labas rytas,
kaip sunku......
Labas rytas. O man visai nieko šiandien. Nors vakar kiek užsisėdėjau, nes miegas dar neėmė. Bet matyt per išeigines dar prikaupiau kiek rezervo.
Mane visada stebina, kaip lengvai miegas pasislenka vis tolyn į naktį, kai nėra to "reikia" keltis tam tikru laiku. Kartais galvoju - kažin kaip būtų, jei visai visai nekontroliuotum miego laiko - miegotum kiek lenda, paskui vėl gulti eitum, kai miego įsinori, ar taip ir persislinktų vis tolyn - į vėlią naktį, į paryčius, rytą, dieną... Kol vėl pasiektų vakarą.
Sveikos, tai su tai naujais! Turėkit svajonių ir jų siekit!
Aš dar nesugalvojau, ko labiausiai noriu, na, be tokių natūralių dalykų, kai visų namiškių sveikata ir sėkmė kam moksluose, kam darbuose. Viena įkyri mintis vis pakirbina apie naują išmokimą, bet dar truputį bijau jos, nesu tikra, ar atsipirktų įdėtas laikas ir ar aš išvis toj srity ne beviltiška... Reikia tik labai geros reklamos ir momentinio impulso , kaip kad su Kurpienės kursais buvo. Aišku, šventės pridėjo savo svorio , dabar tetrokštu sugrįžti į normalų miego/valgymo režimą ir viskas susitvarkys. Dar noriu susirasti kokį labiau motyvuojantį sportą/trenerį/fizinio aktyvumo veiklą sau. Visgi ilgainiui mankšta vienai pabosta. Mezgime noriu pagaliau įsispirti į minkštąją ir išbandyti bent pora naujų technikų, apie kurias seniai galvoju (entrelac ir mosaic), bet metai praeina ir nieko nebūnu padarius. Gal ir paskaičiuoti sumezgamus/perkamus siūlus verta būtų, bet čia nesu tikra. Metų sandūroje taip megztelėjau, kad jaučiausi vakar beveik persimezgusi... Mažajai Bulle jau arti pabaigos, nors akių tai ne tiek ir mažai - 172 ratu.
Pažiūrėjau vakar "Pasivaikščiojimas debesyse" - fainas, nors ta gaisro scena man ir labai netikroviška pasirodė.
Dėl šunytės pritariu Frekei - mažiūkė nusotabi, o suaugę tokie šunys - skonio reikalas.
Lace kišenėta gyvai daug nuostabesnė (bent tiek, kiek mačiau). Vat, smalsu, kaip ta mohera suknelėje, ar gerai nešiosis.
Šiandien dirbsiu, o ryt imsiu mamadienį dėl dvynukų gimtadienio. Vakare kepsiu tortą.
Kerpena, nu greičiausiai taip ir būtų klausimas, kaip greitais tas ratas suktųsi
man tai sunku ne tik dėl miego. o kad vėl tenka sėdėti beveik prikaustytai 8 valandas.... dar kai būna darbo pakankamai, nėr kada galvot apie tai. bet po geros savaitės atsijungimo ne taip lengva ir į darbus įsisukti
beje,
mano drakius kelia galvą. reikalingas siūlas. kažkas panašaus į dramblio kaulo spalvą. geriausia koks nors storas ir minkštas, purus. gal kurios nors augintinis norėtų tokiu atsikratyt
čia mano dukros norai. nes vakar bandžiau derinti ką turiu prie jos noro, ir nieks netiko. bet užtat sumiksavau tokį derinuką, kad panižo nagai ir pradėjau sau minkštutį simply megztuką, kol rasiu dukrai siūlų.
o miksas tai toks keistas - Dropsų alpaka ir kas iš senesniųjų dalyvių prisimena, toks Alpisima buvo. nu rezultatas toks minkštas
Labas rytas,
Sveikos su naujais, su nauja laime, su naujais mezginiais, su naujais siūlais, naujom spalvom ir naujais atradimais...
