Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :4u: 

Nu kaip nesirašo paskutiniu metu. Vis paskaitau, pagalvoju, kad norėčiau pakomentuoti, tada išlenda kokia reklama tai taip ir lieka.

Pavargęs katuk, skaičiau spaudoje, kad savivaldybė leis dalį laiko iš namų dirbt. Žengia XXI amžius ir į VT :D  Bent pamegsi :D 

Kas čia dar aktualesnio :hmm: Jaučiu nieko. Einu pildyt savo praeitų metų dorybių :B​  Nu kaip nekenčiu savęs girt....

Atsakyti

Liniuka, jo, pilotinis projektas 3 mėn. kol kas nelabai suprantu, kokia tvarka.

jiegu rimtai, tai visai sveikintina, nes konkrečiai aš tai labai sėkmingai savo darbus galiu daryti bele kurioje vietoje. jeigu dar sutvarkius elektroninius dokumentus, tai išvis jokių problemų.Rimtai paskaičiavus, tai tą laiką sugaištamą kelionei į/iš darbo daug produktyviau galima išnaudoti

gaila, kad dauguma visuomenės nelaba supranta ir nelabai pritaria tokiam reikalui.

o kitas liūdnas reikalas tai tas, kad realiai aš as asmeniškai sunkiai galėsiu pasinaudoti tokia galimybe :B

Labas rytas.

super pilnatis :B jaučiu.

Atsakyti

o kitas liūdnas reikalas tai tas, kad realiai aš as asmeniškai sunkiai galėsiu pasinaudoti tokia galimybe :B

Nuėmė autobusus Sudervė Vilnius :hmm:​ 

Atsakyti

Nuėmė autobusus Sudervė Vilnius :hmm:​ 

cha cha cha.

Atsakyti

Labas rytas,

Aš iš namų dirbt nelabai galėčiau, arba nebent labai mažumą darbų, bet darbe sėdėt tiek, kiek realiai dirbu, tai būtų labai superinis reikalas, kasdien apie tai galvoju.... Vistiek nieks negali manęs pavaduot, net jei nedirbu dažnai tenka atvažiuot trumpam vienu ar kitu reikalu, o bet tačiau.....

Šiandien keltis buvo sunkiau nei vakar ir dabar dar tokia pusiau snaudžianti jaučiuos, nors jau daug nuveikiau autopilotu :D

L.Kielinski_KW_Luma_beachshoot-197_mediu

L.Kielinski_KW_Luma_beachshoot-1277_medi,

L.Kielinski_KW_Luma_beachshoot-1322_medi

Knits-Fall-2016-1299_medium2.jpg

Knits-Fall-2016-1331_medium2.jpg

241VKES16_medium2.jpg

8579566974_2c92469a26_z.jpg

skalva_z_500_medium2.jpg

IMG_3618_medium2.JPG

4068138087_d17e1f62da_z.jpg

Atsakyti

L.Kielinski_KW_Luma_beachshoot-197_mediu

O :bigsmile: jei sutiktum ką nors nekandančio tokios ar šiek tiek pilkesnės, ar tamsesnės spalvos - šauk garsiai :D

Atsakyti

blumarine-powder-cashmere-silk-boucle-kn

Modellbilder_var_11_004_medium2.jpg

IMG_3892_medium2.jpg

2davanti2_medium2.JPG

_DSC3601_medium2.jpg

ep4825_medium.jpg

17_VKLW17_0340_medium2.jpg

ng_men_geoffroy_lg_medium.jpg

IMG_3798_medium2.JPG

WOOLFOLK-3958_lores_medium2.jpg

Atsakyti

labas dienas

aha šiandien susapnavau kad į darbą nereikia, tai gerai kad į WC kėliausi tai parėjau į protą per tą laiką kol suvaikščiojau

kas nors tokius siūlus bandėt?

http://www.alvita.lt/lt/Avantgarde

gal mane vieną jie nervina gal normalūs siūlai?

kas dar...skambina vyras visas užsipanikavęs, sako vaiks nuo galvos iki kojų išbertas...nu kol apraminau kol į protą parvedžiau kad panikuosi kai bus ko...žodžiu užsirašė pas daktarę bet vaikį tai irgi įgąsdino, tas verkia...žodžiu tokie va vyrai pas mane :D

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Grizom i ritma, dickiai istaigose, mazoji po pieno butelio pas dede miega- laisve papugoms :D :rolleyes:

241VKES16_medium2.jpg

Koks smagus derinukas :wub:  visai save vietoj jos matau :D

Atsakyti

O :bigsmile: jei sutiktum ką nors nekandančio tokios ar šiek tiek pilkesnės, ar tamsesnės spalvos - šauk garsiai :D

O kokia čia spalva? :D

Ar kartais ne panašios tokios pirkai? Berods medvilnės?  :hmm: 

auster_his_01_medium2.jpg

mohr_his_01_medium2.jpg

2016Q-1_medium2.jpg

1451_2__medium.jpg

IMG_0223_medium2.jpg

sophie_test_2_medium2.jpg

eira_z_500_medium2.jpg

viola_medium.jpg

Ogeep_medium.JPG

l40523a_medium2.jpg

Atsakyti

kas nors tokius siūlus bandėt?

http://www.alvita.lt/lt/Avantgarde

gal mane vieną jie nervina gal normalūs siūlai?

Labai vidutiniški :rolleyes: nėra labai švelnūs, nėra tobulai lygūs - gula nelygiai :angel_not: 

Palengvėjo? :D

Atsakyti

O kokia čia spalva? :D

Ar kartais ne panašios tokios pirkai? Berods medvilnės?  :hmm:

Kokia kokia :blink: graži  :P  tik nežinau kaip vadinasi :D gal steel blue 

Medvilnę pirkau labiau link žalios, į jūrbangę :rolleyes: ir dar ėmiau melsvą meriną, bet tas šviesus :rolleyes:

vo :bigsmile: žiūrim čia http://coloreminder.com/4682b4ir į tamsiąją pusę viskas tinka :ax:

Atsakyti