Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man kombaine buvo būtina mėsmalė.philipsą kažkokį turim 

Atsakyti

Padejo su mergiotes virtuve 👺😈👹☠💀 maziau nervu cia nusipirkt. Reik pjaustymo, smulkinimo, maisymo, minkymo. 

O jei toks super duper kodel pirke uz 500 parduoda uz 200€🤔priedai per brangus ar siaip neitinka 🤔

Pastebejau, kad padazneja tokiu skelbimu ziema, po kaledu,kai zmones gave dovanu pardavineja, arba vasaros sezonu.. vestuviu dovanos. Pardei ir cia kainuoja apie 500e.

Hi, kol jūs čia apie kombainus diskutavot, aš spontaniškai ėjau pro šalį ir nusipirkau. Ne visai pigų, bet visai neblogą mano manymu Philips va tokį https://www.topocent...medium=referral

kainavo tai truputuką mažiau, visokios ten akcijos atrakcijos, o be to philipsas dar grąžina po to 21 proc.

Panašų turėjau kenwoodo šimtametį, man patiko, daug funkcijų, didelio galingumo, tai vat ir ėmiau. 

Tiek žinių :D

Super, galingas variklis. Tik idomu kaip tesla minkys..ar nesokines ant stalvirsio :hmm:

Pats aparatas sunkus ?

Atsakyti

man kombaine buvo būtina mėsmalė.philipsą kažkokį turim 

Kaip žinia, man mėsmalės nereik :D 

O tešlai šitas turi kažkokį "nagą"

Mano einamiausios funkcijos tai sulčiaspaudės (kietiem, citrusiniam) kokteilinė (su ledukų smulkinimu), na o po to tešlos ir pjaustymas. Ko pasigedau, bet čia iš spontaniškumo- tai malūnėlio, mano senukas turėjo visokių ten sėklų kapokliuką mažą. Bet įtariu, kad galima pripirkti jį.

na ir galingumas ne paskutinėj vietoj-1300.

bet konsultantė tik patvirtino tai, ką aš įtariau: kad dabar nebegamina ilgaamžių prietaisų...

Atsakyti

Rasyte, jis turi tokias gerai prisiurbiančias kojas :D . Aparatas ne itin sunkus, tai vat tikrai įdomu su ta tešla. Bet aš asmeniškai dažniau ne su visai kietom tešlom žaidžiu :D  duonos tešla tokua apykietė sakyčiau, tai gal nenušokuos :D​ 

Atsakyti

O ne į temą, tai noriu papasakot Žuviukui, kad ją sapnavau. Iš pradžių ne visai taip linksmai, skundėsi, kad aplankstė kažkas jai mašiną, o paskui pasakė, kad dėl to dabar važinėja su motociklu, parodė ir davė pralėkt :D  nu geeeeras mocas buvo :D 

Ir dar Šarangei pagyros žodis. Nu fainas paltelis, tikrai modeliui labai tinka. Bet vat kaži kodėl aš jo nenoriu kaip dauguma sektančių :hmm:​ 

Atsakyti

Qqčiuk, kašmyrinu iš tokio siūlo :rolleyes:

Šarange, tobulas paltukas, dailus apdirbimas :wub: :wub: :wub:

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 27 gruodžio 2017 - 22:36

Katuk, mano toks, pernai gal pirkau, ar użpernai, man patinka, nors naudoju tai ne per daugiausiai... Daugiausia tarkavimai, smulkinimai, plakimai, mesa maliau gal, bet nepraktikuoju to. Teslos neminkiau, bet kojos prilimpa gan stabiliai, tai nesokineja. 

Matet, kiek tonų siūlų 9gijos atsiveze? 

Atsakyti

Matet, kiek tonų siūlų 9gijos atsiveze? 

Kaži juodos medvilnės koks kilas atsiras ten   :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Kaži juodos medvilnės koks kilas atsiras ten   :hmm:  :D​ 

Dar neišpakuota fura, bet užklausiu, kai papulsiu  :D​ 

Atsakyti

Dar neišpakuota fura, bet užklausiu, kai papulsiu  :D​ 

Kada planuojamos tikrosios mezgėjų Kalėdos?

Atsakyti

Labas

Hi, kol jūs čia apie kombainus diskutavot, aš spontaniškai ėjau pro šalį ir nusipirkau. Ne visai pigų, bet visai neblogą mano manymu Philips va tokį https://www.topocent...medium=referral

kainavo tai truputuką mažiau, visokios ten akcijos atrakcijos, o be to philipsas dar grąžina po to 21 proc.

Panašų turėjau kenwoodo šimtametį, man patiko, daug funkcijų, didelio galingumo, tai vat ir ėmiau. 

Tiek žinių :D

Sita as naudoju jau kokius 6 metus. Super!!

Atsakyti

Kada planuojamos tikrosios mezgėjų Kalėdos?

Kol mes planuosim fūra išvažiuos.... Į :D​ 

Atsakyti