Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man jie gali prasidėti net diena anksčiau :D

Tai taviškiai turbūt ir truks ne vienerius metus  :D o katino maudymas irgi su tuo susijęs  :hmm:​ 

Atsakyti

Olaiva, kvyyy :) Iki vasario ir Šuns metų, manau, dar ne vieną tavo kiniečiai nuvarys. Kaip katino nuotaika? Jei dviese maudėt, tai įtariu, ne itin jam šventinis spa...  :D 

Atsakyti

Olaiva - tai korgiukas jau pakeliui? Ale rimtai, įdomu, kaip katinas draugija džiaugsis :). Nors, kai jaunas, tai greit prisitaikys, senam jau nedrįsčiau tokių šposų daryt, nes blogai mums baigtųsi, beveik įsitikinus esu. Namų caras parodytų visiems savo vietą :D.

Faina diena šiandien, pasibuvom pas seniai lankytus draugus, ten dar draugų prisirinko - 10 vaikų buvo :). Bet namai nemaži, senamiestis, aukštos lubos, senoviniai baldai, kaip kokiuose senuose laikuose pasijutom. Bet namo irgi gera grįžt - šiandien dar vieną girliandą nusipirkau, šviečia spalvotai, šilta, linksma :). Kojinę mezgu :). Nes važiuojant į kaimą nenorėjau veltui laiko gaišt, o grįžus namo baigiau suknelę ir nieko naujo nesugebu pradėt, tai ką bedaryt tada...

Atsakyti

Sveikos,

Kokios aktyvios po švenčių.

Aš irgi dirbu, irgi tyngiu, bet tikiuosi ryt trumpai iki pietu pavyks susisukti.

Lietuti labai laukiam taves...bet ir neramu, kaip viskas vel apsivers. Vyras grįžta su jumis?Makaliukas tai pripras ir čia greit.

Ech.... keistai susideliojo, na bet kokia patirti apturejai.

As ziuriu seriala, atsilikus aisku, senas serialas bet buvau neziurejus Grozio peilio, tai trecia sezona varau ir ima nervas kazko ant jo, nors ir neziuret negaliu.

Kaledu tortas visiskas fiasko, tokio neskanumo kad weu. Va tau ekspermentai.

Karamelinis su rududu su trim kremais skirti gais ir se tau boba....lakstai kieti nu....

Neekspermentuočiau bet gi ir geru pasitaiko bandymu. reiskia reikia nenusivilti labai. Naujus eisim pasitikt pas kaimynus vat gal reik Napaleona sumeistraut ar surizikuot dar kokia naujiena...cha cha cha

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 28 gruodžio 2017 - 23:03

Tai taviškiai turbūt ir truks ne vienerius metus  :D o katino maudymas irgi su tuo susijęs  :hmm:​ 

katiną ant kalėdų planavom maudyt,bet po operacijos nebuvo galima,tai šiandien ėmėmės.vasarą kai maudžiau,tai su paltu :D bet šiandien visai normaliai :)

Atsakyti

Olaiva, kvyyy :) Iki vasario ir Šuns metų, manau, dar ne vieną tavo kiniečiai nuvarys. Kaip katino nuotaika? Jei dviese maudėt, tai įtariu, ne itin jam šventinis spa...  :D

kažkodėl dabar kiniečiai ne mezga,o knygas skaito ir velniaižinokąveikia , tik va laikas tirpsta...

Atsakyti

Sveikos gyvos ;)

Aš ką tik prisivalgius iki negaliu parsiradau namo :D buvau darbiniam švenčių šventime su valgio gamyba: trys pateikalai su milijonu ingridientų  :blink: dabar kai pagalvoju, tai gal nieko sudėtingo, bet jau kiek laiko....  :oh:gerai, kad skanu buvo :)

O dar spėjau šiandien vieną skolytę pabaigt savo mažyliui iki tų šuniškų metų, tai rodaus  :ax: man toks labai mielas atrodo gavos  :wub:  tik kad siuvimo daug  :oh: 

20171228_154834_medium2.jpg

20171228_154602_medium2.jpg

Atsakyti

dlakoniukas?

Atsakyti

dlakoniukas?

Teip ;)

Atsakyti

Rytas labas

Arrrrrdžiau vakar net kašmyras dulkejo

Nes nu pasirodo s dydis is merino ne tas pats kas is kasmyro..nuplatinau..

Abelo uoj..čia gi tas tikrasis tau gavosi...kur šokoladą mėgo..sektos drakiaus protevis

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Olaiva iš Gadget rašymo stilių perėmė, nieko nesuprantu apie ką rašo :D  

Abelo, nu labai fainas ir vaikiškai spalvingas żaisliukas. O jau kiek krapštymosi prie tokio :B  

Mes irgi vakar darbinį tymbildingą turėjome, gaminom šokoladinius saldainius. Saldus vakarėlis buvo :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

koks mielas drakoniukas, net nusišypsojau, nors taip miego norisi....

Pas mane ramybė. Šventės ramios net per daug. Jokių persivalgymų, jokių sedėjimų prie stalų.

Nuo "adijalų" buvo likę drops lima siūlų derinamų atspalvių, Tai ėmiausi tokio laisvo Berlin modelio megztinio - bus dukrai arba marčiai.

Vis kirba kišenėta. Ypač po Kerpenos pasirodymo.

O daugiau - nelabai ką ir turiu papasakot  :hmm:​ 

Atsakyti