Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lietuti, o nebandei Ravelry žiūrėti pagal savo siūlą kokių realizacijų yra? Aš kartais ir prieš pirkdama pasižiūriu, kaip tas siūlas atrodo gaminy, ką iš jo mezga, kokie atsiliepimai. Gal ir modelį taip rasi, kuris tau gražiai atrodo.

Nusivylimas su kišenėta. Ir ko norėt - beveik 600 g labai tįsta. Mažiau dabar, bet vis tiek kišenės ne vietoj ir pan. Reikės palaukti, kol mergina paaugs arba ardyt ir ką kito megzt, kokį tįsuoklį megztinį iš to siūlo.. Nes kišenių masė labai jau tempia... Gaila dukros, kuri taip norėjo pasipuošti. Dabar pagal eilę mezgu mažei, o pabaigus reikės vėl dičkei - labai noriu jai kišenėtos, bet reikės iš merino ar alpakos bandyt. Taip mano norai niekaip neprieina. Aišku, jeigu įsidrąsinčiau mašina, tai greičiau įvyktų kas nors, bet aš labai nemoku visokių išėmimų ir apdailos...

Atsakyti

Restar o jeigu virsuj padalint suknele paardyt ir vel susiut?nu ten iki kiseniu?

Atsakyti

Labos :4u:  Abelo, labai kruopstus ir toooooks smulkmeniskas jusu naujasis namu gyventojas :wub: Gal vel koki danar neri? Ar mazieji nesipesa tarpusavy kuris kuriam turi atitekti :D .

Ačiū :) kol kas su gyvuliais pertraukėlė,nes jau tiek privisę, įskaitant visokius parduotuvinius, kad tėtis žada kitiem vaikam nešt dalint :) nors užsakymai su kiekvienu pabaigtu augintiniu tik auga :) glosto mamai širdį  :wub: pradžioj labai norėjo vienodų, tai turi po katiną ir šuniuką, o dabar kiekvienas savo pageidavimus reiškia :) kam ponis, kam drakoša (tik pas mus jis "dizoniaujas") :D dar reikia liūto ir princesės šiuo metu  :oh: bet sustabdyta, nes reikia liemenės vyrukui ir mamai baigt rankoves dviem mezginiam per 20 sausio dienų  :oh:  :oh:

Atsakyti

QQute, aš nemoku tokių avantiūrų daryt. Ir viskozė tai ne vilna, kaip ims visur bėgti viskas, nesuvaikysiu. Tiek to. Pagulės spintoj, paskui bus matyt.

Atsakyti

Labas,. 

Lietuti, o man grazu, kaip rodai, mano nukauta alpaka lb. Panasaus raudonumo spalvos, tarp trešnes  ir slyvos, o ir rasteli panasu noriu megzt. Manau daugiau pamezgus vaizdas aiskesnis butu.

As su kiseneta gastroliuoju patenkinta bet vis stebiu veidrodziuos ta ilgi, nu ir nesijauciu kaip melzeja, gal nuotraukose kai is virsaus atrodo ilgesne labiau. Sutinku, kad gali but trumpesne kokiu 10cm,bet kelius tai turi man dengt.... Gal susitrauks dar nuo daugiau skalbimu  :D​ 

Atsakyti

jeigu susitrauks į ilgį,tai ir į plotį susitrauks.

na ką, mūsų namuose iki pilnos laimės trūko tik šuniuko. korgė jau keliauja iš pajūrio į namus ♡

Priedas  received_10214551750938390.jpeg   120,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 30 gruodžio 2017 - 17:00

Labai gražus ciucikas :wub: 

Restar, viskozė jau tokia... ir ne visai dėl didelio svorio, net ir kūdi mezginiai panešiojus padidėja.  dabar po.laiko, bet greičiausiai reikėjo kokį stabilizatorių pridėt, kad neleistų praskyst.

Vasaros_lietau, gal foto neišduoda tikrojo vaizdo, bet man visai gražu.

turiu kažkur liveinternete tokį marguolį gražų, einu pakuist.

Atsakyti

https://www.ravelry....rary/magicwaves

Atsakyti

Olaivos meilybė ♥, smagu, kai svajonės pildosi.

Tai va, aš irgi pagalvojau dabar, kad net turėjau ką pridėti, bet siūlas ir taip storokas, neatėjo į galvą laiku. O bemezgant labai gražiai elgėsi. Mergička pyksta ant manęs, kam ploviau :). Gaila laiko,beet toks priminimas man, kad ir mane ne viskas mezgime pasiseka :).

Atsakyti

jergau, KORGĖ :wub:  :wub:  :wub:

mano svajonių šunytė :wub: ....tik, paskaitinėjau, sako, labai triukšmingi.ir labai šeriasi. Pasakysi, kaip bus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 30 gruodžio 2017 - 18:22

Sveikos  :4u:

Aš apsirgti sugebėjau  :huh2: Kaip ten toje reklamoje sakė - "galva  kaip prikimšta vilnos"  :) Tai vat panašiai jaučiuosi  :) Teraflu išgėrus truputį palengvėja, bet kad labai jau jis pats bjaurus... Užtai mezgu  :wub:

Olaivos-Šarangės duetas  :wub: Gražios jums fotosesijos gaunasi  :photo2: Šarange, aš vat apie kišenėtą paklausti noriu - mezgei pagal aprašymą ar kišenes koregavai? kažkaip pas tave visai beveik nėra tos klostės kišenei.  :unsure: turbūt platinimus kišenėms vėliau pradėjai ir mažiau platinai, bet ar tada kišenė ne siaura gaunasi? 

Korgiukas koks žaislinis  :wub:  Man tai tik iš tolo pasižiūrėti ir pas ką nors svečiuose paniurkyti, o namie man ir vaikų gana  :D

Man Rūtos anyta mezginį "užtaisė"  :oh: Padovanojo Rūtai porą kamuoliukų Rowan Kidsilk haze pereinamų spalvų. O numegzti tai man teks.  :oh: Siūlų pirkimo malonumo negavau, o dar tas margas siūlas  :unsure:  nepatinka man tie margiai, nežinau, kaip reiks tuos dryžius sutaikyti  :unsure: Vargstu truputį...  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 30 gruodžio 2017 - 19:06

Olaiv nugriuvimine dooooovana :wub: :wub:  :wub: . Aik tu sau koooks minkstumas, koooooks purumas, kokios fainos kojiukes ir tas zvilgsnis :wub: .Galeciau rasyt ir rasyt.....jezus kaip nuoru paniurkyt ....... Kada jau vesites namo pas save? Ar varda jau turi?

Atsakyti