Kerpena, "Pasivaiksciojimas debesyse"?
Iš aprašymo nepanašu.
Su Naujais Laimingų, turtingų, prasmingų
Pasivaikščiojimas debesyse yra mano filmų filmas
Per šitą šventinį laikotarpį sužiūrėjau The good doctor serialą. Labai patiko, apie autistą gydytoją. Gaila, kad kol kas tik vienas sezonas. Dabar žiūriu The young Pope. Irgi geras, tik ta pati problema. Ką dar gero esat aptikusios?
Sveikos su Naujais visas
Aš šįkart Naujuosius sutikau su mezginiu rankose, tai gal metai mezgiminiai nusiseks
Paskaičius jūsų mezgimines statistikas, truputį liūdna pasidarė, bet paskaičiavau savo pabaigtukus. nagi ne taip ir blogai - 14 o turint omeny, kad laiko mezgimui visai ne prūdais turėjau - visai patenkinamas rezultatas. Bet siūlus perku vis tiek greičiau
Vakar pavyko dar greitosiomis savo paskutinį metų pabaigtuką nufotografuoti. daugiau nerodytų skolų nebeturiu.
IMG_2704.JPG 65,5KB 0 Parsiųsta kartų
IMG_2705.JPG 68,66KB 0 Parsiųsta kartų
IMG_2706.JPG 70,7KB 0 Parsiųsta kartų
Su Naujais Laimingų, turtingų, prasmingų
Pasivaikščiojimas debesyse yra mano filmų filmas
Per šitą šventinį laikotarpį sužiūrėjau The good doctor serialą. Labai patiko, apie autistą gydytoją. Gaila, kad kol kas tik vienas sezonas. Dabar žiūriu The young Pope. Irgi geras, tik ta pati problema. Ką dar gero esat aptikusios?
irgi 1sezonis:
Labos
Lace, dailu!
Olaivos šunytė Kaip vadinat?
Aš tuštinu namus ir kvėpuot lengviau darosi. Atrodo ir ne kaupikė aš, bet kažkaip prisikaupia. Ir pamegzt spėjau, šalį irkluoju ant tempo. Atsisveikinimų maratoną jau irgi pradėjau.
Gal kas iš kauniečių turit paskolint atliekamą vaikišką auto kėdutę I arba II grupės sausio 15?