Dailus chalatukas Šitai mergaitei labai tinka.
Man labai fainas mezginys, o jau apdaila apdaila, kaip tu čia taip staigiai Ristinos lygį pasiekei, nesuvokiama, toks fabričnumas... Pavydas bambą griaužia . bet, žinodama save, tai norėčiau sagų. Nes tokį paltuką nešiočiau, kai vėsiau, o kai vėsu, tai man per visur šaltis lenda, turi būti viskas užsandarinta , tai be sagų jo nesuprantu. Aišku, ne visi tokie šalčmiriai, kaip aš . Biškį patingiu sportuot, tai vėl ledinė darausi...
Kol rasyte nepakomentavo, tol nesupratau, kad gadget jutubes nuoroda i kombainus ikele. 3is 5 nezinomi.
Kitchen Aid biski kosmosas. 550€ uz minkyma, maisyma ir plakima...
Lietuti smagaus pakavimo, ir sugryzk saugiai!
Kol rasyte nepakomentavo, tol nesupratau, kad gadget jutubes nuoroda i kombainus ikele. 3is 5 nezinomi.
Kitchen Aid biski kosmosas. 550€ uz minkyma, maisyma ir plakima...
Lietuti smagaus pakavimo, ir sugryzk saugiai!
Vyras siuo klausimu galetu padeti norvegijoj, daug kas parduoda naujus uz plius minus 200e. Yra priedai pirkt atskirai . Man tai jis numeris vienas virtuveje. riesutams smulkinti naudoju senuciuka boch ar kaip ten jis rasosi.
A kokiu tau funkciju pagrinde reik?
Labos
Šarangės naujausias visai smagus atrodo Apdaila tai tikrai bambą graužianti...
Gadget, parodyk kieno ten tas kraštukas. Kažkas skanaus ten, nekankink
Galvojau aš apie vasarį, tai galėsiu pagalvot Lietuvoj. Sausio vidury parsirasim, bet vainikų gal nereikia Kai apsiprasiu su laiku ir oru, būtinai reiks kavagėrį organizuot, pasiilgau jūsų
Laabas
Pabaigiau vaikio megztini..tureciau eit pradet mokytojai megztuka..aalia kiseneta mezgu..nereik nei skaiciuot nei galvot..varau sau ratu..kabina tos kisenetos kaip narkotikas koks
Kaip Restar sako ka negi ner kitu sukneliu..nu panasu kad ner man siuo metu
Kaip noriupamatyt Laces kiseneta dukrai
Isduokbent spalva ir siulus kokiais mezgei?
Aš irgi noriu pamatyt ir Lace kišenė tą, ir gadget suknią...
Labuka
Drįstu sakyti, kad pirmą kartą taip smagiai mezgu. Va ką reiškia kokybiškas siūlas, iš 9Gijos su kašmyru
Nuosirduk ka taip kasmyrini?koks kasmyriukas pas tave?as tau i kompanija kasmyriukinu 9gijiskai
Vyras siuo klausimu galetu padeti norvegijoj, daug kas parduoda naujus uz plius minus 200e. Yra priedai pirkt atskirai . Man tai jis numeris vienas virtuveje. riesutams smulkinti naudoju senuciuka boch ar kaip ten jis rasosi.
A kokiu tau funkciju pagrinde reik?
Padejo su mergiotes virtuve 👺😈👹☠💀 maziau nervu cia nusipirkt. Reik pjaustymo, smulkinimo, maisymo, minkymo.
O jei toks super duper kodel pirke uz 500 parduoda uz 200€🤔priedai per brangus ar siaip neitinka 🤔
Lietuti.....
žinai smagu, kad bent jau esi netoli išvados, kad žolė žalesnė ten kur mūsų nėra o pas mus irgi nėr blogai
Hi, kol jūs čia apie kombainus diskutavot, aš spontaniškai ėjau pro šalį ir nusipirkau. Ne visai pigų, bet visai neblogą mano manymu Philips va tokį https://www.topocent...medium=referral
kainavo tai truputuką mažiau, visokios ten akcijos atrakcijos, o be to philipsas dar grąžina po to 21 proc.
Panašų turėjau kenwoodo šimtametį, man patiko, daug funkcijų, didelio galingumo, tai vat ir ėmiau.
Tiek žinių