Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai nu..apie raudonos (gal ne bordo) spalvos irgi pagalvoju...gal vasarai...neturiu raudonu siulu :D 

niekada kišeniųų nebus per daug

Atsakyti

Nite, nebus medvilnės, nes medvilnės neužsakinėjo visai šiuokart. Bus merinai, pusvilnės ir mocheros.

Atsakyti

katuks, 27 Gru 2017 - 22:40, parašė:

katuks, 27 Gru 2017 - 22:40, parašė:

O kodėl negali realiai pažiūrėt? Eini į pardę ir žiūri :D  iščiupinėji ir neperki :D

Nes as gi ne Vilniuj... pas mus topo centre stovi du kombainai. Aviteloj trys. Du tie patys kurie ir topo centre. To kur noriu bent paziuret ner. Tenka internetu rinktis ir vaziuot i Kauna. Tada jau pirkt. Planavom siandien. Bet... yra kas uz mus suplanuoja musu dienas😠😡

Atsakyti

Šarangė, 28 Gru 2017 - 13:10, parašė:

Šarangė, 28 Gru 2017 - 13:10, parašė:

Nite, nebus medvilnės, nes medvilnės neužsakinėjo visai šiuokart. Bus merinai, pusvilnės ir mocheros.

Nu koooookia nesąmonė :lol:  kokios dabar moheros :blink: kol nusipirksi, kol numegsi bus jau laikas medvilnėms :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 28 gruodžio 2017 - 15:58

Freke, 28 Gru 2017 - 13:35, parašė:

Freke, 28 Gru 2017 - 13:35, parašė:

Nes as gi ne Vilniuj... pas mus topo centre stovi du kombainai. Aviteloj trys. Du tie patys kurie ir topo centre. To kur noriu bent paziuret ner. Tenka internetu rinktis ir vaziuot i Kauna. Tada jau pirkt. Planavom siandien. Bet... yra kas uz mus suplanuoja musu dienas😠😡

Čia Kaune toks pasirinkimas? Ar tavo didmiesty? Kažkodėl galvojau,  kad Kaune dažnai būni. 

Bet net ir pasižiūrėjus internete daugmaž ir nuvažiavus į vietą dar nebūtina pirkt.

bet manau kad diskusija tau kažkiek padėjo. Na bent jau į ką dėmesį atkreipt

Tai va. Šiek tiek gerų darbų padariau namų aplinkoj. Kuriuos tik per atostogas ir darai :D​  ir dar memezgiau...

Atsakyti

Neprisimenu ar sveikinaus siandien garsiai ar tik mintyse :hmm:  Na blogiau nebus jei dar karta pasisveikinsiu :D  Labas dienas :4u:

Nesigaudau as dienose, prabundu ir kieviena ryta man savaigalis :D

Nors miego truksta, nes serganti  mazoji persikrauste miegot pas mane..tai vaje vaje.. ir apspardyta ir apkumsciuota :B

Sugalvojau, kad naujiems nenoriu jokio mandro torto - bus medutis, laksteliai jau iskepti, uzsakyminis biskvitas irgi iskeptas. Dabar galima pamegzti pirmyn ir atgal :D

Atsakyti

Labas

Lusasita, 28 Gru 2017 - 10:03, parašė:

Lusasita, 28 Gru 2017 - 10:03, parašė:

labai aktualia tema kalbat. as kai pilipuko didiji inda numeciau ant zemes, tai ir  labai jauciu trukuma. nors pagalbininkiu virtuveje yra dar visokiu. bet prie ano dickio taip pratus buvau .

Kokius 4 kartus maziausiai jau sakiau kaip galima nusipirkti ta inda🤔

Atsakyti

faraway, 28 Gru 2017 - 15:08, parašė:

faraway, 28 Gru 2017 - 15:08, parašė:

Labas

Kokius 4 kartus maziausiai jau sakiau kaip galima nusipirkti ta inda🤔

as tai jau turbut 8 kartus mastau ar man VERTA pirkt ta inda senam kombainui, kuris gal uzsilenks  uz menesio :)

Atsakyti

Katuk, cia mano didmiestyje.... Kaune pasirinkimas didesnis, bet siaip for fun nevaziuoju. Karta i menesi koki. Radau jau is ko renkuos. Bet kuo tolyn tuo miske medziu daugyn.... jei yra kubeliu priedas ir mesmale tai ner smulkinimo priedo. Jei tas yra tai kokteiline tik vienam zmogui. Na bet viska nusipirkt papildomai galima. 

Dar einu ta kenwood pacekinsiu

Atsakyti

išmaudėm katulį.dviese :) dabar iki ryt ryto džiovinsis mūsų pūkis

kaip šiemet tą Lourdes užbaigt??? ir su 12 val ir šuns metais imtis kažko naujo...

turiu babinaitę pasidėjus žeurei gražaus merino.noriu adijalo...nepamenu,kiek ten jam reik akių dėt,tam kūnui :hmm:​ 

Atsakyti

Olaiva, 28 Gru 2017 - 19:16, parašė:

Olaiva, 28 Gru 2017 - 19:16, parašė:

kaip šiemet tą Lourdes užbaigt??? ir su 12 val ir šuns metais imtis kažko naujo...

Kaip užbaigt šiais kalendoriniais metais tai nežinau, bet šuns metai ne sausio 1d.  prasideda  :D jei ką  :P 

Atsakyti

Nite, 28 Gru 2017 - 19:24, parašė:

Nite, 28 Gru 2017 - 19:24, parašė:

Kaip užbaigt šiais kalendoriniais metais tai nežinau, bet šuns metai ne sausio 1d.  prasideda  :D jei ką  :P

man jie gali prasidėti net diena anksčiau :D

Atsakyti