O Man šių naujų metų sutikimas ir pasitikimas visiškai be emocijų, net nežinau ar tai gerai ar blogai, nieko nesugalvoju ko noriu iš metų, iš savęs ir iš kitų... Gal kažkas negerai, o gal kaip tik gerai... Nors niekad nežadėdavau nieko, kad nuo naujų pradėsiu tą ir aną, bet šįkart juo labiau... Dabar skaitau Beatos knygą "Vyvenimas" ir visą laiką neapleidžia mintis, kad tai daug vyresnio žmogaus gyvenimo istorija, nes nu per nepilnus 30m neįmanoma tiek visko išgyvent. Koks gali būt sudėtingas mastymas, gyvenimas ir gyvenimo tikslai ir tuo pačiu kokia aš neidomi ir nuobodi tokiu atveju, dėl to nesijaučiu blogai, tiesiog šiaip išvadą pasidariau. Beje, knyga labai idomi, net nesitikėjau, kad taip užkabinu, labai rekomenduoju paskaityt, jei papuls po ranka. Norėtusi daugiau ta tema pafilosofuot, bet gal vėliau.
Aš jau darbe... niekad gyvenime nesu dirbus taip anksti naujais metais, net sausio 2d
Katuk, ar nesugadins ta alpisima rezultato panešiojus...? nes jis pakankamai gerai veliasi
Šarange, nu sugadins tai sugadins megsim naują
bet šiaip tai man ir dropsinė alpaka pati pasivelia kažkiek. jausmas mikso man patinka, kad pagaliau tą alpisimą kur nors iškišiu, irgi patinka
o dėl pačios dropsinės alpakos, kaip tik vakar toks dvilypis jausmas apėmė. nu nes išdžiūvo mano permegztoji suknė. akys išsilygino, bet turiu įtarimą, kad būsiu laisviau pamezgus nei ankstesnė dalis, bet čia pati kalta. ir dar man nepatinka, kad ji elektrinasi skalbiau su šampūnu. nu bet pamenu, kad man ji ir anksčiau elektrinosi. ir dar nepatinku aš sau su ja. bet čia gal dėl švenčių nuosėdų ant kūnelio tai net nežinau, kol kas nutrenkiau tą suknelę, tegul paguli, gal kai atšals kiek , atsiprašysiu
Labas
Su Naujais Metais, su Nauja Laime
Abelo Drakoniukas
Šarangės kišenėta Man, priešingai negu kitoms, net labai gražiai toks ilgis žiūrisi Toks pasitikinčios, rafinuotos ponios įvaizdis, labai gražus spalvų perėjimas ir atlikimas Tas žalsvas irgi labai dailus, atimtinas
Laces dukrytės kišenėta labai gražis ir jauki
Lietučiui daug pokyių nusimato,tai te balionų, kad viskas sklandžiai
Aš jau turiu kūną bandysiu atnarą kitu būdu megzti ir kaklo apdailą, žiūrėsim kas gausis
Tiesa, mano bendrą mezgimo statistika sunku suvest, kai ką rašausi, kai ką skaičiuojuosi, bet ne viską, nuotraukų irgi daug ir ne visos vienoj vietoj, tai net nežinau kiek numezgiau ir juo labiau kiek pirkau, o bet tačiau, kiek pirkau nelabai ir noriu žinot
Dabar mezgu kažką iš nukautos bordo alpakos, reglanu nuo kaklo, tačiau iki galo idėja nėra dar išsigryninus, tai kaip ir atsikaifanus nuo siūlo grožio, nebe taip ir kabina kablys, kol nėr konkretumo... Man asmeniškai alpaka pakankamai gerai nešiojasi, ko nepasakyčiau apie silk alpaką, nors turiu tik vieną megztinį, bet atrodo tai nekaip.