Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, "Pasivaiksciojimas debesyse"?

Iš aprašymo nepanašu.

Atsakyti

Su Naujais :4u:  Laimingų, turtingų, prasmingų :4u: 

Pasivaikščiojimas debesyse yra mano filmų filmas :wub: 

Per šitą šventinį laikotarpį sužiūrėjau The good doctor serialą. Labai patiko, apie autistą gydytoją. Gaila, kad kol kas tik vienas sezonas. Dabar žiūriu The young Pope. Irgi geras, tik ta pati problema. Ką dar gero esat aptikusios?

Atsakyti

Sveikos  :4u:  su Naujais visas  :4u: 

Aš šįkart Naujuosius sutikau su mezginiu rankose, tai gal metai mezgiminiai nusiseks  :D 

Paskaičius jūsų mezgimines statistikas, truputį liūdna pasidarė, bet paskaičiavau savo pabaigtukus.  :unsure: nagi ne taip ir blogai - 14  :)  o turint omeny, kad laiko mezgimui visai ne prūdais turėjau - visai patenkinamas rezultatas.  :rolleyes:  Bet siūlus perku vis tiek greičiau  :D 

Atsakyti

Vakar pavyko dar greitosiomis savo paskutinį metų pabaigtuką nufotografuoti. :rolleyes: daugiau nerodytų skolų nebeturiu. :)

Priedas  IMG_2704.JPG   65,5KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2705.JPG   68,66KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2706.JPG   70,7KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Is tikro tai svarbiausia gi ne kiek o kaip mezgam

Lace tavo dukros tikros gražuolės ir labai Rūtai ta spalva tinka

Nu gaila pačiupinėt negaliu, norėtųsi

Atsakyti

Sveikos

Su Naujaisiais :oro_buckis: :oro_buckis: :oro_buckis:

Atsakyti

Labas visoms! Ir sveikinu įžengus į naują laikotarpį!

Lace-gražu! 

Statistikos tai nebus :B spėju tilpčiau į dešimtuką visose kategorijose :D​ 

Atsakyti

Ech negaliu paleist kisenetos is ranku ir imt zibuoklinio kazko...keistas ten siulas, parasyta 100% vilna, girgzda kaip akrilas ir kanda

Ir plonumas nenusakomas

Negalima leist nemezganciam zmogui siulu pirkti

Atsakyti

Su Naujais :4u:  Laimingų, turtingų, prasmingų :4u:

Pasivaikščiojimas debesyse yra mano filmų filmas :wub:

Per šitą šventinį laikotarpį sužiūrėjau The good doctor serialą. Labai patiko, apie autistą gydytoją. Gaila, kad kol kas tik vienas sezonas. Dabar žiūriu The young Pope. Irgi geras, tik ta pati problema. Ką dar gero esat aptikusios?

irgi 1sezonis:

http://seasonvar.ru/...j-1-season.html

Atsakyti

na dar truputį pasirodau su kokybiškesnėm foto :)

DSC_2426_medium2.JPG

DSC_2411_medium2.JPG

DSC_2377_medium2.JPG

čia jos mama:

DSC_2382_medium2.JPG

Atsakyti

Maza tai faina 😍 bet didele tai skonio reikalas 😊

Rūtos kiseneta kokia faina, nors tosngarbanos nerealesnes ir pati savininke tokia sarminga🎈

Atsakyti

Labos

Lace, dailu!  :super: 

Olaivos šunytė  :wub: Kaip vadinat?

Aš tuštinu namus ir kvėpuot lengviau darosi. Atrodo ir ne kaupikė aš, bet kažkaip prisikaupia. Ir pamegzt spėjau, šalį irkluoju ant tempo. Atsisveikinimų maratoną jau irgi pradėjau. 

Gal kas iš kauniečių turit paskolint atliekamą vaikišką auto kėdutę I arba II grupės sausio 15? 

Atsakyti