Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, aš mezgus dvipusį, bet apie siaurinimą net nežinau dabar. Man irgi atrodo, kad taip, kaip tu aprašei ir siaurinasi. Neprisimenu kokių tai gudrybių. :hmm:

Aš mezgiau tik šaliką su pianino klavišais ir baktusą su bitėmis. Baktusas tai siaurinosi, bet dabar neatsimenu, kaip tas vyko ir neprisimenu, kad tas klausimas būtų iškilęs. :blush-anim-cl:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 29 gruodžio 2017 - 11:00

Lace, aš mezgus dvipusį, bet apie siaurinimą net nežinau dabar. Man irgi atrodo, kad taip, kaip tu aprašei ir siaurinasi. :hmm:

Aš mezgiau tik šaliką su pianino klavišais ir baktusą su bitėmis. Baktusas tai siaurinosi, bet dabar neatsimenu, kaip tas vyko ir neprisimenu, kad tas klausimas būtų iškilęs. :blush-anim-cl:

Pasižiūrinėjau jau youtube, tai taip ir siaurina, kaip aš sakiau  :)​ 

Atsakyti

Restar, nea nebaigiau :ax: verkia kampe ir psio. Greiciausiai ardysiu ir musiau is tu siulu megsiu megzteli :ax: . Labai laukiu Laces dukros pasirodant. 

Atsakyti

Sveikos, tarpušventyje, 

smagu pas jus užsukti, juuo labiau, kad ir aš mezgu, gal kiek partizaniškai ir chaotiškai, bet yra kaip yra...

Abelo, fainuolė tu mama, o ir tavo dlakoniukas :wub:

Dar Rasytės, churortinis megztukas įstrigęs atmityje, dailuma...

o ir Restar, tavo komplimentus man ir persikėliui, skaičiau, šypsojausi, labai jau širdingai žodžius sudėliojai...pasidžiaugiau, ne tik žodžiais, bet ir darbais, kaip gražu, kad įsisukusi  į savo darbų, šeimyninių reikalų verpetą dar ir tokią juvelyrinę dovaną mokytojai suruošei...o ir kitomis, ne viena pasidžiaugiau, kad ir Olaivos vyriškais šalikais ir t.t. visko jau tikrai neprisiminsiu...bet smagu būti jūsų kompanijos dalimi...nori, nenori, vis timpteliu save už ausų  :D

o ir sūnus mano, jau perprato žaidimo taisykles, taip juom didžiavausi, kad išdrįso užeiti į tą moteriškių šventovę.  Ir esmė ne sumoje, bet tame, kad nešiaip čiupo kas papuolę, o konsultavosi su pardavėja, kokį čia tą žurnalą mamai nupirkus :wub: rezultate, geraširdė pardavėja pasiūlė, paverčiam tavo pinigėlius dovanų kuponu, o aš nuo savęs dedėsiu keletą pernykščių žurnalų :B, kurių pas mane ir taip likę...  va tau ir Kalėdiniai stebuklai, tas žmonių gerumas, nugulęs gražia pamoka, vaiko širdyje...

Priedas  DSC_0069.JPG   181,4KB   0 Parsiųsta kartų

o mezgimo fronte - vyriškas šalikas, turiu gal pusę, baigėsi siūlai, naujų niekas nessuka...o dar kyla įtarimas, kad šalikas, mano vyriškio skoniui, kiek per platus ar tai grubus...na bet pagyvensim, pamatysim.

Atsakyti

Ach, Lietuti, laikau kumščius, kad viskas eitų pagal planą. Svarbu, kad jis yra ir, kad pati žinai ką darai, esi tikra šaunuolė :4u: 

Atsakyti

Aš tarp protarpių darbelių ir maisto gaminimo dar žiūrinėju mezgimo ir siūlų paveiksliukus :B . Nu siaubaz, kaip naujų siūlų užsimanau, naujų idėjų pilna galva, bet būtent noriu megzt tai, kam neturiu aprašymo arba siūlų... Va, dabar užmačiau ir kaip š.. noriu, ir nerandu:

7d05733438f9eebc1048c49128b430fd.jpg

Atsakyti

koks puikus oras fotografuotis :D

Atsakyti

Kapseika, kaip miela 😍😍😍😍

Nu ka.... misija kombainas neigyvendinama. Kauboju miestelyje ju ner. Sake kazi ar gyvai rasi. Nu pyp pyp pyp pyp... 

Qqte, tu Vilniuj gyvai gal matei ta bosh'a?

Nusprendziau imt ta Silinges ir dar smulkintuva nusipirkt papildomai. 

Atsakyti

Sveikos :) 

tikėtai-netikėtai pasų poskyris aplankytas :) dar viena dovana priduota :) čebunrekai suipinti - kai kurie jau saugiai pilvuose :)

aplankėm ir savo būstą :) 2-3 savaičių bėgyje jau turėtue gabentis :) ir smagu ir nekantru - bet susiimsiu ir iškentėsiu kaip nors :)

mezginiai stovi - kol kas .... MB užsimanė kaklo  :blink:  :blink: švelnaus ir su gyvatėlės raštu. Jo mylimiausios spalvos tonų turiu - nes gi viskas jam mėlyna arba pilka turi būti :) bet įkalbėjau žaliai mėlyną išbandyti :) ir suradau bainą :) sakau susisuksi - pradėsiu :D :D tai kol kas laiko turiu :) nes dar nepradėjo :)

Atsakyti

Kapseika, kaip miela 😍😍😍😍

Nu ka.... misija kombainas neigyvendinama. Kauboju miestelyje ju ner. Sake kazi ar gyvai rasi. Nu pyp pyp pyp pyp... 

Qqte, tu Vilniuj gyvai gal matei ta bosh'a?

Nusprendziau imt ta Silinges ir dar smulkintuva nusipirkt papildomai. 

Niuuu... Galiu inkalbėt savo supersesę ant pasigirkim.Boschu sesijos ;)

Atsakyti

Freke  nea nemaciau..nu neieskojau rimtai dar..man  kazkaip ir  be gyvo ciupinimo tink..kolegiu atsiliepimai  itikino

Atsakyti

DSC_2364_medium2.JPG

Atsakyti