Ai, pas mane po vakar dvi mezgimo mašinos mano mašinos bagažinėj Mamos draugė atidavė... dar vyro negasdinu, nenešu namo.
niuma, galvojau, kad jau ir mašinom prekiaut pradėjai taip smagiai susiskaitė. O Restar žiūriu kurjeriu dirba išsijuosus:)
Džiugu dėl tėčio, tikėkim, kad gerės ir toliau.
Cepelinų norėčiau ir tikriausiai galėsiu, jei kas nenukris iki to laiko.
Nite- dar ne vakaras jeigu kompais uzsiima, draudimais.. tai siulai- ateitis
Kompai ir draudimai tai ne siūlai mezgimo siūlų nelaikyčiau plataus vartojimo preke eik nuo durų prie durų ir kiekvienuose namuose rasi: kompų, bent kokią nors draudimo rūšį, apie valymo priemones ir kosmetiką jau net nekalbu o mezgimo siūlų tikrai žinau, ir ne vienus, namus kur jokio siūlgalio nerasi, net kandžiai pusryčiams
Nereik įtikinėt žmonių , kad jiems reik kompo, kad yra privalomų draudimo rūšių, kad reik namus valyt ... galima net įkalbėt kad kosmetikos reik, bent jau higienos palaikymui... o kuo argumentuot siūlų poreikį
Pas mezgėjas geriau net neit, nes pas daugumą atmetimo reakcija, pamačius platintoją
Vienžo , jokio biznio šitoj vietoj neišeis
Nite, atsimeni pernai? Vernitą, kai šlaviau. Sakei, tau siūlų nereikia. Ale dvi babinas jamei Ir sakei, kad ir plikam šukas įsiūlyčiau tai aš tokia tendencija ir dirbu
Vsio, mėnuo baigėsi. Naujas procentas yra (atvažiavo giminaitė kamuoliuko siūlų... ką tik paidarė užsakymą... skaičiais nevardinsiu, bet didžiausią iš mano šio mėn naujokų) . Einu megzt skarą.
Ryt atostogos nuo verslų
Nite, atsimeni pernai? Vernitą, kai šlaviau. Sakei, tau siūlų nereikia. Ale dvi babinas jamei Ir sakei, kad ir plikam šukas įsiūlyčiau tai aš tokia tendencija ir dirbu
Aš , tu ir siūlai - čia ne tinklinis marketingas t.y. man daugiau nelabai ką gali įsiūlyt, o kam nors kitam siūlų irgi tokiais kiekiais nereik
nusiperki juodą ridiką. išskobi jo vidų, bet ne per daug, kad liktų iš ko sultims skirtis,, įdedi medaus, palauki kol išsisikirs sultys, susimaišys su medum , maždaug 4 valandas ar daugiau, nupili susidariusį skystį ir geri po 1 šaukštą po valgio 2-4 kartus per dieną
Kitas būdas:
krūtinę išsitepi su medumi, ir užbarstai per burokine tarka patarkuoto ridiko. Uzsidedi plėvelę, dar ką šilčiau. Palaikyti apie 5-10 min. kol pradės smarkiai deginti. Nusiplauni
Cepelinų ir aš norėčiau
Diskutuot neturiu jėgų
Vyras jau pratinas prie minties, kad vasario 16d. man šventė matysim eigoj, tikiuos, kad pasirašys....
Diskusijos... Man atrodo, kad mes visos tikim tuo, ką darom (daugiau ar mažiau), tik vienos apie tai kalbam daug, kitos visai nekalbam Juk jei netikėtum tuo, ką darai, nedarytum arba darytum kažką kitą gyvenime. Jei verslininkas netikėtų savo produktu ar verslo planu, jis būtų labai prastas verslininkas. Jei gydytojas netikėtų, kad tam tikri vaistai skirti tik tam tikroms būklėms ir imtų eksperimentuot, tai būtų prastokas gydytojas, bet gal būt geras tyrėjas ir inovatorius, nes pačiam reikėtų pamatyt, kaip ir kas ten veikia. O gydytojas tam nelabai turi laiko. Jis pasitiki teikiama informacija ir pats nestovi ir nežiūri, kaip vaistas buvo bandomas ar kuriamas. Jei buhalteris netikėtų tam tikrais matematikos ir ekonomikos dėsniais, nors pats jų nesugalvojo, būtų ne buhalteris. Jei mezgėja netikėtų, kad mezgimo mašina galima beveik austi, būtų tiesiog paprasta mezganti moteris, o ne iš to duoną valganti ir vaikus rengianti kūrėja. Kaip ir katukas sakė, visi mes skirtingi ir kiekvienam savo. Todėl randam savo būdą, kaip išgyvent ir užsidirbt. O visuomenėj visur ir viską mes perkam ir parduodam, tik arba akivaizdžiai, arba ne taip jau tiesiogiai
O niuma apskritai yra energinga moteris, kuri šiuo metu dar ir kupina naujos informacijos, kuria tiki ir nori dalintis, nes tai veikia jos gyvenime ir tinka jos tikslams o mūsų reikalas prasifiltruot kas ko nenori girdėt. Gi kasdien taip darom realiame gyvenime
Mezgimas po truputį juda, liko rankovės. Būtų Nerealiai Super pabaigt savo dilgėlinį iki 16d. bet oi, nežinia nežinia, kaip čia seksis, rankovės tai dvi
Moteros, galima ir aš per cepelinų balių susipažinsiu su Abelo? Ką ji rašo, viskas taip taiklu. Jūs daug per studijų laikotarpį psichologijos dalykų turit? Ar, tiesiog, tu tokia iš savęs?
Psichologijos turim, aha - tris dienas aš rimtai. Iš 6 metų bendrosios medicinos tiek skirta psichologijai. Tiesa, yra psichiatrijos ciklas, bet ten apie rimtesnius biški reikalus, su vaistais ir pan. O toliau dar gražiau: iš 4 metų bendrųjų vaikų ligų rezidentūros 0 (!) dienų ir valandų psichologiniams darbo aspektams tai matyt, aš tiesiog tokia kažkokia esu