Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o kiek kg prisipirkau,tai nėr tokios statistikos.ir labai nemėgstu tokią vesti,nes nu...o kam ?? :)

Atsakyti

o kiek kg prisipirkau,tai nėr tokios statistikos.ir labai nemėgstu tokią vesti,nes nu...o kam ?? :)

Balanso matymui ;) 

Atsakyti

Balanso matymui ;) 

Balansas akivaizdžiai teigiamas  :D net neskaičiavus aišku  :D 

Pirkau šiemet beveik 13  :blink: kg, iš jų sumezgiau virš 4  :blink: , bet pvz vienas iš mano megztinių numegztas iš siūlų pirktų 2013 metais  :D , o kito vienas siūlas šviežias-šiųmetinis, o kitas 2014 metų. 

Atsakyti

Aikit sau su savo tokiais skaičiais. Net nuėjau į ravelry pasižiūrėt. Tai mano tik 8. Na galiu pritempti iki 9, nes vienas megztinis buvo pradėtas pernai užbaigtas šiemet, o du mezginiai dabar pradėti, bet nebaigti.

Atsakyti

Ne nu..as tai skaiciavau pabaigtus siemet, o kada pradeti  ma dzin

Ir kada tie siulai pirkti katruos sumezgiau irgi dzin esme balansas 😀

Atsakyti

Aikit sau su savo tokiais skaičiais. Net nuėjau į ravelry pasižiūrėt. Tai mano tik 8. Na galiu pritempti iki 9, nes vienas megztinis buvo pradėtas pernai užbaigtas šiemet, o du mezginiai dabar pradėti, bet nebaigti.

Tai neleidai drakiaus su manim į Anykščius - ir tu dviženkliais kilus skaičiuotum  :D​ 

Atsakyti

Blogas dalykas drakonus gruodi vezt "apsipirkt"....

Su artejanciais! Lai buna permainu, kam ju reikia, svaju issipildymo kas svajoja, slaptu troskimu issipildymo, drakoniuku siautejimo ar apynasrio, na kiekvienai to ko jai reikia labiausiai! Norekit, svajokit, sypsokites!!! 😘😍😘😍😘😍

Atsakyti

Tai neleidai drakiaus su manim į Anykščius - ir tu dviženkliais kilus skaičiuotum  :D​ 

Bet mezginių skaičius nuo to nebūtų padidėjęs.

Bet tai kai pagalvoju apie  praeinančius metus, tai šiemet susikūriau facebook'ą ir gavau išmanų telefoną. Galima sakyti paauglystė. :hihihi:

Atsakyti

Su artėjančiais visas!!!

O aš kaip niekad šiemet neturiu ką skaičiuot - nei pirkau, nei mezgiau :B mažė visai neleidžia, kamuoliukus nučiulpia  :D  

Atsakyti

Pinta gali skaičiuot mažę 😀

Su naujais 2018🐶🐕🐩

Atsakyti

Su Naujais visas!

Belaukdama naujųjų pažiūrėjau Olaivos pamėgtus gerus metus. Pradėjusi žiūrėti, galvojau, kad būsiu mačius, kažkada seniai, per televizorių ir net pavadinimo neužfiksavus, bet žiūrėjau, žiūrėjau, galvoju, to neprisimenu, matyt ne nuo pradžių mačiau, bet galų gale pasirodė, kad vis dėlto ne tas filmas. 

Ten irgi buvo filmas apie vynuogyną, neprisimenu detalių, bet irgi vyras ir moteris vynuogyne, gal abu, o gal tik moteris atvyko, neprisimenu dėl kokių priežasčių, iš pradžių nesutaria, bet paskui įsimyli. Net įdomu dabar pasidarė, koks ten filmas buvo. Neatsimenu, nieko, nei kas ten vaidino, nei kokias metais sukurtas, nei pavadinimo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 sausio 2018 - 00:47

Kerpena, "Pasivaiksciojimas debesyse"?

Atsakyti