tai nu..apie raudonos (gal ne bordo) spalvos irgi pagalvoju...gal vasarai...neturiu raudonu siulu
niekada kišeniųų nebus per daug
katuks, 27 Gru 2017 - 22:40, parašė:
katuks, 27 Gru 2017 - 22:40, parašė: ![]()
O kodėl negali realiai pažiūrėt? Eini į pardę ir žiūri
iščiupinėji ir neperki
Nes as gi ne Vilniuj... pas mus topo centre stovi du kombainai. Aviteloj trys. Du tie patys kurie ir topo centre. To kur noriu bent paziuret ner. Tenka internetu rinktis ir vaziuot i Kauna. Tada jau pirkt. Planavom siandien. Bet... yra kas uz mus suplanuoja musu dienas😠😡
Freke, 28 Gru 2017 - 13:35, parašė:
Freke, 28 Gru 2017 - 13:35, parašė: ![]()
Nes as gi ne Vilniuj... pas mus topo centre stovi du kombainai. Aviteloj trys. Du tie patys kurie ir topo centre. To kur noriu bent paziuret ner. Tenka internetu rinktis ir vaziuot i Kauna. Tada jau pirkt. Planavom siandien. Bet... yra kas uz mus suplanuoja musu dienas😠😡
Čia Kaune toks pasirinkimas? Ar tavo didmiesty? Kažkodėl galvojau, kad Kaune dažnai būni.
Bet net ir pasižiūrėjus internete daugmaž ir nuvažiavus į vietą dar nebūtina pirkt.
bet manau kad diskusija tau kažkiek padėjo. Na bent jau į ką dėmesį atkreipt
Tai va. Šiek tiek gerų darbų padariau namų aplinkoj. Kuriuos tik per atostogas ir darai ir dar memezgiau...
Neprisimenu ar sveikinaus siandien garsiai ar tik mintyse Na blogiau nebus jei dar karta pasisveikinsiu
Labas dienas
Nesigaudau as dienose, prabundu ir kieviena ryta man savaigalis
Nors miego truksta, nes serganti mazoji persikrauste miegot pas mane..tai vaje vaje.. ir apspardyta ir apkumsciuota
Sugalvojau, kad naujiems nenoriu jokio mandro torto - bus medutis, laksteliai jau iskepti, uzsakyminis biskvitas irgi iskeptas. Dabar galima pamegzti pirmyn ir atgal
Labas
Lusasita, 28 Gru 2017 - 10:03, parašė:
Lusasita, 28 Gru 2017 - 10:03, parašė: ![]()
labai aktualia tema kalbat. as kai pilipuko didiji inda numeciau ant zemes, tai ir labai jauciu trukuma. nors pagalbininkiu virtuveje yra dar visokiu. bet prie ano dickio taip pratus buvau .
Kokius 4 kartus maziausiai jau sakiau kaip galima nusipirkti ta inda🤔
Katuk, cia mano didmiestyje.... Kaune pasirinkimas didesnis, bet siaip for fun nevaziuoju. Karta i menesi koki. Radau jau is ko renkuos. Bet kuo tolyn tuo miske medziu daugyn.... jei yra kubeliu priedas ir mesmale tai ner smulkinimo priedo. Jei tas yra tai kokteiline tik vienam zmogui. Na bet viska nusipirkt papildomai galima.
Dar einu ta kenwood pacekinsiu
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė