Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su naujais metais mielos sektantes :wub:

Sutikom mes juos ramiai su Dzilda ir Orestu :D

Olaivos ciucis :wub: kol mazas tikrai fainuolis, paugejes nau nilabai :D

Siandien paskutine atostogu diena, ryt griztam i ritma :D

Metu ataskaitos nesuvesiu, bet mezgiau  matyt vienodai kaip ir pirkau.. gal siokia tokia paklaida yra siulu pirkimo naudai :B

Vakar issitraukiau Saranges siusta stooora babina.. enterlacinu.. bus tikriausiai mazei paltukas-svarkiukas, nes vidurinelei spalvos nepatikti :oh: o mazoji dar nedrista priestarauti  :lol: 

Atsakyti

Priedas  64F1CA41-3802-4F6E-B303-8B5B79060C58.jpeg   132,3KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

tai man pūko kaip ir nereikia :D

kaip supratau, gal dalintumeis? kiek turi?

Atsakyti

Aš tai supratau, kad tau biškį pūko reikia :). Kiek turiu - reikia suieškoti namie.

Atsakyti

Aš iš šilkalpakės turiu skarą, tai visai nieko, nenusivėlė labai. Iš alpakos turiu tik kepurę ir pirštines, tai nelabai ir komentuoti galiu. Man atrodo, kad tie siūlai dar priklauso nuo spalvos ir gal nuo partijos.

Kiek siūlų pirkau irgi nežinau, bet man atrodo nedaug, gal net daugiau sumezgiau, nebent ką labai pamiršau, bet kad tikrai paskutiniu metu labai atspari pirkimams, net iš lanade, kai siuntėmės, viskas buvo bendradarbėms, sau tik 4 kamuoliukus pasiėmiau. :)

Atsakyti

Sveikos :)

Su naujaisiais!!!!!!

Sutikom mes expromtu išlėkę į Vilnių pa draugus :) smagiai pasiplepėjom, pašaudėm fejerverkus - mažajam labai patiko. Toks rimtas rimtas stebejo pyx pyx :D :D ir kitą rytą edė ir prie durų ir prie lango tikėdamasis kad eisim vėl j žiūrėti :D :D

po fejerverkų užsikabliavę žaidėm ticket to Ride :) https://boardgamegee...ket-ride-europe

4 ryto nuėjom miegot tik dėl to kad mūsų Grikis nuprendęs prisijungti prie žaidimo perėjo per žaidimo lentą :D :D 

o jūs skaičiuojat žiūriu :) aš tai pirkau.... nemažai... mezgiau labai mažai... ir viskas megzta ne iš šių metų pirkio :) išskyrus swapinę dovaną... sakiau kai tik drakiusnuguls į savo guolį bus ten įkištas su apynasriu :) jo broliui - audinių drakiui irgi tokį žadu uždėti... bet tik tiek kad pastarasis kažkaip laisviau atiduoda ir greičiau kūsta nei siūlinis :D

Atsakyti

Laba...

Mezgimo siulu nepirkau, bet..... siuvimo.... dideliais maximiniais maisais.... arba dezem... babinos didesnes 🤔😑😐

Audiniai irgi.... ne ne nebepirksiu... aha patikejau.....

Nauju pazadai? Pasisiut suknele pagal bazini lekala, nes ji jau nusipiesiau bet nepasiuvau dar. Gal nusipirkt boba pagal mano ismieras 🤔 na ir dar ne tik trikotaza siut noriu. Kelniu bent 3. Pupai striuke ir t.t. 

Atsakyti

Lietuti, o tu daiktus laivu gabensi ar per siuntu tarnyba?

Atsakyti

kažkoks propeleris mezgiminis įsisuko.rytojui liks tik Lourdes atnara.

o jau cirkai dedasi su tais gyvūnais :D nu neliūdna :D 

Atsakyti

sm apačioje man dabar vet klinikos reklama su paveiksliuku :D

Priedas  12407621969566216808.jpg   12,23KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tau gyvuneliai. Man lialiuko sapnai 🤔🤔😐😐😮😦

Atsakyti

Labos

Lietuti, o tu daiktus laivu gabensi ar per siuntu tarnyba?

Per porą metų neužgyvenau tiek, kad laivo reiktų :) Ir milijono neužkaliau, kad išsimokėčiau. Kukliai aš, check-in lagaminais lėktuvu su savim  :rolleyes: Daug mantos dedu labdarai tiesiog, kas visai be vertės - išmetu. Galvosūkis, kuriuos mezginius vežtis, kuriuos atiduot  :hmm: Knygų visų norimų pasiimt negaliu, nes lagamino svoris tik iki 23 kg. Bet siųst brangiau būtų nei iš naujo nusipirkt. Mylimos lėlės gi irgi labai svarbu, nepaliks dama savo kūdikių. Dėlioju, žodžiu :) 

Atsakyti