Labas rytas,
Tai, ką atostogaujat, kad taip tylu? Ar pervargę nuo bendravimo po švenčių?
Aš tai dirbu. Kaip visada tokiose savaitėse sutrikęs laiko pojūtis - trečiadienis, kuris atrodo kaip pirmadienis.
Labas rytas
Su praėjusiom šventėm visas Šventės yra gerai, bet kažkaip dar geriau, kai jos pagaliau baigiasi Aš tarpušventyje dirbu, bet jaučiuosi kaip į kažkokį nesusipratimą papuolusi - dirbti tai visai nesidirba, nors darbų kaip ir yra, o atsėdėti darbo dieną vis tiek reikia
Labos
Oi, Nite, o pakeist negalima?
Aš per Kalėdas irgi sektiškai mezgiau-ardžiau (pakartojant daug kartų) raudoną švelnybę Sau Dukra jau strateguoja, kad ir jai tokio reik Užsakymai pilasi greičiau nei ji spės sunešiot.
O dabar jau linksminuos. Šiandien siūlus pasidėjau ant stalo, pasiruošiau. Prieš miegą atgal į stalčių pasidėjau. Virbalų net nespėjau pasiimt
Šituo stebuklingu laikotarpiu norai pildosi tokiu greičiu, kad nespėju kramtyt Gi vis kartojau, kad nemėgstu namie sėdėt be darbo. Tai teko ant smūgio pirkt bilietus, kad dar spėčiau kudašių legaliai išnešt Ačiū Dievui už protingus bendradarbius, daugiau patyrusius ir iš šono situaciją matančius. Nu dar turiu kelias savaites, bet planavau turėti dvigubai daugiau Namie be darbo nesėdėsiu išvis Norai TIKRAI TIKRAI pildosi
Su šventėm visas tyluma ir tingulys visur, ir sektoj, ir mieste
Aš tai namie, sirguliuoju nieko rimto, bet pasinaudojau proga ir darban neišėjau. Tik kad namie visokių darbeliukų pilna, tai kaži ar išeis pamegzt, o laaabai norėčiau, taip sau tykiai ir tingiai....
Lietučio panelytė tikrai dailiai pripuošta tik man vis toks jausmas, kad galėtų tos sukniukės vos didesnės būt, nes atrodo, kad po mėnesio jau niekaip neapvilksi... bet gal čia tik man taip atrodo ir džiaugiuos, kad svajonės pildosi tai kada grįžimas? sutikimo balių reik organizuot!
Maniškė irgi užsiprašė suknelės, bet reiks palaukt, mama turi kaaaalną nebaitukų bent vienas rankoves reik pabaigt ir broliui "dinojauja". O mezgimo laikas kritiškai sumažėjęs dėl darbinių reikalų. Reikalai džiugūs visai, tik megzt trukdo
Dar prisiminiau Nitės Guliverišką jausmą nesijausk viena aš tik priešingai nei tu, jaučiuos nykštuku Milžinų šaly, kai užeinu į batų parduotuvę žiemą neturiu normalių (šiltų IR gražių) žieminių batų, nes dažniausiai visi man patinkantys yra per platūs blauzdos vietoj tai dabar atrodau kaip su kaliošais prie sijono ir klasikinio paltuko, bet apsimetu, kad anie dėl šilumos gerai, kad darbe tenka persiaut avalynę
Laba diena
Grizau is pardes su kalakutu 6 kg bus nauju vakarienei tada kitu metu pusryciams, pietums ir vel vakarienei
Mazoji serga tai nosies is namu nekisam..
Lietuti, vajeij kaip viskas greitai vyksta
Dar norėjau pakartotinai paklaust, nes jau lyg klausiau...
Per kur žiūrit ar siunčiatės filmus? Aš po senovei limkomanija naudojuos, bet dabar kartais taip jau lėtai ten veiksmas vyksta gal sakau, sekta visagalė žino kokių geresnių šaltinių
As tai naudojuos filmai.in. Nusiperku tasku ir ziuriu online.