Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, taigi masina nubruzink margius ir fsio....

Kisenes zemiau pradejau ir dar daugiau platinau ir sonuose daugiau, man irgi mazoka kolstes, bet kišenes plocio tai gnormaliai, nzn kodel, gal kad 2mm mezgiau plonesniais siulais, arba todel, kad uzpakalis platus, viskas issitempia... 😁

Atsakyti

Lace, taigi masina nubruzink margius ir fsio....

Aš ratu megzdama nervuojuos, kaip reiks kūno ir rankovių dryžius suderinti, o jei mašina megsčiau, tai ten ne tik rankoves, bet ir priekį su nugara derint reiktų.  :oh:  Mano perfekcionizmui toks išbandymas būtų nepakeliamas  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Šarange,  o iš kelių merino siūlų tu 2-ukais mezgei kišenėtą? Nes aš dabar galvoju apie merininę ombre dukrai. Pramušė mane antroj metų pusėj ant mezginių vaikams, mezgu ir dar noriu. Gal dėl to, kad labai nešiojamus pavyko numegzti.

Lace - sveikatos tau, persidirbai, pasilpai. Pasiūlyčiau ciberžolės pagert, bet be tikėjimo gali nesuveikt :). Aš net darbe jos pasidėjau, bet tfu tfu, mano pasilpimas kažkaip praėjo.

Pažiūrėjau su vyru "Zoologijos prižiūrėtojo žmona", nuverkėm abudu mažumėlę. Geras filmas, rekomenduoju. Noriu dar ko nors gražaus, gero, ieškau. Priimu rekomendacijas :).

Atsakyti

Restar, 4gijos. 660g is viso. Suprantu tavo pramusima, mano masamonej irgi kiseneta dar kirba, galvoju, ka daryciau kitaip, nzn ar megsiu, bet kol mintys sviezios...  o ir siaip, lb.pramuse ant sukneliu netycia, nenesiojau daugiau nei metus iskyrus rimtesnes progas, o dbr nusipirkau viena lb,smagia trikotazine chaki spalvos kiseneta, su kuria lb gerai jauciuos tai ja jau kokius 5k buvau apsirengus.

Zoologijos soda macius, patiko. 

Uzvakar žiurejau http://m.imdb.com/title/tt0426931/senas, bet kazkaip buvau nemacius, arba visai pamirsus, tai kas nemate irgi rekomenduoju prie mezginio. 

Atsakyti

Ačiū. Man irgi pasirodė, kad 4 gijos optimalu, nors Qqutė iš 5 mezgus. Tavo rekomenduotas labai geras, vienas iš mano mėgstamų, kurį dar nes ykį žiūrėsiu, kai norisi ko nors gražaus.

Atsakyti

Oooo..... Augustas Rašas vienas iš pačių nepamirštamiausių mano matytų filmų  :wub: o jau garso takelis!  :wub:  :wub:  :wub: jei kas nematė, tai BŪTINAI pažiūrėkit  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Mes visa diena spoksojom rusiskas komedijas

Nu dar iskepiau moliugini pyraga..uzsakiau prekes barboroj, nesinorejo  nei eiliu stovet nei krepsiu tempt.. bet majonezo neatveze, o mb baltos misraines uzsipageidavo naujiems   metams

Atsakyti

Ačiū už nuomones  :4u: Man Katuko bangelės patiko  :wub: Bandau.

Atsakyti

Kaune kombaino ner 🤣😂🤣😂 jau juokinga net graudu. Spec vaziavom ir ..... na teks internete gaudyt. 

Atsakyti

Olaivyte nauja nai nai nai😍

Atsakyti

Korgiukas labai gražus.. Aišku mažyliai visada labai mielai atrodo.  Tai čia gal ta išsipildanti svajonė, kur sakei gal dar šiais metais išsipildys?

Restar, matei Mano gyvenimo žuvis ( Big fish)?

Mano paskutinis filmas, kurį kelis kartus žiūrėjau Puikybė ir prietarai, 2005 metų. Man ne tiek pati istorija, kiek filmas, na, kaip baletą žiūri, nors ir istoriją pasiskaitai. Bet turbūt jau šitą rašiau.  :) 

Dar iš neseniai žiūrėtų senų filmų, niekuo labai neypatingas, bet toks mielas - Jums žinutė.

Toks dar iš prieštaringus jausmus ir mintis apie auklėjimą sukeliantis Atkirtis

Atsakyti

Korgiukas labai gražus.. Aišku mažyliai visada labai mielai atrodo.  Tai čia gal ta išsipildanti svajonė, kur sakei gal dar šiais metais išsipildys?

taip,svajonė ta ;) šiemet daugiau norų neturiu :) jau net vyras klausė,ar šiemet jau visi norai? :D

Atsakyti