip prisiminiau, man pačiai labiau tinka.

Atsakyti