Labai vidutiniški nėra labai švelnūs, nėra tobulai lygūs - gula nelygiai
Palengvėjo?
aišku palengvėjo, nes jau galvojau rankos mano kreivos
Labas dienas
Sakot, naujametiniai pažadai aš gal tiek to, nieko šiemet nesižadėsiu, nes laukia didelių pokyčių metai (pradedant stažuote, baigiant tikro darbo paieškomis) net mezginių pažadų atsisakiau, nors labai viliojo va šitoks RV kampelis
https://www.ravelry....3711840/1-25#25
Vakar atsigulus pradėjau galvot, kuo čia vaikus pavasarį rengsiu ir gi - OMG!!! Kepurių naujų reikia tai jau nežinau, už kurio galo griebt viską! gerai, gerai, nusiraminu ir bandau pabaigt liemenę vyrukui, paskui vienas rankoves nurakaliot kažkaip. O po to gal jau ir kepurėms eilė ateis
Geras katukas
beveik kaip ir aš po švenčių
nusiunčiau savo kūdikiui Nitės spalvų kodų nuorodą tegu renkasi, kokios jai en spalvos reik. o tai vakar rodau vieną kitą fotkę. išsidirbinėja, ta per geltona, ta per ruda, ta išvis rausva. nors man realiai tai visos tiesiog baltos
dasigyvenom, siūlų spalvą rinksimės pagal spalvų modeliavimo sistemas
nusiunčiau savo kūdikiui Nitės spalvų kodų nuorodą tegu renkasi, kokios jai en spalvos reik. o tai vakar rodau vieną kitą fotkę. išsidirbinėja, ta per geltona, ta per ruda, ta išvis rausva. nors man realiai tai visos tiesiog baltos
Nu šiaip čia buvo šposas Nes žinant, kad naudojam nekalibruotus monitorius, nusivylimas gali būt laaabai dyyydelis nes SM snaigių foną darbe matau nuskalbtą melsvą, o namie konkrečiai žydrą
O dar vosvosvos rausvas, gelsvas, rusvas ar dar ten koks priklauso ne tik nuo pačios spalvos, bet ir nuo fono, kurioje tą spalvą matom. O jau nekalbu kokią įtaką spalvos suvokimui daro faktūra - kur kvadratukas monike, o kur gauruotas drakiaus užkandis
Nu sunku su tais kūdikiais ir jų spalvom, katuk ir dideliais ir mažais maniškiai irgi išsirenka, o paskui apsigalvoja
Nite, tai jo, viskas aišku. nu bet. nesiruošiu aš supirkti ir sunešti savo kūdikiui visų įmanomų spalvų atspalvių ir dar skirtinguose fonuose juos patiekti.
tegul bent taip parodo, ką ji mato ir įsivaizduoja
apie spalvas
mezgu savo kūdikiui kepurę dėl spalvos nesiginčijom, nes siūlas margas
http://www.alvita.lt/lt/Legend_Alvita
spalva 11, bet patikėkit nieko, visiškai nieko, bendro nuotrauka neturi su siūlo spalva
Pas mane dominuoja gana tamsi kakavinė ruda su mėlynais, šviesiai rusvais ir raudonai oranžiniais "gabaliukais" yra dar ir kitų spalvų, bet jų mažai labai
oj, Katuk, kad tik padėtų
Tarp kitko ta Alvitos Legenda šiaip labai faina minkšta, švelni ir kaina gera, nes pardėj dar ir su nuolaida 20 proc
beveik kaip ir aš po švenčių
Čia per šventes kažkur internete klaidžiojo posakis. "Nekaltink Kalėdų, buvai stora jau rugpjūtį"
Aišku tu nebuvai stora nei rugpjūtį, nei, manau, dabar nepanaši į šį katuką, bet šiaip prisiminiau, man pačiai labiau tinka.