Sveikos
aš sėdžiu su kelioninių mezginių
Sveikos
Olaiva iš Gadget rašymo stilių perėmė, nieko nesuprantu apie ką rašo
Abelo, nu labai fainas ir vaikiškai spalvingas żaisliukas. O jau kiek krapštymosi prie tokio
Mes irgi vakar darbinį tymbildingą turėjome, gaminom šokoladinius saldainius. Saldus vakarėlis buvo
net grįžau į vakarykščius puslapius pasiskaityt,ką ten rašiau.kad viskas aišku.maudėm katiną.dviese.ir Lourdes megztuką svajoju šiemet užbaigt megzt
Labas rytas
Labas rytas
Su kokiu baisiu galvaskaudžiau atsibudau Pirmiausiai bėgau nimesilio išgert... Bet vis tiek skauda, toks priglušintas įkyrus foninis skausmas... Reiks kažkaip bent iki pietų pratempt ir važiuoti namo.
Pradėjau per šventes kepurę megzti Kepurių aš beveik nenečšioju, ypač kai tos mūsų žiemos tokios nebešaltos pasidarę, bet labai reikėjo iš sportinio intereso. Kepurė dvispalvė raštuota, iš nuotraukos schemą pasipiešiau, bet kad to sportinio intereso daugiau būtų - sugalvojau išbandyti dvipusį mezgimą. Iš pradžių kažkaip labai man ten viskas sudėtingai sekėsi, siūlus vis kaitaliojau, perdėdinėjau, o paskui supratau, kaip megzti nieko nekeičiant Ir tokia nuostaba apėmė - kur aš anksčiau buvau, kad niekada tokiu būdu nemezgiau? Kažkaip vis labai sudėtinga atrodė.
Ir turiu ta proga klausimą - kaip tokiam dvipusiam mezginy siaurinimus daryti? Aš nieko gudriau neišmąstau, kaip tik perkilnoti akis siaurinimo vietose, kad galėčiau sumegzti geros pusės dvi aksi ir blogos pusės dvi akis. Bet gal tas dviratis jau seniai išrastas. Nežinau, ar daug čia pas mus sektoje tą dvipusį žakardą mezgusių. Žinau, mačiau ir čiupinėjau Žuviuko pernykštį swapinį dvipusį grožį, dar gal Kerpena kažką yra mezgusi, o daugiau ir nežinau...
Labos
Ir as i draugija prie neturinciu ka megzt ir i tupejimo namie . Siandien iseigine, eisiu i kirpykla kasu trumpint. Mezgiminiam fronte nieks nekabina .Dukrai salikas pabaigtas, su riesinem noriu padaryt pertrauka, noreciau isbandyt koki neuzsegama ilga megzteli nusimegzt, alia kaip tycia neturiu jam siulu .
Ingrig, .