mano pats pačiausias ir n kartų žiūrėtas ir dar n kartų žiūrėsiu "Good year" ♡
rankovė baigta,jungiu kūną,yahooo
Aš su vėjeliu varau Katuko užrodytas bangeles. Ačiū, Katuk! Nors raštas sunkus, neatsiminsiu, sėdžiu su popieriuku.
Pagaliau lagaminus nusipirkau. Gruodžio 31 pas mane bus labai simboliška - rūšiuosiu daiktus labdarai ir ką pasiimti.
Labas rytas
Olaiva kaip katukas nauja drauga prieme?
Labas rytas
Olaiva kaip katukas nauja drauga prieme?
per pusmetrio atstumą jie bendravo,kai parsivežėm.kadangi pirma naktis be kailiniuotų brolių ir mamos,tai katino sodan nesivežėm.nes jei dar naktį pjautynės būtų buvę po piet ir katiną sodan atsivešiu,žiūrėsim,kokia kalba jie bendraus.bet iš nugaros šuniukas tai grynas kūlverstukas
Nu ka silke po patalais pakista, apsiziurejau kad praziopsojau kiausinius iddet..nu bus be ju...
Balta misraine supjaustyta, kepsnys uzmarinuotas, sampanas atsaldytas
Broliai kurmiai paskaiciuokim :per metus numezgiau 22 daigtus, is ju 1 pirstines, 1kojines,1 skara, 1 kakluosalas vaikiui...visa kita daigtai stambus, sukneles, megztiniai liemenes
Is viso numezgiau 2 kisenetas, pradejau trecia
Kiseneta metus pradejau, kiseneta metus ir uzbaigiu 😀
Papirkau 9,4 kg siulu
Sumezgiau apie 7 kg
Tai va tokia mano 2017 m. ataskaita
Wow, kokia faina statistika! tu čia RV viską taip susiinventorizuoji, ar savaip kažkur rašais sąžiningai?
Abelo ne ne RV
Kazkaip siemet uzejo skaiciuotis tai kai kam exeliuka pasidariau kai ka i uzrasine susirasiau..o i RV visko kazkaip nesusivedu..pamirstu ar patingiu...
Sakiau pazadu jokiu nebus naujiems metams..bet..bandysiu 2018 nenusipirkt daugiau siulu negu sumegsiu..ar kaip kitaip panaudosiu (parduosiu ar padovanosiu)sakau bandysiu ir stengsiuosi..o kaip pavyks nezinau
Geras pažadas ir aš pažadu pasistengti
Pabandžiau iš RV kažkokią statistiką suskaičiuot, tai numezgiau 26 daigčiukus, daugiausia smulkmė: net 10 žaisliukų (!), dar 4 kepurės, 1.5 liemenės (pernai pradėjau metus su mergaitiška liemene, baigiu su berniukiška) testavau 5 didesnius ar mežesnius daigtus, pirmąkart numezgiau skarą. Liko du megztiniai be rankovių. Kadangi tik smulkmė pagrinde, tai sumezgiau tik apie 2kg, deja, kiek papirkau, nesekiau... iš stalčiaus sprendžiu, kad žymiai daugiau
Labos
oho, metus baigiam su statistika Pagal raverly numezgiau 21, 2 iš jų suknelės man, 1 smulkmė - kepurė man, 6 mezginiai dukrai. Kiek pirkau, neskaičiavau Gal kitais metais reik pradėt skaičiuot.
Smagių Naujų, brangiosios!
o aš 34 kažko numezgiau ir 1 Lourdes bus kitų metų pirmas užbaigtukas