Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos

aš sėdžiu su kelioninių mezginių  :(​ 

Atsakyti

Ingriga o kodėl liūdnas veidelis?

Atsakyti

Mano kelionini galima pervardinti i poliklinini/ligonini  :oh: nuo 8 NVI

Limit dirbi  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas, 

O man bėda, vel neturiu mezginio, nei kelioninio, nei fotelinio... Vakar Olaiva sako, megzk vel kiseneta, bent men busi rami  :D o reik jau cia ir dabar sugalvot ka i Kauna veztis....  :huh2:​ 

Atsakyti

Šarange ale tikrai megzk vėl :) geras daigtas tos kišenėtos :D

Ingriga profilaktiškai ar kas nors negerai?  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos,persimiegojau, visi režimai paşliję, kai visi namie iki sausio 4...

Ingriga - kas, kaip tu????

Atsakyti

Labas rytas, 

O man bėda, vel neturiu mezginio, nei kelioninio, nei fotelinio... Vakar Olaiva sako, megzk vel kiseneta, bent men busi rami  :D o reik jau cia ir dabar sugalvot ka i Kauna veztis....  :huh2:​ 

gal mėnesiui Kaunan atvažiuoji? :D

Atsakyti

Sveikos :4u:

Olaiva iš Gadget rašymo stilių perėmė, nieko nesuprantu apie ką rašo :D  

Abelo, nu labai fainas ir vaikiškai spalvingas żaisliukas. O jau kiek krapštymosi prie tokio :B  

Mes irgi vakar darbinį tymbildingą turėjome, gaminom šokoladinius saldainius. Saldus vakarėlis buvo :D​ 

net grįžau į vakarykščius puslapius pasiskaityt,ką ten rašiau.kad viskas aišku.maudėm katiną.dviese.ir Lourdes megztuką svajoju šiemet užbaigt megzt

Labas rytas

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Su kokiu baisiu galvaskaudžiau atsibudau  :oh: Pirmiausiai bėgau nimesilio išgert... Bet vis tiek skauda, toks priglušintas įkyrus foninis skausmas... Reiks kažkaip bent iki pietų pratempt ir važiuoti namo.

Pradėjau per šventes kepurę megzti  :ax: Kepurių aš beveik nenečšioju, ypač kai tos mūsų žiemos tokios nebešaltos pasidarę, bet labai reikėjo iš sportinio intereso.  :oh: Kepurė dvispalvė raštuota, iš nuotraukos schemą pasipiešiau, bet kad to sportinio intereso daugiau būtų - sugalvojau išbandyti dvipusį mezgimą.  :bigsmile:   Iš pradžių kažkaip labai man ten viskas sudėtingai sekėsi, siūlus vis kaitaliojau, perdėdinėjau, o paskui supratau, kaip megzti nieko nekeičiant  :D  Ir tokia nuostaba apėmė - kur aš anksčiau buvau, kad niekada tokiu būdu nemezgiau?  :unsure: Kažkaip vis labai sudėtinga atrodė.  :hmm:

Ir turiu ta proga klausimą - kaip tokiam dvipusiam mezginy siaurinimus daryti? Aš nieko gudriau neišmąstau, kaip tik perkilnoti akis siaurinimo vietose, kad galėčiau sumegzti geros pusės dvi aksi ir blogos pusės dvi akis.  :hmm: Bet gal tas dviratis jau seniai išrastas.  :unsure:  Nežinau, ar daug čia pas mus sektoje tą dvipusį žakardą mezgusių.  :unsure: Žinau, mačiau ir čiupinėjau Žuviuko pernykštį swapinį dvipusį grožį, dar gal Kerpena kažką yra mezgusi, o daugiau ir nežinau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 29 gruodžio 2017 - 09:41

Ne nieko baisaus, viskas turėtu susitvarkyti. Tik atvažiuoji, pasikonsjltuoji, randi koki sprandimą ir apsiramini  :B​ 

Atsakyti

Labos :4u: 

Ir as i draugija prie neturinciu ka megzt ir i tupejimo namie :D . Siandien iseigine, eisiu i kirpykla kasu trumpint. Mezgiminiam fronte nieks nekabina :ax: .Dukrai salikas pabaigtas, su riesinem noriu padaryt pertrauka, noreciau isbandyt koki neuzsegama ilga megzteli nusimegzt, alia kaip tycia neturiu jam siulu :D  :D .

Ingrig,  :4u:  :4u: .

Atsakyti

Soliuk, o kaip ta kišenėta? Ar biagei, ar užteko siūlų?

Lace :4u: .

Atsakyti