Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nuvijau Olaiva, matot, kokias foto kelia.... :oh:  :lol: Šiaip nešalta, bet už kaklo varva... :D 

Bandysiu įįkelt foto, su savo mezginiais, namo grįšim negreit, kaip Olaiva sakė po mėnesio, tai neiškentėsiu :D

DSC_2295_medium2.JPG

DSC_2324_medium2.JPG

DSC_2320_medium2.JPG

DSC_2302_medium2.JPG

DSC_2299_medium2.JPG

DSC_2305_medium2.JPG

DSC_2331_medium2.JPG

Atsakyti

Siūlas 1 gija Anykščių moheros + 1 gija Anykščių lino

DSC_2362_medium2.JPG

DSC_2352_medium2.JPG

DSC_2354_medium2.JPG

DSC_2373_medium2.JPG

DSC_2347_medium2.JPG

DSC_2375_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 29 gruodžio 2017 - 16:00

WaaU , KALĖDOS mano akims!!!!

Kišenėta puiki, nešiotoja su neprarastu o gal net labiau per šventes atrastu liemeniu!!! Tas samaninis žalias nuo pat pirmos fotkės nuostabus!!!

Atsakyti

Šarange kišenėtosios spalvingumas, man labai, labai gražus, o ir kaip tau tinka toks ilgis :wub: ir apskritai, smagu matyti tave pačią savo mezginiais pasidabinusią, liuks, kad Olaiva bėgo pro šalį :D 

o tas žaliasis, man regis gan neįprastas daigtas ant tavęs, lyg ir nematytadavau tokių padidintų :rolleyes: bet mano akiai tau labai tinka, tikrai verta spintoje turėti :wub: 

Atsakyti

Šarange, liuks kišenėta nuotraukoj atrodo ir labai tau tinka :wub: O jau kaip smagiai fotosesinatės, kad ir per lietų :)

Žaliasis irgi gražus, bet šiuo momentu man kišenėta nustelbia jį.

Sunku troleibuse rašyti. :) vos į raides pataikau.

Atsakyti

Uch sarange..pavarei

Zaliasis tai nereaaaliai grazios spalvos 

O kiseneta tokia kaip karamelinis pyragaitis

Niam

O as..o as..o tiksliau mano drakius

Diidele babina ryzkiai ruzavo merino su kasmyru nurove..saldaininio tokio

Arba kaip naujas siulu berniukas sake avietinio..

Atsakyti

Qqte, spėju FB mačiau. Gražus, drakiui negresia badas :D 

Olaivos-Šarangės duetas kad dirba.. man tas žaliasis :wub:  nerealus. O kišenėtos spalvos labai veža. Bet vat ilgis...kažkaip gal avalynė netinkama, o gal foto iš viršaus, bet žodžiu man nepatinka. Ilgis, ne suknė, ne Šarangė ir ne fotkės. Supratot ane :D 

Dar Abelo drakoniukas koks :wub: nu fabričnas ir toks savas :D 

Reik kažkaip susikaupt šviesoj pafotkint dirbinius ir man.

Prasitryniau pardėse pusę dienos. Ir faktas kad nėr ką pirkt :blink: arba bezbožna kaina, arba bezbožni fasonai. Nu dar nenormalios spalvos yr :D​ 

Atsakyti

Jo tik fb tai jie tokie tamsesni gal..bet vistiek grazus

Nu as dabu mislinu..tai kur as tie desiu

Bet uz tokia kaina nu kaip neimsi..meginuka nurezgiau..isskalbiau 

Meilumas neispasakytas

Atsakyti

ojei, kaip Šarangė gražiai primezgus  :wub:  ypač kišenėta,ta spalva :wub: toje pastovioje darganoje , kai, kaip fotografas Čepulis sakė, saulė per mėnesį tešviečia 10 val...:)

Dar mačiau super dlakoniuką... :wub:  ir Rasytės geltoną grožį  :wub:

virtuviniam kombainui ir man bręsta reikalas, bet vis bandau nustumti tą reikėjimą...:)

gal galit kokį serialą parekomenduoti? nu visai nieko nerandu.. :unsure:  

Gal siunčiatės iš kur nors audio knygas? Irgi nieko nerandu...kasdien kelionėje praleidžiu porą valandų, pasiklausyčiau...gali būti rusų kalba...

Atsakyti

Serialų ir aš ieškau...

Pražiūrėjau visą Elementaru, Svetimšalė iki kiek rodė, tada Keisti daiktai ar dalykai, su vyriškiu žiūrėjom Didžiojo sprogimo teoriją, dabar kažkokį Migla žiūriu, ale bet ne itin tknka

nieko gero nerandu

Atsakyti

reiks patikrinti,ar Šarangė pakabino tą mano aksesuarą-kankorėžį ant durų.pasičiupo eidama laukan pozuoti :) pusė rankovės jau yra,kita pusė vakare arba ryt į Klaipėdą važiuojant.šiemet gal užbaigsiu 

kaip drebia lauke...galėtų iki sausio 1 taip,būtų tikra žiema ♡

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 29 gruodžio 2017 - 20:03

https://www.15min.lt...isiais-4-900980

Atsakyti