Gražios spalvos, foto, mezginiai, Šarangė... Tikrai šokoladinis/karamelinis pyragaitis ir miškų dukra . Aš lieku prie tos pačios nuomonės dėl vidurinės plačiausios juostos, bet kam ta nuomonė įdomi . Ilgis irgi neįprastas, bet jeigu tau tinka - tai ir liuks. O Olaiva nefotosesino nieko savo?
Mano mergičkos kišenėta džiūsta jau antrą kartą ir nežinau ar bus nešiojama . Siūlus sumezgiau visus, atrodė net tokia potrumpė, ypač išskalbus, Tai džiovinau iš pradžių pakabinus, kad patįstų. bedžiūdama ta viskozė taip tįstelėjo, kad mergička sakė, kad tikrai nenešios (nes iki vidurio blauzdų gavosi suknelė, nesiekusi kelių) Vėl sušlapinau, susitraukė, dabar džiūsta patiesta. bet atrodo, kad bedžiūdama vėl "pasileidžia" ji.... Kažkokia nesėkmė man su tais siūlais už 1 eur - jąu antra, ir brolio megztukas ištįso baisiai išskalbus, net ner,odžiau, lauksiu, kol priaugs .
Ir dabar nerandu vaikiško Bulle aprašymo, kurį tikrai turėjau... kaip tik nusprendžiau mažei suknutę pradėt... Na, radau kompe visgi, ačiū Kacumotai , nors nemėgstu iš kompo megzti, bet geriau taip, negu nervuotis ir negalėt nieko pradėt... Nes kojinę visai patogu turėti nebaigtą poliklinikoj prie durų pamezgėt, kol tenka laukti.