Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Tai, ką atostogaujat, kad taip tylu? Ar pervargę nuo bendravimo po švenčių? :rolleyes:

Aš tai dirbu. Kaip visada tokiose savaitėse sutrikęs laiko pojūtis - trečiadienis, kuris atrodo kaip pirmadienis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 gruodžio 2017 - 09:18

Labas rytas :4u:

Su praėjusiom šventėm visas :4u: Šventės yra gerai, bet kažkaip dar geriau, kai jos pagaliau baigiasi :rolleyes: Aš tarpušventyje dirbu, bet jaučiuosi kaip į kažkokį nesusipratimą papuolusi - dirbti tai visai nesidirba, nors darbų kaip ir yra, o atsėdėti darbo dieną vis tiek reikia :oh:

Atsakyti

Sveikos,

Sveikinu visas su praėjusiomis šventėmis ir ateinančiomis, sveikatos, gražių darbų :)

Dirbu tarpušventy taip pat :) kažkaip tingisi, vėsoka darbe :) Sunkiai dirbasi :) Skubių darbų kaip ir nėra... Po pietų į kitą darbelį, ten jau bus kolegė....

Atsakyti

labas saulėtas rytas,

kažkoks šerno gilumo miegas ižklupo mus.tėtis darban,o mes sau parpėm :) bet reik kažkuo naudingu užsiimt :)

Atsakyti

Labos

Oi, Nite, o pakeist negalima?  :unsure: 

Aš per Kalėdas irgi sektiškai mezgiau-ardžiau (pakartojant daug kartų) raudoną švelnybę  :wub: Sau  :wub: Dukra jau strateguoja, kad ir jai tokio reik  :B Užsakymai pilasi greičiau nei ji spės sunešiot.

O dabar jau linksminuos. Šiandien siūlus pasidėjau ant stalo, pasiruošiau. Prieš miegą atgal į stalčių pasidėjau. Virbalų net nespėjau pasiimt  :D 

Šituo stebuklingu laikotarpiu norai pildosi tokiu greičiu, kad nespėju kramtyt :D Gi vis kartojau, kad nemėgstu namie sėdėt be darbo. Tai teko ant smūgio pirkt bilietus, kad dar spėčiau kudašių legaliai išnešt  :oh: Ačiū Dievui už protingus bendradarbius, daugiau patyrusius ir iš šono situaciją matančius. Nu dar turiu kelias savaites, bet planavau turėti dvigubai daugiau :) Namie be darbo nesėdėsiu išvis  :D Norai TIKRAI TIKRAI pildosi  :bigsmile: 

Atsakyti

Su šventėm visas :) tyluma ir tingulys visur, ir sektoj, ir mieste :)

Aš tai namie, sirguliuoju :( nieko rimto, bet pasinaudojau proga ir darban neišėjau. Tik kad namie visokių darbeliukų pilna, tai kaži ar išeis pamegzt, o laaabai norėčiau, taip sau tykiai ir tingiai.... :)

Lietučio panelytė tikrai dailiai pripuošta  :wub: tik man vis toks jausmas, kad galėtų tos sukniukės vos didesnės būt, nes atrodo, kad po mėnesio jau niekaip neapvilksi... bet gal čia tik man taip atrodo :) ir džiaugiuos, kad svajonės pildosi  :4u: tai kada grįžimas? :) sutikimo balių reik organizuot! :D

Maniškė irgi užsiprašė suknelės, bet reiks palaukt, mama turi kaaaalną nebaitukų :( bent vienas rankoves reik pabaigt ir broliui "dinojauja". O mezgimo laikas kritiškai sumažėjęs dėl darbinių reikalų. Reikalai džiugūs visai, tik megzt trukdo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 27 gruodžio 2017 - 11:38

Labos.

Darbe visai nesinori but.

Sutikimo baliaus tai reik- pasitiktume su vainikais kaip krepsininkus  :D 

Atsakyti

Aha, tik megztais :D

Atsakyti

Dar prisiminiau Nitės Guliverišką jausmą :( nesijausk viena  :4u: aš tik priešingai nei tu, jaučiuos nykštuku Milžinų šaly, kai užeinu į batų parduotuvę žiemą  :oh: neturiu normalių (šiltų IR gražių) žieminių batų, nes dažniausiai visi man patinkantys yra per platūs blauzdos vietoj  :oh: tai dabar atrodau kaip su kaliošais prie sijono ir klasikinio paltuko, bet apsimetu, kad anie dėl šilumos  :oh: gerai, kad darbe tenka persiaut avalynę :)

Atsakyti

po swapo ne tik megztais: tapytais ant šilko,moliniais,siūtais ,karoliuotais :D

Atsakyti

Dar norėjau pakartotinai paklaust, nes jau lyg klausiau... :)

Per kur žiūrit ar siunčiatės filmus? Aš po senovei limkomanija naudojuos, bet dabar kartais taip jau lėtai ten veiksmas vyksta  :oh: gal sakau, sekta visagalė žino kokių geresnių šaltinių  :ax: 

Atsakyti

Laba diena :4u:

Grizau is pardes su kalakutu 6 kg :huh2: bus nauju vakarienei :rolleyes: tada kitu metu pusryciams, pietums ir vel vakarienei :D

Mazoji serga :huh2: tai nosies is namu nekisam..

Lietuti, vajeij kaip viskas greitai vyksta :wub:

Dar norėjau pakartotinai paklaust, nes jau lyg klausiau... :)

Per kur žiūrit ar siunčiatės filmus? Aš po senovei limkomanija naudojuos, bet dabar kartais taip jau lėtai ten veiksmas vyksta  :oh: gal sakau, sekta visagalė žino kokių geresnių šaltinių  :ax:

As tai naudojuos filmai.in. Nusiperku tasku ir ziuriu online.

Atsakyti