Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lietuti..... 

žinai smagu, kad bent jau esi netoli išvados, kad žolė žalesnė ten kur mūsų nėra :) o pas mus irgi nėr blogai :)

Kai su mocu varinėji ir Katukui siūlai, tai tikiu  :D 

Žinau, kad viskas bus gerai  :rolleyes:

Pasidėjau visus savo nebaigtukus į šoną, dovaną reik nuvirbaluot greit. Juk turėjau įteikt tik vasarį, o dabar jau sausį  :unsure: 

Atsakyti

Ziurejau i ta katuko kombaina. Beda kad realiai negaliu paziuret... Ir kazkodel noriu to pagrindinio indo metalinio. Na i indaplove kad sukist. Ziurineju bosh. Turi mesmale, citrusiniu sulciaspaude, tris tarkas minko maiso.  Nezinau net. Turbut dar pakentesiu su AEG. Kol neiskeliaus galutinai i amzinus plotus :D 

Atsakyti

O kodėl negali realiai pažiūrėt? Eini į pardę ir žiūri :D  iščiupinėji ir neperki :D 

Man tie metaliniai irgi patinka, bet spontaniškai tai pamiršau :D  o jų ir kaina didesnė.

Bet pas mane nupiešta instrukcijoj, kad plastikus irgi galiu į indaplovę kišt. Viską išskyrus peilius ir variklius

Tai sakot mezgėjų kalėdos artėja :bigsmile:  aš kaip tik baigiau dukros megztuką :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas!

Mano sesė turi Bosch, cypia iš džiaugsmo. Vat visai sunaudosiu senuką Moulinex, ir ... Nes drrebattto per lengvo įtaiso man pažįstamas.

O kur ta fura važiuos?

Nesvaaarbu, kad džinsinės babinos pagrindinis mezginys dar nesuskaičiuotas, bet nebaigtėlis liko cik vienas! Lininis. Reiktų šiemet baigt... Ir atsiimt šokoladişkai bordinius, ania?

Atsakyti

Rytas labas Kombainus renkates..irmanreik Per gimtadieni rinkausi rinkausi bet paskui sugalvojau kad pakentesiu.kenciu Irgi link bosh sulinkau..daba tik prisitaupyt reikia..kas reiskia nepirkt siulu is principo Nu bet pvz vaikui tai nesiskaito ane?

Noriu megst..gal yra norinciu uz mane i darba?vaikis siule eit pas savo mezgejas o i darba nueis tètis

Bet tetis sita mintim kazkaip nesusizavejo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 gruodžio 2017 - 06:37

Ir aš į darbą pati eisiu. O tyyyyngiu... šiek tiek.

Dar galiu megztelt.

Atsakyti

Labas rytas, 

Fūra atgal i Italija... 

Freke, galima indaplivej plaut ir plastiką.

Qqte, gerulis vaikis! 😁

Man mezgėjiškos Kaledos nusimato Kaune, su kišenetos fotosesijom..  :rolleyes:

Atsakyti

Labas visoms.  :4u:  Su šventėm  :D

Freke, aš turiu Bosch MUM 54251 su papildomu disku bulvių tarkavimui. Šitą rinkausi dėl kubeliais pjaustančio priedo (gėrių gėris, kai reikia visokiausias atsargas žiemai konservuoti! arba šiaip troškiniams / sriuboms paruošti daržoves), taip pat puikus plakimas / maišymas / tešlos minkymas. Mėsą mala kaip žvėris, tik duok, kažkada paskolinau kaimynui, pusę elnio migom susimalė  :rolleyes: Po stalviršį nevaikšto, nors galingumo galėtų būti gal ir daugiau, bet mano ūkiui tikrai pakanka esamų 900. Vienintelis trūkumas - nėr disko, kuris tarkuotų tokiu stambumu kaip kaip burokinė tarka, yra smulkesnis arba stambesnis, vos ne šiaudeliais. Vis dar svajoju papildomai nusipirkti azijietiškoms daržovėms skirtą diską...

Lietuti, intriguojančios naujienos! Linkiu, kad viskas tik į gera  :4u:

Atsakyti

Šilinge vaaa šitą aš ir nužiūrėjau :) 

Atsakyti

Labu

As va Šilinges uzrodyta irgi nuziurejau. Bet burokines tarkos diska esu kazkur maciusi🤔

Šarange, zinau kad galima, bet.... su mano sugebejimais as apskaldau plastika greit 😊😊😊😊 

Atsakyti

labai aktualia tema kalbat. as kai pilipuko didiji inda numeciau ant zemes, tai ir  labai jauciu trukuma. nors pagalbininkiu virtuveje yra dar visokiu. bet prie ano dickio taip pratus buvau .

Atsakyti

Sveikos  :4u:  Vis dar bandau dirbti  :oh: sunkuuu....

Kaip noriupamatyt Laces kiseneta dukrai

Isduokbent spalva ir siulus kokiais mezgei?

Kišenėta tai elementari klasikinė, be razinkų  :ax:  Bet spalva labai graži (sodri bordo) ir siūlas prabangiai atrodo ir čiupinasi - miksavau tris gijas rogutinio merino ir midaros šilkmocherį  :wub: kada nuotraukų sulauksiu - net nežinau, dukra į naują butą prieš pat Kalėdas įsikraustė, tai reikalų dabar pilnos rankos...

Atsakyti