Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes filmus žiūrim arba per Netflix (legalus reikalas su mėnesiniu mokesčiu), arba per filmai.in

Tiesa, nepasidžiaugiau, kad spėjau iki Kalėdų kišenėtą Rūtai užbaigti :wub: ir su dydžiu labai pataikiau ir su spalva, tikrai mačiau, kad džiaugėsi. Nuotraukų dar neturiu, žadėjo padaryti kažkada.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 27 gruodžio 2017 - 13:08

Priedas  IMG_20171227_131547_936.jpg   304,6KB   0 Parsiųsta kartų

Blublekės kraštukas.

Atsakyti

Sveikos,

vienos šventės praėjo, dar pora laukia. Ale kad jau įsijungiau savęs mylėjimo ir tausojimo režimą, tai ir toliau taip išgyvensiu su n kartų mažiau nervo, gaminimo, tuščių pastangų ir pan. Visi laimingi ir dovanom patenkinti, giminės aplankyti. Vyras kojinėm labai patenkintas (aš irgi, nes beveik sau jas norėjau pasilikti :), mūsų kojos dydis beveik vienodas), tik neužfuksuotas, vyro brolis irgi gavo savąsias, per kalėdas užbaigiau. Vakar baigiau kišenėtą merginai savo. beveik 600 g svorio, ale greit bus išaugta... Čia, kur siūlus pirkau 1 matkelis/1euras iš Žalių avių, viskozinė virvelė. Dabar kaip ir be mezginio, jeigu neskaičiuoti mašinoj pradėtos kojinės sau, ale tas mezginys ne iš malonumo, o iš bėdos tik.

Įsivaizduoju,  kokia patenkinta Rūta suknele, nes tą jausmą - spalvs ir minkštumo aš dar iki šiol išsaugojus akyse :), svajonių dalykas.

Lietuti - gavai darbą jau LT? Laukiam, laukiam! O gyvensi kur?

Rasyte - mažei pokytis buvo oro turbūt. Bet kaip smagiai paatostogavote...

Abelo :4u: . Filmus dažniausiai per filmai.in žiūrėdavau, o dabar tai tiesiog, susivedu į google ir kur randu kokio noriu, ten ir žiūriu. Yra ten dar visokių online svetainių. Linkomanijos niekada neturėjom. Per Kalėdas fainai sužiūrėjom Kerpenos minėtus "Choristus".

Gadget, o tavo sunknia čia su tuo kraštuku? nes iš pradžių pagalvojau, kad skarą pakišai. Sunku komentuoti, norisi visumą pamatyti :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 gruodžio 2017 - 13:34

Lietuti, bet kaip įdomiai ten tau gaunasi. Aš visada įsivaizdavau, kad jau apsigyvenot, darbus normalius dirbat, tai negali taip staiga imt ir nebeleist, o pasirodo va kaip  būna. 

gadget, čia tu sau  ar dukrai mezgei?

Atsakyti

Abelo, jei per kompą ir nereik super kokybės ti ir filmux.org tinka :) o siaip linkomanijoj man viskas ten gretai vyksta :) tu pasitikrink savo tinklo galimybes, glal jos jau pavargę ir gali būti paerintos sutarus su tiekėju :) gal tinklo įranga "nepaveža" tiek kiek šiuo metu pats tiekėjas leistų. žodžiu reikiapasitikrinti ką turi :) ir žiūrėti ar gali turėti daugiau :) gal būt gali, bet visko neišnaudoji :)

mezginių fronete - pradėta rankovė didžiojo megztukui (dar prieš kalėdas).... siuviniai keli buvo užlindę :) dabar liko viens minimukas ir vienas gražinimas :)

tada dar pižaytė abiem zuikiam vieododos i labai gražių spalvų.... ir tada gal jau grįšiu į mezginių pasaulį :) 

Atsakyti

Blublekė yra man!

Atsakyti

Suknios visumai reikia ją apsirengti (no problem, tik šilta dabar) ir nufotografuoti ( problem).

Ji yra su tokiu primegztu kraštuku, vienu rankogaliu ir nugaroj lašiuke įuoginta trupurį.

Atsakyti

Sveikos, 

Mes nedirbam. 

Nai nai ir aš kišneta baigiau!  :angel_not:

Ir bruzinu kazka zalio... 

Lietuti, as nesupratau, lyg minejai vasario men... Zmoniskai parašyk kada cia mums su vainikais laukt 😁

Atsakyti

Oi, Nite, o pakeist negalima?  :unsure:

Norai TIKRAI TIKRAI pildosi  :bigsmile:

Pakeist - ne, bet padarys kitą  :mirksiukas:  jau pridaviau -gal net ir bus ten tom kitų žmonių Kalėdom :D

Pildosi :4u: tokiem šauniem žmonėm tikrai pildosi :D

Atsakyti

Aš šiandien taip pamiegojau, kad vos suspėjau į kviestinius draugių pietus  :lol:

Ir galų gale nupirkau siūlus vaiko kepšai :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 27 gruodžio 2017 - 14:24

Abelo, jei per kompą ir nereik super kokybės ti ir filmux.org tinka :) o siaip linkomanijoj man viskas ten gretai vyksta :) tu pasitikrink savo tinklo galimybes, glal jos jau pavargę ir gali būti paerintos sutarus su tiekėju :) gal tinklo įranga "nepaveža" tiek kiek šiuo metu pats tiekėjas leistų. žodžiu reikiapasitikrinti ką turi :) ir žiūrėti ar gali turėti daugiau :) gal būt gali, bet visko neišnaudoji :)

Ačiū už patarimą ;) tik  :blink: kaip tas galimybes tikrint  :blink:  :lol: man čia kosmonautų kalba  :lol: tik vieną veiksmą įsivaizduoju - pasitikrint, kokiu greičiu mano internetas leidžia siųstis duomenis, o apie įrangą tai jau pf.... neraštinga aš tais klausimais  :unsure:​ 

Atsakyti

Filmus ir aš žiūriu per filmai.in taškai susikaupia prisijunginėjant, kai nekasdien žiūriu, tik jei koks serialas užkabina labai tai tenka dasipirkt :D

Dar vienas megztukas-chalatukas, nelabai kuo skiriasi, tonu tamsesnis, gerom akim ir kitoks kaklas, nei ano, tiesa, plius diržas. 

IMG_3978_medium2.JPG

IMG_3963_medium2.JPG

IMG_3984_medium2.JPG

IMG_3965_medium2.JPG

IMG_3976_medium2.JPG

Atsakyti