Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, neužfiksavau - ką tu iš tos kišenėtos mezgi?

Tą patį, tik be kišenių :D 

Buvo tipo kišenėta. Liemenuota tik. Bet kišenės per žemai ir be to siaurai suknei netiko. Tai nuardžiau iki kišenių ir dar šiek tiek ir mezgu be kišenių. Nežinau ar gausis nešiojama, nes siūlą tik stipriai susukau, negarinau, tai gali būt kad išskalbus ir nepalygės. Tada spėju nukirpsiu ir bus megztukas.

nu vat.

Atsakyti

Ačiū už pagyras drakošai :) man irgi kilo mintis, kad čia koks tai meeto drakiaus protėvis arba gal vaikas :D nu, žodžiu, giminė :D

Žuviuk, kol kas klono neturi, bet yra nemokama schema  :mirksiukas: https://www.ravelry....e---baby-dragon

Atsakyti

Labas rytas!!

Drakošiukas pavergė mano širdį :wub:  :wub:  :wub:  :lietuva:​ 

Atsakyti

Labas rytas.

Skaru ?  

https://www.ravelry....s/new-year-gift

Atsakyti

Labos :4u: 

Abelo, labai kruopstus ir toooooks smulkmeniskas jusu naujasis namu gyventojas :wub: Gal vel koki danar neri? Ar mazieji nesipesa tarpusavy kuris kuriam turi atitekti :D .

Draugystes fuoto :wub: na ir aisku patys mezginiai :wub: .

Qqskos drakius siauteja :D .Kiek cia neseniai skaiciau kad jam bus uzdetas apynasris, bet seimininke musiau uzdet taip ir pamirso :D  :D  :D .

Atsakyti

labas rytas,

kavutės?

Priedas  received_1804906649527758.jpeg   99,96KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Soliuk nu buvo uzdetas apynasris jam..tai issilaisvino nenaudelis

Atsakyti

Labas rytas :4u:

kavutės?

Tokiam paciam puodeli tik juoda kava pupso , bet imciau ir sia :D kazkaip senai benaudojau kavos aparata :hmm:

Sarange, foto :wub: zalias jei butu ne toks zalias - imciau :D labai super. O kiseneta mano akiai irgi per ilga, bet atlikimas ir spalvinimas :4u:

Atsakyti

Qqtės drakius kai išgirsta apie bado dietą, puola nebe maitintis, o rrrrrrrryyyyyyti.

Sumezgiau dar 73 g. džinsinių siūlų. Baktusiukas vienam sparčiai augančism kūdikiui!!!

Atsakyti

Sveikos

Abelo drakošiukas labai mielas  :wub: 

Aš vakar irgi sugriešijau pas Limit, kaip čiupo toki kamuoliuką  :wub: į vitriną  :lol: užbūrė spalvos 

Atsakyti

Labos

Nesimiega, prie LT laiko pratinuos turbūt  :D

Šarange, wow wow  :wub: Tas žalias, tai išvis  :wub: Ir suknelė sumarginta preciziškai  :wub: Iš Olaivos įkeltos foto kikenau, matos, kad smagiai pasifotosesinot.

Drakoša  :wub: Priminėt, tikrai, sektos drakių protėvis mėgo siūlus IR šokoladą.

Su pavydu skaitau, kas neturi ką megzt. Nebaigtukų eilė, šiltų žieminių ir pas mane, ir pas dukrą ne kažką. Teisinga Abelo pastaba buvo dėl dydžių. Mezgiau pagal jos 4 m. dydžio drabužius. Tai kai dėjo augimo šuolį, viskas jau trumpa  :oh: Dar nė mėnesio nėr, kai 4 m. suėjo  :oh: Čia skaitosi su atsarga pirkau, kad visai žiemai užtektų...

Visažinės, patarkit. Turiu margokų siūlų (aišku, irternete sruogoj žymiai mažiau margi atrodė). Naujų nusipirkt jau nespėsiu. Reik dovaninio šalio. Vien ripsu varyt nenoriu, pati mokėtų. Bet niekaip neatitaikau, kas būtų gražu  :cry2: Patarkit, kokį raštą dėt. Ir bibliotekoj nieko tinkančio neturiu, kad su vienspalviu pamaišyt. O gal vis dėlto pirkt kažką pridėjimui su skubiu pristatymu? Gaunas va taip, bet nežinau nežinau... Nei tolyn megzt, nei ardyt, kai plano nėr...

Priedas  725580C8-2E41-42BF-B3F2-F496008E576D.jpeg   205,78KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gal tokiems margiukams tiktu

Pridėta:

Atsakyti