Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, turejau galvoj, kad stengiuosi rasti pakaitala, kad pasiulyciau, kas zmogui gali buti idomu. Alpakom taves nesuviliosiu, zinau ;)

Abelo, man labai patinka tavo blaivus protas i viska. Zinau, kad as esu spirgas :D ir zinau, kad kartais jus uzknisu, todel atsiprasau (kaltas kaltas), ale vistiek sekta myliu ir nedingsiu is cia savo valia :D 

Zodziu, darau, kazka, kad 16 d savo vaikus priduociau kur nors.

Kauno ir prijauciantis ekipazas pradeda planuotis: Kacumota, Abelo, Niuma, Ristina...... (siandien ne visas zinutes susekiau, pildykit jus sarasa)

Atsakyti

Nusnaudžiau truputį :D gal kelias eilutes pamegsiu :) Vyras išsijuokė iš mano baudos.

Su Abelo ir aš labai noriu susipažinti, ir kitų labai pasiilgau, na gal koks grand mytas bus :)

Atsakyti

Man aukles max 2 dienas per savaite reikia, kada isvaziavimus darysiu. Jei nerasiu aukles, Emilis vazines kartu :) cia man ne problema. 

Atsakyti

Su Abelo ir aš labai noriu susipažinti, ir kitų labai pasiilgau, na gal koks grand mytas bus :)

Kai nors koki balda atsisedimui Palangoj turesiu (blogiausiu atveju ciuzini :D) - kviesiu visas i pajuri, prie pusyno :) 

Galim pradet balsavima balandzio arba geguzes men datom.

Atsakyti

Abelo, tu čia rimtai, kad medicinoje neturit psichologijos? Ommmm. Aš net buhalteriams ją 1 semestrą privalomą daryčiau. Ups, prisiminiau, kad kolegijoje ir turėjom organizacijų psichologiją. Univere tokio dalyko jau nebuvo. D

Atsakyti

Niuma, kam tie baldai? :) Plotas svarbiausia! Kiekviena be mezginio, maisto galėtų atsivežti ir sudedamą kėdę, o kas antra dvivietį čiužinį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 31 sausio 2017 - 23:30

Abelo, tu čia rimtai, kad medicinoje neturit psichologijos? Ommmm. Aš net buhalteriams ją 1 semestrą privalomą daryčiau. Ups, prisiminiau, kad kolegijoje ir turėjom organizacijų psichologiją. Univere tokio dalyko jau nebuvo. D

Rimtai rimtai :) dabar rezidentų tarybos iniciatyva bandoma suorganizuot nors kokių nors paskaitų ar kursų tom temom, bet tai laisvu laiku ir iš geranoriškų paskatų. Privalomoj programoj kol kas tokių dalykų nėra. Aš manau, kad daugeliui praverstų, ne tik gydytojams ar buhalteriams :)

Atsakyti

Va va, as norejau pritarti, kad psichologija dabar kiekvienam praverstu.... Net gi ir idomu butu, ypac jei idomiai pateikta, o ne kazkaip sausais faktais, prisiminiau studiju laikus is filosofijas visokias....brrr...

Mane irgi istiko begalybines rankoves, "galva" permezgiau tris kartus...

Nite, girdi,  bus ka pasakyt :-D 

Atsakyti

Sveikos

baigiau pleduką, išdžius, bus nuotrauka  :yahoo: Paprastas, bet džiaugiuos, kad nusprendžiau megzt (iš pradžių masčiau, kad gal neverta  :B )

Nuoširduk, dar mėnuo man likęs, bet kai pagalvoji tai tiksinti bomba esu tiksliai tai negali žinoti kada  :rolleyes: 

Pasigriebiau Niumos alpakas megzt. Niuma arba mezgusios pasufleruokit kaip siūlas po skalbimo elgiasi? 

Atsakyti

Labos  

Kauno kolegijoj tai yra vieną semestrą psichologija  :rolleyes: Ir net dėstytoja faina ir išmintinga.  Bet nedaug aš to reikalo uosčiau. Tikiuos, susiorganizuosit ir universitete.  

Aš užtat į protingų moterų būrelį pasiprašiau. Jei priims, tai gal ir smagu bus. Sektos pakaitalas IT klausimais  :D    

Neatsimenu, ar gyriaus, bet kartais po darbo nuvažiuoju prie "Nemuno" pasivaikščiot. Primena man Panemunę, vat. Gerai galvą prasipūst po darbų.

Priedas  IMG_0846.JPG   180,15KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 01 vasario 2017 - 04:19

Sveikos

Pasigriebiau Niumos alpakas megzt. Niuma arba mezgusios pasufleruokit kaip siūlas po skalbimo elgiasi? 

Skalbimo mašinoj - susivelia  :rolleyes:  Rankom- nieko nesikeičia, vos pasipučia.

Turėjau dabar būt pakeliui į baseiną su Kerpenos velta kepure... Nesusisiruošiau maudomo ir rankšluosčio iš vakaro, o didžiausias ir mažiausias vyrai dar miega. Nesitrankysiu. Nueisiu vėliau, tik gaila, kad vandens aerobiką praleisiu.

Atsakyti

Jurgite, tokį kelią trenkiantis, noriu nakvyne aprūpint nors kažkiek. O šiaip - už 100 metrų Vanagupės viešbutis.

Plius, dar keisim virtuvės vietą- kelsim į tambūrą, nes pakankamai daug vietos, Ir turėsim du pilnai laisvus kambarius. Tai dabar net vandens nėra kavai. Tik dušo kabina ir skalbimo mašina :D 

Priedas  16.jpg   76,76KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti