Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

žiema???? Vėl Kaune žiema?? 

pas mumi lietus, dieną tiesiog tokia tamsa su dargana,vakare- lietus...sniego nelabai ir matėm šiemet...ai, tiesa, buvo vieną dieną, šlaviau nuo mašinos, bet išsilaikė gal kokias 2 dienas...bet tas jau seniai buvo, gal prieš mėnesį...

Atsakyti

Kas drebia..vilniuj lyja tvarkingai..

Atsakyti

Olaiva :clap_1: ačiū

O sniegas :hmm: gal, Olaiva, pas tave jau balandžio 1-oji atėjo :D nors čia irgi  kaip pavasarį: prieš valandą lauke buvo +4 ir pooootvynis

Atsakyti

na mano mašina visa balta buvo kieme,kai svečius išlydėjau

Šarange,ar tu irgi sniegą matei? :D

Ji rami,nes su tokia diiidele turgine terba aišku pilna ko išėjo.ir net naują mezginį pradėjo :yahoo:​ 

Atsakyti

Gražios spalvos, foto, mezginiai, Šarangė... Tikrai šokoladinis/karamelinis pyragaitis ir miškų dukra :). Aš lieku prie tos pačios nuomonės dėl vidurinės plačiausios juostos, bet kam ta nuomonė įdomi :). Ilgis irgi neįprastas, bet jeigu tau tinka - tai ir liuks. O Olaiva nefotosesino nieko savo?

Mano mergičkos kišenėta džiūsta jau antrą kartą ir nežinau ar bus nešiojama :(. Siūlus sumezgiau visus, atrodė net tokia potrumpė, ypač išskalbus, Tai džiovinau iš pradžių pakabinus, kad patįstų. bedžiūdama ta viskozė taip tįstelėjo, kad mergička sakė, kad tikrai nenešios (nes iki vidurio blauzdų gavosi suknelė, nesiekusi kelių) Vėl sušlapinau, susitraukė, dabar džiūsta patiesta. bet atrodo, kad bedžiūdama vėl "pasileidžia" ji.... Kažkokia nesėkmė man su tais siūlais už 1 eur - jąu antra, ir brolio megztukas ištįso baisiai išskalbus, net ner,odžiau, lauksiu, kol priaugs :).

Ir dabar nerandu vaikiško Bulle aprašymo, kurį tikrai turėjau... kaip tik nusprendžiau mažei suknutę pradėt... Na, radau kompe visgi, ačiū Kacumotai :oro_buckis:, nors nemėgstu iš kompo megzti, bet geriau taip, negu nervuotis ir negalėt nieko pradėt... Nes kojinę visai patogu turėti nebaigtą poliklinikoj prie durų pamezgėt, kol tenka laukti.

Atsakyti

Olaiva vykdo spintos pravalymą.noriu parduoti savo baklažaninę kišenėtą,rogutinis merinas,kaina sutartinė,dydis M.rengta boba fotografavimui ir myte ukmergėj pasivaidenau su ja 

DSC_1748_medium2.JPG

Atsakyti

ir S dydžio Alvitos šilkmoherio megztukėlį:

Priedas  received_1804821492869607.jpeg   183,85KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_1804821532869603.jpeg   129,61KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_1804821336202956.jpeg   146,96KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kokios spalvos alpakos is Olaivos atkoviau...  :wub:  Man netnelabai budinga, matyt, senstu.

Kisenetos ilgis ir proporcijos vertos tu komentaru, apsiskaiciavau dalindama spalvas, bet zinot, gi, kad as ne is tu kuri ardo puse ar daugiau... Yra kaip yra, neiseigine ji, bet jauki, silta kasdienine tokia.

Samaninis su prailgintu reglanu, nu betnezinau.... Kazkas ne taip su juo, bet spalva ir siulu derinys tai visai vykes eksperimentas, i darba bus gerai toks maišas  :D​ 

Atsakyti

Ar sunkiai sekės atkovot😁

kokua ta spalva?

Olaiva, kišenėta tai tiesiog mados klyksmas gi :D madingiausios sezono spalvos.

momentą net panorau, bet paskum.. ai šiandien ne ta matyt nuotaika

Atėjo pas mane tas momentas, kai nežinau ką megzt :B  tai kol kas ratuoju tą seną alpakinę exkišenėtą. Kur pirty mezgiau

Atsakyti

Katuk, neužfiksavau - ką tu iš tos kišenėtos mezgi?

Atsakyti

Fotosesija  :wub:

Šarange kokia spalvą nukovei  :hmm:

Atsakyti

oho kokių foto užderėjo :)

Šarange pirmiausia tai tau labai tinka tavo plaukų spalva ir prie jos tobulai tina žaliasias - dar paryškina ir pagražina ją  :wub:

Kišenėtos ilgis ir perėjimai tobuli - man gal dr ir rankas norėtūsi per vesti bent vienu tonu.. bet čia jau sknio reikalas :)

Abelo - o tavo drakošiukas klono neturi???? mano ikriukas užskaitytų tokį draugą :)

O aš aš su siūlais darbuojuos :) tik ne mezgimo - idėja išmedituota vaizdas kol kas džiugina :) matysim kas bus toliau :) :B

Katuk - Big Little Lies man labai patiko  :wub:​ 

Atsakyti